Şimdi Ara

GTA 4 Sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gta 4üm acılmıo bozulmustu kaldırdım yedekten geri yükledim ama heralde yanlış oldu nereye yüklicemi bilmediğimden appcrash hatası verdi simdi acmaya calısınca asadaki resim cıkıyo yedek hala duruyo oyunu geri yukleyip oynayabilir miyim lütfen yardım resimli anlatırsanız daha iyi olur yedekten nasıl yuklıcem????
     GTA 4 Sorunu ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yanlış yer... donanıma pek benzemiyor sorununuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

Yanlış yer... donanıma pek benzemiyor sorununuz.

ama teknik yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soarus

quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

Yanlış yer... donanıma pek benzemiyor sorununuz.

ama teknik yardım

:) oyunun içinden mi yedek aldınız. Eğer öyleyse oyunu normalmolarak kurun. Yeni kullanıcı ile oyunu başlatın. Sonra save/load kısmından load diyerek elinideki dosyayı gösterin. Eğer görmüyor ise yeni yazdığınız kullanıcı adı ike elinizdeki eski save dosyasının isimleri ile yeni dosyanın adını tahmin etmeye çalışın ve windows ike aratarak dosyayı bulun. Eski dosyayıda yanına kopyalayın. Genelde oyun save leri belgelerimin içinde oyunun adının klasörünün içinde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaslar gta 4üm acılmıo bozulmustu kaldırdım yedekten geri yükledim ama heralde yanlış oldu nereye yüklicemi bilmediğimden appcrash hatası verdi simdi acmaya calısınca asadaki resim cıkıyo yedek hala duruyo oyunu geri yukleyip oynayabilir miyim lütfen yardım resimli anlatırsanız daha iyi olur yedekten nasıl yuklıcem????
     GTA 4 Sorunu ...

- Social Games'e Üye Olunuz Loggining Yapin

- Benimde Sorunum Vardi Hiç Açılmıyordu Dün Oynadim Kapattim Actim oyun açılmıyor sildim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

quote:

arkadaslar gta 4üm acılmıo bozulmustu kaldırdım yedekten geri yükledim ama heralde yanlış oldu nereye yüklicemi bilmediğimden appcrash hatası verdi simdi acmaya calısınca asadaki resim cıkıyo yedek hala duruyo oyunu geri yukleyip oynayabilir miyim lütfen yardım resimli anlatırsanız daha iyi olur yedekten nasıl yuklıcem????
     GTA 4 Sorunu ...

- Benimde Sorunum Vardi Hiç Açılmıyordu Dün Oynadim Kapattim Actim oyun açılmıyor sildim gitti

-teşekkürler
    -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

quote:

GTA 4 Sorunu ...

-teşekkürler
    -

- Ne Yapayim Açamadim Sildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.