Şimdi Ara

Gta 3 Niye Sevilmedi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevilmiyor değil, sadece VC ve SA'nın gölgesinde kaldı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Sevilmiyor değil, sadece VC ve SA'nın gölgesinde kaldı biraz.

+1 katılıyorum
  • Gerçekten oyunun atmosferi karanlık grafikleri falanda eskidi en son can sıkınıtısına yükleyip bitirmiştim yinede iyi oyun
  • Kanka şimdi oyun gece-gündüz aynı gibi pek fazla oynamadım ama oyunda gündüz de sıkıcı ve karanlık ama çıktığı zamanlar dehşet satışlara başvurmuştu yinede. Vice City ise 80'lerdeki havasını veriyordu ve sabahlar güneşli ve görevler filan güzeldi ama yılına göre GTA 3 derim yılına göre GTA 2 derim yılına göre GTA derim. GTA'nın karşısına V bile geçemez. Ama en zevklisi "Vice City"
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kendi yorumumu verdikten sonra aynı yorumu görünce sevindim :) Çok karanlık ama demi :D
  • Zamanında en iyi oyunlardan birisiydi. Ben hala öyle olduğunu düşünüyorum. Birçok insan GTA'yı GTA 3 ile biliyor. Old School olanlar hariç onlar bütün seriyi bilirler. Ama dedğim gibi GTA'yı GTA yapan GTA 3'dür. Sevilmeme gibi bir şey söz konusu bile olamaz.
  • Salvatore falan mafya konusu çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

GTA 3 ilkti yani ilk 3D oyunuydu GTA Serisinin bence gayette güzeldi.O köprüden geçmek için az uğraşmadım.

o kadar çok efsaneler üretilmişti ki o köprüyü geçme sayısını hatırlamıyorum bile Ama bir hile vardı yer çekimini azaltan yanlış hatırlamıyorsam.Hızlı bir araba ile o hileyi birlikte kullanıp karşıya ilk geçtiğimde ki heyecanı çok az yaşamışımdır Ne günlerdi be

• herhalde forumda gta 3 için yorum yapan arkadaşların yaşı baya genç,gta 3 ün çıktığı zamanı ya hatırlamyorlar yada baya geç oynamışlar,gta 3 ilk çıktğı zamanlar oynanmadığı yer yoktu ,evinde bilgisayaı olanlar sistemleri yetmediği için pc topladılar ,olmayanlarda gidip saatlerce internet cafelerde arkadaşlarında oynadılar,gta daki devrimi yapan oyundur ve tam aksine çok çok tutulmuştur,zamanında çok oynanmıştır.ardından vice city ve SA çıktığı için bu forumdaki genç arkadaşlarımız o oyunları daha çok hatırlıyorlar
  • niye sevilmedi kardeş biliyon mu çünkü adam çok yakışıklıydı ve arabadan atlanmıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 3 2003 yılında ortalığı kasıp kavurmuştu.O zamanların en iyi grafiklerine,en iyi serbestçe şehirde gezme özelliğine sahipti.İnternet kafelerde herkes oynuyordu.Vice City çıkınca yavaş yavaş unutulmaya başlandı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.