Şimdi Ara

gta 4 için ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geçen gün netten gt240 512mb DDR5 sipraişi verim bugün yarın gelir. bugün baktığımda gta 4'ün 2 gb ram istediğini gördüm.
    şu anki sistemimde AMD Athlon 64 X2 4200+ işlemci 1gb kıngston 333 mhz ram var. anakrtım asus m2n (http://www.obazaar.com/green-nforce-socket-audio-gigabit-sata-3gbs-raid-p-9201.html ) şimdi ben hangi rami almalıyımki gta 4 ü 1024X768 şözünürlükte orta ayarlarda oynayabiliyim.

• Ramlarin 333 Mhz kesin değil ama gta 4 d kaldırmaya bilir sistemin
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

beyler geçen gün netten gt240 512mb DDR5 sipraişi verim bugün yarın gelir. bugün baktığımda gta 4'ün 2 gb ram istediğini gördüm.
    şu anki sistemimde AMD Athlon 64 X2 4200+ işlemci 1gb kıngston 333 mhz ram var. anakrtım asus m2n<green> (http://www.obazaar.com/green-nforce-socket-audio-gigabit-sata-3gbs-raid-p-9201.html ) şimdi ben hangi rami almalıyımki gta 4 ü 1024X768 şözünürlükte orta ayarlarda oynayabiliyim.

İşlemcimiz ve anakartlarımız aynı :) Ama ekran kartını belirtmemişsin,oyunlardaki en önemli etkenlerden biri ekran kartıdır, 1gb ram var bende fakat ekran kartım 512 mb olduğu için oynayamam. denemedim bile.

• ram lere nereden baktın akıllı forumdaşım

ya 333mhz ram desteklemeyen bir anakarta nasıl takcan? tahminim bir programdan bakmışsın. ramlerin 667 mhz olması lazım.

1gb ram in varsa sat işlemcin idare eder aldığın ekran kartı da iyi. 4gb dual kit al. gönlünce 3sene kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

ram lere nereden baktın akıllı forumdaşım

ya 333mhz ram desteklemeyen bir anakarta nasıl takcan? tahminim bir programdan bakmışsın. ramlerin 667 mhz olması lazım.

1gb ram in varsa sat işlemcin idare eder aldığın ekran kartı da iyi. 4gb dual kit al. gönlünce 3sene kullanırsın

CPU-Z ile bakmıştım açıkcası bende 333 mhz beklemiyodum belki yanlış bakmışımdır.nasıl bakabilirim?

• Bence boşuna para yatırma medium olarak bile 20 fps'yi zor geçersin..Çünkü direk işlemciye bakan bir oyun GtaIV.Normal 2Gb kit al 70-80 liraya,yeterli olur ama yine söylüyorum Gta için çok zor,sebebi işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkilic77

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

beyler geçen gün netten gt240 512mb DDR5 sipraişi verim bugün yarın gelir. bugün baktığımda gta 4'ün 2 gb ram istediğini gördüm.
    şu anki sistemimde AMD Athlon 64 X2 4200+ işlemci 1gb kıngston 333 mhz ram var. anakrtım asus m2n<green> (http://www.obazaar.com/green-nforce-socket-audio-gigabit-sata-3gbs-raid-p-9201.html ) şimdi ben hangi rami almalıyımki gta 4 ü 1024X768 şözünürlükte orta ayarlarda oynayabiliyim.

İşlemcimiz ve anakartlarımız aynı :) Ama ekran kartını belirtmemişsin,oyunlardaki en önemli etkenlerden biri ekran kartıdır, 1gb ram var bende fakat ekran kartım 512 mb olduğu için oynayamam. denemedim bile.

ekran kartının 512 mb olması 1024x768 çözünürlük için hayli hayli yeterlidir olay işlemci ve bellek hızlarında bunu defalarca belirttik hala mb üzerinden yorum yapmayın artık.

arkadaşın da belirttiği gibi gta4 için önce güçlü işlemci gerekir işlemci iyi olmazsa diger parçalardan hiç verim alamazsın özellikle bu oyunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yani 1 gb ram taksam düşük ayarlardada olsa oynaayamazmıyım?
  • Ram Al Herşeyi 0'a Al Kısmi Olarak Oynarsın
  • neyse o zmana başk aoyunlar oynarım gtayıda arada sırada 0 ayarda öyle açar oynarım. teşekkürler hepinize
  • elindeki ramin aynısından al. oynarsın GTA4'ü ekran kartın o kadar kötü değil. ümitsizliğe kapılmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.