Arkadaşlar kendime yeni kasa toplattım ram 8 gb - işlemcim amd fx series 4100 3.6 ghz - ekran kartı az kötü asus gt640 2 gb 128 bit ddr3 - 500 gb harddisk
Arkadaşlar gta4 oyunda kötü ayarlarda bile kasıyor bunun nedeni nedir?acil yardımcı olun lütfen crysis3-farcry3-batman arkham city gibi oyunlarda kasma yok ama gta4 arada aşırı kasıyor arada normaldede mause takılıyor.Arkadaşın4 gb ram - 1gb hd7850 256 bit ekran kartı var en yüksek ayarlarda kasmadan oynayabiliyor.lütfen yardımcıı olun
Sistemin çok çok yüksek olmasada oldukça tatmin edici bir sistem.
Öncelikle hayırlı olsun,
Bütün driver ve gerekli güncellemeleri eksiksiz kurun.Ekran kartı , netframe work vs driverını güncelleyin.
Oyunun en son 1.0.7.0 update'i var.Onu kurun.
GTA optimizasyon problemli bir oyun.Takılmayın o kadar , Crysis3 , farcry 3 ün üstesinden gelen bir sistem başarılı bir sistemdir zaten
Malesef o ekran kartı ile o oyunu orta ayarlarda anca oynayabilirsiniz.
emrebo
kullanıcısına yanıt
Hocam yorum için teşekkürler.bilgisayarda gpu tweak diye bi program var onu kullansam falan düzelirmi
quote:
Orijinalden alıntı: burokolo
Hocam yorum için teşekkürler.bilgisayarda gpu tweak diye bi program var onu kullansam falan düzelirmi
Hocam updateler yapıldımı.Dediğim gibi 1.0.7.0 update ini yapın
emrebo
kullanıcısına yanıt
hocam updateri yaptım oyuna girerken fatal error hatası veriyor rocktar games social club diye bişi vardı o silindi :D sonra düzeltmek için oack indirdim fatal error hatası vermiyor ama oyunada girmiyor .s
quote:
Orijinalden alıntı: burokolo
hocam updateri yaptım oyuna girerken fatal error hatası veriyor rocktar games social club diye bişi vardı o silindi :D sonra düzeltmek için oack indirdim fatal error hatası vermiyor ama oyunada girmiyor .s
Tamam silinmesi normal.Tek tek yapmana gerek yok updateleri , direk 1.0.7.0 yap sonra onun küreğini yap
Demekki yapamamışsın ben high de 30 fps veren kartla patch yapmadan 1-2 ay boyunca 10 fpde oynamıştım
emrebo
kullanıcısına yanıt
Kardeş şimdi tam olarak napıcam sölermisin.Verdiğin dosyaları napıyım media1-titleupdate ve updattitle dosyarı var napıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Brandt
Malesef o ekran kartı ile o oyunu orta ayarlarda anca oynayabilirsiniz.
Aslında ekran kartı fazlasıyla yeterli. Sorun olabilecek tek parça Fx 4100'dür, GTA4 işlemciye fazlasıyla yüklenen bir oyun.
arkadaşımın işlemciside aynı en yüksek ayarlarda 0 kasma 4 gb ram 1 gb 256 bit ekran kartı var
Yok sistem yeterli.İşlemci falan iyi o sorun çıkarmaz.
Sen şimdi oyunu komple sil.Güzelce temizce en baştan kur.Ondan sonra sadece 1.0.7.0 in içindeki update title'ı kur ve kürek yap.O kadar.
emrebo
kullanıcısına yanıt
dvd kalmadı sorun o :D arkadaşa verdim
Sorun olabilecek tek parça varsa işlemcidir dedim zaten. Arkadaş ekran kartı yetersiz demiş de, değil yani onu diyorum.
hocam senin ekran kartınla arkadaşının ekran kartı arasında dağlar kadar fark var o ekran kartıyla çok performans bekleme arkadaşın kartı senin kartının 3 katı performansa sahip linke bi bak istersen
Ramin önemi sandığın kadar çok değil.4 fazlasıyla yeterli o oyun için.Keşke 8 ram alacağına 4 alsaydın biraz daha katıp 6300 ve 7850 alsaydın.Arkadaşının kasmadan oynaması normal 7850 ile senin kart arasındaki fark çok.İşlemcinin yeterli olduğunu düşünüyorum.Aslında ekran kartı da yeterli ama mediumdan yukarı çıkmaz.Patchlerle oyna biraz mutlaka kasmadan oynaman lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme