Şimdi Ara

Gta 3 Niye Sevilmedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence çok güzel oyundu.Konusu falan gayet iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

Bence çok güzel oyundu.Konusu falan gayet iyiydi

Sevilmediğini nereden çıkardın
  • Biraz soğuk New York'tan dolayı. Bir de görev dışında yapacak hiçbir şey yok neredeyse. Boş boş araba sürüp taksicilik yapmak da bir yere kadar. Vice City çok iyi olmasa da daha zengin içerikli ve daha canlı atmosfere sahip. Üstelik GTA 3 çıkışından çok geçmeden Vice City çıktı. Bence bu nedenlerden dolayı çok bilinen ve oynanan bir oyun değil GTA 3. Sevilmiyor demeyelim de bir Vice City veya San Andreas kadar önde değil diyelim.

Ancak kötü bir oyun demek değil bunlar. Benim de sevdiğim bir oyundur arada oynarım. Sonuçta o da bir GTA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 28 Temmuz 2013; 21:30:27 >
  • DamsizDaGirebilenAdam kullanıcısına yanıt
    +1 Öbür arkadaşta bilinmiyor demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REİS2121419 -- 28 Temmuz 2013; 20:34:34 >
  • Efsane GTA 1 ve 2'nin aksine GTA 3 serinin ilk üç boyutlu oyunuydu.Bunun oyuncular tarafından hiç bir şekilde sevilmeme ihtimali yok.En çok beklenen oyundu diyebilirim hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Yav sen niye benim mesajlarıma saçma sapan alakasız cevaplar atıyorsun? Bana gıcıklığın varsa açıkça söyle de bileyim yani. Düzgün okusana orada bilinmeyen dememişim çok bilinmeyen demişim. Kısacası Vice City'nin gölgesinde kaldı demişim. Okumadan alakasız şeyler yazıp cins cins gülücükler koyuyorsunuz sonra vay efendim karşıdaki niye sinirlendi falan filan. Sanki gören de küfür ettik sanacak... Yanlışımız varsa söyleyin düzeltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 28 Temmuz 2013; 21:37:52 >
  • Tüm Gta serisini oynayan birisi olarak kendi düşünceme göre yorum yapmak istiyorum.Ufakken PS1 de GTA 2 ile GTA serisine başlamıştım 2003 yılı civarıydı iyi bir PC sahibi değildim haliyle GTA serisinden pek haberim yoktu 2005 yılında PC alınca Vice City oynamıştım sonra tüm seriyi bitirdim.GTA 3 devrim niteliğinde bir oyundu ama Vice City en az 2 veya 3 defa bitirmişimdir uzun zamandır oynamıyorum ama bölümlerin çoğu aklımda Diaz bir tane adamı kovalamazı istiyordu hırsız diye oraya baskın düzenliyorduk gemiyi savunduğumuz bölüm vardı Uçak kullanıp afiş dağıttımıız görev vardı.GTA serisinde 3 boyutlu olarak sıralama yapmak gerekirse GTA Vice City,GTA San Andreas,GTA 3,GTA 4,EFLC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5lgc25005 -- 28 Temmuz 2013; 21:56:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En son telefonda oynamaya kalktım ondada kastı bende yüklemedim bi daha ne pc ye ne başka bişeye.
  • gta serisi bilinmediğinden dolayı oynanmadı ve üstüne efsane oyun vice city çıktı
  • Çok kısa bir süre sonra Gta Vice City çıktı,ben olsam bende gta vice city oynardım.Mesela Gta San Andreas'ın üstüne 4 yıl boyunca adam akıllı oyun çıkmadı,bu yüzden çok tanınan bir oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun atmosferi neden bilmiyorum ama çok sıkıcı ve karanlık. Tabi üstünede efsane Vice City çıkınca kıyıda köşede kaldı.

• ben telefonda oynadım pek ısınamadım o yüzden
  • Benim hala en sevdiğim GTA'dır,aynı zamanda PC'de oynadığım ilk oyunlardan biriydi,anısı fazladır benim için
  • Şehrin atmosferi canlı değildi,daha çok ölü bir atmosferi vardı.Karanlık ve kasvetli.O açıdan olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

Bence çok güzel oyundu.Konusu falan gayet iyiydi

Sevilmiyor muymuş? Ben hç de öyle olduğunu düşünmüyorum. Serinin bu kadar sevilmesini ve gelişmesini sağlayan oyundur kendisi. Açık dünya kavramını veriyordu mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Zebani

Çok kısa bir süre sonra Gta Vice City çıktı,ben olsam bende gta vice city oynardım.Mesela Gta San Andreas'ın üstüne 4 yıl boyunca adam akıllı oyun çıkmadı,bu yüzden çok tanınan bir oyun.

vice city stories felan

• GTA 3 ilkti yani ilk 3D oyunuydu GTA Serisinin bence gayette güzeldi.O köprüden geçmek için az uğraşmadım.
  • Hep karanlıktı
  • Gtayı Gta Yapan OpenWorld bi oyun olmasi Oyuncuya daha fazla serbestlik verilseydi sıkıcı olmazdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Yav sen niye benim mesajlarıma saçma sapan alakasız cevaplar atıyorsun? Bana gıcıklığın varsa açıkça söyle de bileyim yani. Düzgün okusana orada bilinmeyen dememişim çok bilinmeyen demişim. Kısacası Vice City'nin gölgesinde kaldı demişim. Okumadan alakasız şeyler yazıp cins cins gülücükler koyuyorsunuz sonra vay efendim karşıdaki niye sinirlendi falan filan. Sanki gören de küfür ettik sanacak... Yanlışımız varsa söyleyin düzeltelim.

sinirlerine hakim ol dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.