Şimdi Ara

GTA 5 Sistem Gereksinimleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTA5 Beklediğiniz üzere pc platformu için duyuruldu peki bunun sistem gereksinimleri neler bi bakalım:

Minimum

Core 2 Duo E8200 2.66GHz
    Phenom II X2 545
    GeForce GTS 250
    Radeon HD 6670 1GB DDR3
    4 GB RAM
    Win 7 64
    DX 11
    50 GB HDD

Önerilen

Core i5-2500T 2.3GHz
    Phenom II X4 975
    GeForce GTX 480
    Radeon HD 6970
    6 GB RAM
    Win 7 64

Benim bir diğer sormak istediğimse benim bilgisayarım kaldırımı
    i5 2430 işlemci
    gt540m ekran kartı
    6 gb ram bekliyorum

• Bu bilgiler doğru değil kulaktan dolma haberlere inanmayın. Ki bana kalırsa bu kadar düşük olmaz gereksinimler daha yüksek olacaktır.
  • böyle olursa ucu ucuna kurtarıyorum galiba
  • Sistem özellikleri açıklanmadı, o sistemlere düşük ayarlarda oynarsın ayrıca en az 8 gb ram, 2 gb vram ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 10 Haziran 2014; 16:31:20 >
  • kaynak koymayı unutmuşum bulabilirsem koyuyum ama merlinin kazanı gibi ünlü bi siteydi
    http://leadergamer.com.tr/gta-vnin-sistem-gereksinimleri-aciklandi-58609.html buyrun burdan baktım
  • bu şekilde olursa oyunu sıkıntısız ultra'da oynayabilirim ama kesin bir bilgi değildir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merseyhmon

kaynak koymayı unutmuşum bulabilirsem koyuyum ama merlinin kazanı gibi ünlü bi siteydi
    http://leadergamer.com.tr/gta-vnin-sistem-gereksinimleri-aciklandi-58609.html buyrun burdan baktım

Yalan haber de moda oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV Sistem Gereksinimleri
    13 yıl önce açıldı
    Pes 2013 Sistem Gereksinimleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla beyler benim suçum değil ben gördüğümü yazdım ama şyöel bi ihtimalde var oyun zaten ilk çıktığından beri pc platformu için hazırdı fakat sürülmemişti şu anda sürülmüş olabilir
  • Bu bilgiler fake rockstar daha sistem gereksiminleri tespit edemediği için açıklamadı ne kadar sistem istediğini.
  • Eger gerckse ekran kartimi yenileme vakti gelmis 270x alacagim sanirim ram ide 4 ten 8 e cikarirsak super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.