- İşletim Sistemi : Windows Xp Professional - Service Pack 3 - İşlemci : AMD Athlon(tm) II X2 220 Processor, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.8GHz - Ram : 3 GB - Ekran Kartı :ATI Readon HD 3600 - 1024 Mb - DirectX Sürümü : DirectX 9.0c
GTA IV Sistem Özellikleri :
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
Sizce Bilgisayarımda Çok Kasar Mı ?
Saygılar ...
düşük detay, düşük çözünürlükte kastıra kastıra oynarsın,
bir kaç performans yaması yardımı ile biraz daha oynanabilir seviyeye çıkartabilirsin.
sandeta06S
kullanıcısına yanıt
tmk20'ninde dediği gibi belki oynayabilirsin ama Rockstar GTAIV'un Pc versiyonuna pek kafa yormamış gibi gözüküyor.. Ben bu oyunu i7de de denedim i5'de de diyeceğim şu ki mutlaka takılmalar yaşayacaksın.. İnternette bunların çözümleri var kayıt defteri ile alakalı felan onlara bi göz at bide kardesimizin dediği gibi çözünürlük ayarlarını düşür oynarsın belki.