Şimdi Ara

GT940M/940MX Oyun Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu notebook bölümüne açıcaktım fakat orda ekran kartıyla ilgili bölüm bulamayınca buraya açıyorum. Yanlış yerse affola.

4-8 GB ramlı i5 u serili bir işlemcili 940mx ekran kartı bir notebook alacağım. Video çekmeyeceğim. Lol cs go gta v battlefield need for soeed tarzı oyunlar oynarım. Acaba bu ekran kartıyla hangi ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi alabilirim?

Kaç fpsden üstünü akıcı diye değerlendirebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Asusun bu ozellikli bu laptopu var arkadasimda isinma sorunu cok fazla. Bataryasi icine gomulu. Butceniz ne ikinci el gaming notebook alin bence illa tasimali pc isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartına taksitle alınacak hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 22 Nisan 2017; 20:0:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Kredi kartına taksitle alınacak hocam.

Butceniz nedir hocam taksitle aliyormussunuz ogrenciyseniz bilmemde degilse almisken iyisini alin.

• Asus gt940m modeli laptop kullanmaktayım espor tarzı oyunlarda sıkıntı yok ama normal oyunlarda grafik namına bşy beklemeyin genelde en düşük ayarlarda oynuyorum.

Şuana kadar oynadığım oyunlar deadbydaylight
    Csgo wot gtav dyinglight bd2 h1z1 tomraider RB6

En çok zorlayan 2 oyun

Rainbow 6 en düşük ayarlarda 40fps civarında
    dyinglightda en düşük ayarlarda 35-45fps civarında​ nadiren 50 oluo

Isınma olarak artık düşük ayarlarda oynamaya alıştığım için genelde çoğu oyunda lowda oynuyorum ve özellikle wot ve csgo uzun süreli oynuyorum 4-5saat oynamama rağmen ısınma yok ama RB6 ve dyinglightda ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 22 Nisan 2017; 20:20:15 >
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Lol cs go, açarsa gta v açmazsa canı sağolsun. Oynayacağım oyunlar bunlar. Dizi filmde bol bol izlerim. Ultra takıntım yok mediumda oynadam yeter.

• Hocam 2000e kadar galiba. Abiyle abla alıyor bende kullanacağım. Freedos alabilirsem 940mx li birşey alacağım. Alamazsam idepad 100 alacağım. Gt920m olan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Gta v açıyo ama grafik ayarları en düşük

Espor tarzı oyunlar ve dizi film için gayet iyibir laptop

Valla hocam gt920m,e hiç bulaşmayın derim en azından gt940mde oyunları düşük ayarda açıyor ama gt920mde açmaz sadece espor oynayabilirsiniz. Birde 2010 senesi oyunları oynayabilirsiniz anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 23 Nisan 2017; 4:28:58 >
  • Zayıf bir ekran kartı ama GT 920M'e göre çok daha iyidir.

• Hocam almışken 860-960m den aşağısına bakmayın derim. Genel olarak 1920*1080 de çoğu oyunu orta ayarlarda oynarsiniz.

• crysef kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    DELL VOSTRO 14 CORE İ5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. DELL VOSTRO 14 en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-vostro-14-core-i5-7200u-2-5ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-14-w10.html?OM.zn=you_viewed-w12&OM.zpc=5468-G20WP45N

Bu dizüstü nasıldır peki?

Güzel ama 4gb ram ilerde problem çıkarıcaktır.

Asus laptoplarda ram değişimi garanti'yi bozmuyor ama diğer firmaları bilmiyorum.

• Oyun için notebook alma, yapmayın yazık. Isınması dert, soğutması dert, performansı düşük; hiç gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Oyun için notebook alma, yapmayın yazık. Isınması dert, soğutması dert, performansı düşük; hiç gerek yok.

Bazıları için taşınabilirlik şart oluyor o nedenle bir şey diyemiyorum ama onun dışında laptop ile oyun oynama olayı kesinlikle ekonomik açıdan mantıklı değil.
  • Cok zayif bir ekran karti. Dizustunde oyun performansi bekliyorsan gtx 1050 modeli altsinirdir. Bundan dusugu 1080pde iyi oerformans vermez.

1000 serisi ile 900 serisi arasinda duzustu grafik islemcilere olarak performans farki cok fazladir.

• elimde lenova z50-70 var (i5 1.70-2.40ghz,ekran kartı 840m 4gb,8gb ram)

ben bu laptopta 1080pde az takılma ile oynuyorodum 1600x900 e çektim extra ayarlar kapalı gölge lowda gerisi highda ya da very highda bitirdim oyunu

940mx in performansını ona göre düşün, tahminimce yazdıgın oyunların hepsini rahatlıkla oynarsın

uyarayım evimde daha iyi laptop var 2 gb ekran kartı(940mx),işlemci i5 2.3-2.8ghz!!!940mx 2 gb oldugu için 840m 4gbden az grafik açıyor

evdekinde gta oynarken bir sorun görmedim(çözürnürlülük malesef 1366x768 idi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Oyun için notebook alma, yapmayın yazık. Isınması dert, soğutması dert, performansı düşük; hiç gerek yok.

Bazıları için taşınabilirlik şart oluyor o nedenle bir şey diyemiyorum ama onun dışında laptop ile oyun oynama olayı kesinlikle ekonomik açıdan mantıklı değil.

Öyle ama taşınabilir halde olup oyun oynamak da çok keyifli deği. Alınacaksa da gaming modelleri alınmalı, onların fiyatları maalesef uçuk.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Kimisi için vazgeçilmez oluyor neden ben de anlamıyorum. Oyun oynamak için verilecek gaming laptop parasına muhtemelen zorlansa 2 adet desktop çıkartılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.