Şimdi Ara

GTA 4 FATAL ERROR HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
47.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba .Orjinal GTA4 oyunum bütün activite işlemlerini yaptım ama oyunu açarken "GTA4 FATAL ERROR " diye hata veriyor .Şimdiden teşşekkürler.



  • Eğer xp kullanıyorsan sp3 yükle.
  • benimki sp3 ama yine aynı hatayı veriyor..
  • Son versiyon DirectX, Netframework, güncel ekran kartı sürücüsü bunlar tam mı?
  • benim xp sp3 ram 2.50 gb ekran kartı 1 gb 9400 gt geforce oyuna gırdım takıldı bır daha gıremedım sıldım yukledım 30 dk oynadım yıne hata verdi

    FATAL ERROR WS10 YARDIM EDIN
  • slm bana bu hatayı veriyo
    InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game

    ram:2.50 gb
    ekran kartı:1 gb
    geforce 9400 gt
  • ARkdaşalar fatal error hatası var yardım edin
  • Başka bir konuyada yazmıştım, burayada yazayım.

    Gta IV yamasını yükleyin, düzelir
  • arkadasım bana o yama hakkında bıraz bılgı verırmısın yanı download nereden yapıcam nasıl yapıcam hakkında lutfen ws10 sorunu gormek ıstemıyorum
  • Konsollarda büyük bir furya yaratan GTA IV’ün PC’ye de gelme haberi birçok PC kullanıcısını sevince boğmuştu, ta ki oyunu kendi sisteminizde deneyene kadar. Zira oyun çok yüksek donanımlı PC’lerde bile ağır-aksak işliyor ve hatta bilhassa ATi grafik kartlarında çalışmayı reddediyordu. Bu sorunlar üzerine hem nVidia cephesinden, hem de ATi cenahından problemi bertaraf etme vaadiyle yeni sürücülerin betaları yayımlanmıştı. Boş durmayan Rockstar ekibini derhal sorunlar üzerine çalışmaya kanalize etmişti ki bunun ilk meyvesi de gelmiş bulunuyor.

    Birkaç saat önce yayımlanan yama vasıtasıyla öncelikle sistem çöküşlerinin sayısı azaltılıyor ve performans artıyor. Daha başka birçok grafik ve yazılım hatasını da gideren 32.6 Mbyte boyutundaki yamayı buradan indirebilir ("download starten" linkine tıklayın), .zip arşivini açıp .exe dosyasını çalıştırabilirsiniz.


    Böyle açıklanmış internette.

    Buda download linki :http://www.gameswelt.de/downloads/popup/gameswelt/24516-patches/GTA_IV_Patch1.zip

    İyi oyunlar.




  • slm ben sımdı gta yukluyorum bana ılk adımda nasıl yapılacagını anlatırmısın led kaz lutfen yardım et bana bu oyunun cok cok ama cok olmasını ıstıyorum ve ws10 hatası bılgısayarınmı sorunu yoksa oyunun yanı oyundan kaynaklanıyo ama oyunu DVD sorun var acaba yardım delırıcem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikri00 -- 22 Ocak 2009; 17:54:40 >
  • yükledım oynadım 1 saat cıktım yıne aynı hatayı dıyo restart at yada sıl yukle yardım edın
  • Crack le ilgili bir sorun olabilir. Ben PC için performans artıran modu indirdikten ve kurduktan sonra bu hatayı alıyordum çünkü kurduktan sonra kendim razor crack i kopyalamıştım. Yeni bir crack(orjinal) attıktan sonra düzelmişti. Bir dene istersen.
  • play e basıyorum razor acılıyor sonra siyah bı kutucuk acılıyor o da gecıyor ama oyuna gırmıyor neden olabılır ?
  • Merhaba arkadaşlar!

    Bu hatayı bende alıyordum. Uğraştım, çabaladım sorunu çözdüm. Öncelikle hatamızı bir tanıyalım.

    RESC10 nedir?
    RESC10 Google amcanıza sorduğunuz zaman yetersiz bellek sonuçları çıkar. Doğru. Fakat neden yetersiz ve sistem özellikleri yüksek olsa da bu hata olur? Hata basit bir grafik hatasıdır. Sistem yüksek olduğu için hiçbir kasılma yaratmaz. Fakat 4 GB Ram Intel Core i3 işlemci olan bir bilgisayarda kasılma yaratır. Bu hata GTA IV'ün gereken maksimum sistem özelliklerinden birazcık daha yükseğine çıkarır. Bu nedenle kasılır ve Yetersiz Bellek der.

    Çözümü;
    Masaüstünde yeni bir metin belgesi oluşturun. Adı "commandline" olacak. Metin belgesine şunları yazın;
    Kod:

    -norestriction -nememrestrict

    GTA IV'in kayıtlı olduğu yerde bu dosya zaten bulunuyor. Siz o dosyanın yedeğini alın. Sonra masaüstünde ki metin belgesi ile değiştirin. İşte çözümü budur. İlk zamanlar bir kaç kez aynı hatayı verebilir.

    NOT : Oyunu yeni baştan kurarsanız daha iyi olacaktır.
    NOT 2 : Oyunda zeminler, araçların bazı bölümleri ve insanların kıyafetleri yok oluyor ise oyun içinde ESC > Game > Clip Capture >> Off

    Umarım tüm RESC10 hatası olanlarda işe yarar ve iyi sonuçlar alırlar. İyi günler, iyi forumlar!.




  • virüsdende kaynaklanıyor ben siliyordum tekrar yüklüyordum sürekli aynı hatayı veriyordu pc tarattım düzeldi.
  • Ben Oyunu Normal Cd ciden aldım ilk oyunu yüklerken rusça oluyor yüklendiğinde ingilizce ben yüklemeye çalıştım seninki gibi bi hata oldu bilgiayarı yeniden başlattım oyunu silip tekrar kurdum bunlarla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ama oyunu yeniden yüklediğimde komut istemi yani siyah ekran vardı orda 30mb felan yazıyodu ilk yükleyişimde anlamayıp kapatmıştım bunda bekledim o yükseldi sonra bu kuruşumda oyun gayet iyi çalışıyor sende dene bi faydası olur


    saygılar... @cmertc
  • Merhaba Arkadaşlar ;

    Bazı arkadaşlarımız Gta IV yi açtığında fatal error hatası alıyor. Bilgisayar donanımlarının yüksek olmasına rağmen oyunda kasma, donma vs. sıkıntılar yaşıyor. Bunun çözümü ise çok basit.

    http://s3.dosya.tc/server24/KPiqkw/GtaIVCrackv1.0.7.0.rar.html

    Bu linkteki dosyayı indirin. Dosyayı rar arşivinden çıkartın ve oyunun bulunduğu dosyaya atın.

    Not 1 : Bu linkteki dosyaları oyun dosyasının içine kopyaladıktan sonra oyuna girdiğinizde oyun sıfırdan başlar. Sebebi ise Save Game dosyasının yerinin değişmesidir. Gta IV normalde save dosyalarının "Bilgisayar\ C:\ Kullanıcılar\"username"\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames" bölümünde olmasıdır. Linkteki dosyaları oyun dosyasının içine kopyalamadan önce ordaki save dosyalarını alıp "D:, Flash, Sd Cart vs." gibi yerlere kopyalayınız ve oradaki bütün dosyaları silin. Daha sonra verdiğim dosyaları oyun dosyasının içine kopyalayın ve oyunu açın. Oyun sıfırdan başlasın ve bir kaç görev yapıp oyunu kaydedin. Sonra oyundan çıkıp o "D:, Flash, Sd Cart"a kopyaladığınız save dosyalarını "Belgelerim\Rockstar Games\GTA IV\savegames" adlı dosyanın içine atın ve oyununuza kaldığınız yerden devam edin.

    Not 2 : Orjinal oyunlarda bunu yaptığınız taktirde oyununuzun orjinalliği gider.

    Not 3 : Verdiğim dosyalar GTA IV nin sadece hatalarını düzeltmekle kalmıyor; oyunda kasma, donma, yavaşlama, alınan hataları vs. çözüyor ve oyununuzu "v1.0.7.0" versiyonuna güncelliyor.

    Eğer yapamayan olursa Skype'den eklesin (VinDieseLVD@hotmail.com).

    Herkese kolay gelsin arkadaşlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.