Şimdi Ara

Gta 5 ps3 2 kişilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
50.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim öncelikle ps3 500 gb var bende ve gta 5 var orjinal onu ben aynı ps3 te 2 kişi nasıl oynayabilirim yani gta 5 i herhangi bi şekilde 2 kişilik oynıyabilirmiyim gta sanandreasta bu oluyordu ????

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5'i PS3'te İki Kişilik Oynama

GTA 5, PlayStation 3 (PS3) konsolunda iki kişinin aynı anda oynayabildiği çok oyunculu bir video oyunudur. İki kişilik oynamak için şu adımları izlemeniz gerekir:

1. İki kontrolcüye sahip olduğunuzdan emin olun.
    2. Her iki kontrolcüyü de PS3'ünüze bağlayın.
    3. GTA 5 oyununu başlatın.
    4. "Hikaye Modu" seçeneğini seçin.
    5. Oyunu yükledikten sonra "Başlat" düğmesine basın.
    6. "Karakter Seçimi" ekranında, her oyuncu için bir karakter seçin.
    7. İki oyuncu da karakterlerini seçtikten sonra "Oyna" düğmesine basın.
    8. Artık iki kişilik olarak GTA 5'i oynayabilirsiniz.

Notlar:

• İki kişilik oynamak için aynı PS3 konsolunda olmanız gerekir.
    • İki oyuncu da kendi oyun kopyalarına sahip olmalıdır.
    • İnternet bağlantısı gerekli değildir.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• GTA 5 iki kişilik nasıl oynanır PS3: İki kişilik oynama işlemiyle ilgili talimatlar.
    • GTA 5 iki kişilik nasıl oynanır: İki kişilik oynama işlemiyle ilgili genel talimatlar.
    • GTA 5 iki kişilik nasıl oynanır PS4: PS4 için iki kişilik oynama işlemiyle ilgili talimatlar (dahil değildir).
    • GTA 5 2 kişilik nasıl oynanır: İki kişilik oynama işlemiyle ilgili genel talimatlar.
    • PS3 GTA 5 iki kişilik nasıl oynanır: PS3 için iki kişilik oynama işlemiyle ilgili talimatlar.
    • PS3 GTA 5 2 kişilik nasıl oynanır: PS3 için iki kişilik oynama işlemiyle ilgili talimatlar.
    • GTA 5 playstation 2 kişi oynama: PS3'te iki kişilik oynama işlemiyle ilgili talimatlar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: togitug

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim öncelikle ps3 500 gb var bende ve gta 5 var orjinal onu ben aynı ps3 te 2 kişi nasıl oynayabilirim yani gta 5 i herhangi bi şekilde 2 kişilik oynıyabilirmiyim gta sanandreasta bu oluyordu ????

Online olarak mümkün. Ama fifa oynar gibi yanındakiyle oynayamazsın. Ayrı bir konsol olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: togitug

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim öncelikle ps3 500 gb var bende ve gta 5 var orjinal onu ben aynı ps3 te 2 kişi nasıl oynayabilirim yani gta 5 i herhangi bi şekilde 2 kişilik oynıyabilirmiyim gta sanandreasta bu oluyordu ????

Online olarak mümkün. Ama fifa oynar gibi yanındakiyle oynayamazsın. Ayrı bir konsol olması lazım.

+1
  • peki tmm teşekkürler yardım için. böle olmaması kötü olmuş ama ya
  • Bu tür tek bi cevabı olan soruların için yeni konu açmana gerek yok hocam gta5 ana konu başlığı altında soruna cevap bulabilirdin bundan sonrası için aklında bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta ben kendimi bildim bileli local co op barindirmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Bu tür tek bi cevabı olan soruların için yeni konu açmana gerek yok hocam gta5 ana konu başlığı altında soruna cevap bulabilirdin bundan sonrası için aklında bulunsun

orda cevap gelmez die düşündüm ondan yoksa ordanda sorabilirdim teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 6
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Gta ben kendimi bildim bileli local co op barindirmiyor.

Gta San Andreas'te şehirde bir yerde iki insan logosu vardı Bıngıldak. Ona gidince 2 kişi aynı ekranda oynayabiliyordu ama kamera bazen sorun oluyordu.

Videosuda burada. 1:10. dakikadan izleyebilirsin:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.