Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinde uzman seviyedeki tarihi yarışlar için arabası olan varmı ?

Ödünçlük yarışı geçip versem Arabalara rast gelmedım bi türlü yoksa para ile alıcam

Varsa yardım edebilcek olan iyi olur
  • Gençler nasıl araç yollanıyor dediğiniz gibi topluluk,ordan hediye gönder diyince veri bulunamıyor.Öncesinde birşeylermi yapmam lazım?

Elimde 2 tane 1979 öncesi Japon yarışları için araç bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Gençler nasıl araç yollanıyor dediğiniz gibi topluluk,ordan hediye gönder diyince veri bulunamıyor.Öncesinde birşeylermi yapmam lazım?

Elimde 2 tane 1979 öncesi Japon yarışları için araç bulunur

yo hayır da hediye gönder dediginde bi seçenek çıkıyor garaj ve parçalar diye ordan seçmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirci24

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

birol abi ,emre kabul ettim isteği bilginiz olsun

tmm alican oyundan istedigin araba olursa elimde varsa yollarım takılırsın b-spec yarışları olmasaydı hediye ederdım sana

suan a-specteyım takılırsın ama genede araçlarla

çok sağolasın üstad sizin kadar henüz profesyonel değilim oyunda şuan için eğlence gözüyle bakıyorum ve foto modu çok hoşuma gitti zaman zaman rica ederim senden üstad tekrardan sağolasın
  • quote:

quote:

quote:

birol abi ,emre kabul ettim isteği bilginiz olsun

tmm alican oyundan istedigin araba olursa elimde varsa yollarım takılırsın b-spec yarışları olmasaydı hediye ederdım sana

suan a-specteyım takılırsın ama genede araçlarla

çok sağolasın üstad sizin kadar henüz profesyonel değilim oyunda şuan için eğlence gözüyle bakıyorum ve foto modu çok hoşuma gitti zaman zaman rica ederim senden üstad tekrardan sağolasın

Önemli degil bizde sıfırdan başladık. yavaş yavaş ilerliyorz
    Evet foto modu güzel bi bölüm psn açık oldugu zamanlarda istersin yada forumdan da olabilir

• yannız benim anlayamadığım forumlarda millet deli resimler çekiyor gerçeğinden ayırt etmek imkansız ama bende niye görüntü bukadar gerçek değil anlamadım tv imde iyi sayılır sony kdl-46EX700 LED TV
  • arkadaşlar bana 80-89 model 210 bg üstü japon araç lazım.
    aslında Honda Mugen Motul Civic Si Race '87 vardı ama fiyatına bakayım derken yanlışlıkla sildim =)

ayrıca yeni başlayanlar için 13, seviyeye kadar olan bir çok yarış için araç teğmin edilir.

psn: yerin7kat6
  • quote:

yannız benim anlayamadığım forumlarda millet deli resimler çekiyor gerçeğinden ayırt etmek imkansız ama bende niye görüntü bukadar gerçek değil anlamadım tv imde iyi sayılır sony kdl-46EX700 LED TV

o resimleri tvden çekmiyorlarda ondan
    oyun içinden çekip usbye atıp buraya koyuyorlar.
  • arkadaşlar iş yoğunluğu nedeni ile anca hafta sonları gt5 oynayabiliyorum levelim daha 17 şu redbul aracını herkez almış manyak merak ediyorum çingenelik yapmak istemiyorum ama bi yüzsüzlük yapıcam artık çünkü 30 level olmak aylarımı alıcak redbul aracı yollıyacak arkadaşa sonsuz minettar kalırım elinde olan varsa kopyalayıp bitane yollasın lütfen PSN maximum54
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

arkadaşlar iş yoğunluğu nedeni ile anca hafta sonları gt5 oynayabiliyorum levelim daha 17 şu redbul aracını herkez almış manyak merak ediyorum çingenelik yapmak istemiyorum ama bi yüzsüzlük yapıcam artık çünkü 30 level olmak aylarımı alıcak redbul aracı yollıyacak arkadaşa sonsuz minettar kalırım elinde olan varsa kopyalayıp bitane yollasın lütfen PSN maximum54

Bu kopyalama işi nasıl oluyor diger psn olayı felan var ? Bilen varmı ?
  • Selamlar oyuna 3 gün oldu başlayalı.

Elinde japon önden çekişli full modlu aracı olup da göndermek isteyen olursa çok hora geçer..

Şu an benim verebileceğim bir ekstra aracom yok..

Elimde ek civic type-r var takılıyorum onunla..

Çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

liste bir gün geri geldi eklemesi gereken eklemedi şansını sona bıraktı

emre_dmrc....formula dün verdim
    bu gün zack
    cumartesi alican_1988 F2010

zack daha sende arkadaşlık isteğini kabul etmemişsin öğlen yoksan yarına kalır seniki.

Hocam teşekkürler araba için gönderdiğin araba sayesinde 4 saatte 3 milyon parta topladım kazandığım arabalarda cabası :))

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

arkadaşlar mademki herkes bişeyler istemiş,bende bi şansımı deniyim belki civan mert biri çıkar ferrari formula aracını almayı çok istiyorum elinde olan varsa bir iki tur atımlık ödünç verirse çok makbule geçer,yok bende para b... gibi al senin olsun derse oooh yemede yanında yat olur çok uğraştım para yetmiyor almaya

Allah kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Ocak 2011; 1:25:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

şu arabayı arıyorum, speed 8 03

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu)

14 milyon kredim var karşılığında alınabilecek her aracı verebilirim

merhaba dostum aradığın araç bende var senden audi r10 tdi race car ı rica ediyim eklediğinde yollarım görüşmek üzere
    psn 1 : TR_ARDARDA
    psn 2 : TR_BJK1903_ARDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda1903 -- 16 Ocak 2011; 1:31:50 >
  • Arda şu canavarı banada yollarmısın? bende sana RedbulX10 yolluyum

benim psn volkan034
  • quote:

Orijin alden alıntı: çapari

Arda şu canavarı banada yollarmısın? bende sana RedbulX10 yolluyum

benim psn volkan034

tabiki yollarım dostum ekliyorum seni redbull un hangi modelleri var ?
  • öncelikle birol abiye tekrar teşekkür ediyorum gönderdiği araç için muntazam güzellikte ama f12010 olduğu için sadece f1 yarışlarında yer alacağım..oyuna yeni başladığım için henüz level 4 teyim a-specte zorlanmadan kazanıp hızla level atlayacağım bir araba gönderebilirmisiniz belli bir seviyeye geldikten sonra geri iade ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

şu arabayı arıyorum, speed 8 03

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu)

14 milyon kredim var karşılığında alınabilecek her aracı verebilirim

merhaba dostum aradığın araç bende var senden audi r10 tdi race car ı rica ediyim eklediğinde yollarım görüşmek üzere
    psn 1 : TR_ARDARDA
    psn 2 : TR_BJK1903_ARDA

ekledim arabanı pazartesi göndririm

• quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Arda şu canavarı banada yollarmısın? bende sana RedbulX10 yolluyum

benim psn volkan034

x10 bana da yollar mısın
  • quote:

quote:

arkadaşlar iş yoğunluğu nedeni ile anca hafta sonları gt5 oynayabiliyorum levelim daha 17 şu redbul aracını herkez almış manyak merak ediyorum çingenelik yapmak istemiyorum ama bi yüzsüzlük yapıcam artık çünkü 30 level olmak aylarımı alıcak redbul aracı yollıyacak arkadaşa sonsuz minettar kalırım elinde olan varsa kopyalayıp bitane yollasın lütfen PSN maximum54

Kardeş bende ikitane psn var önce kendi save ni usb cihazına yedekle sonra istedigin aracı diger psn adresine veya bi arkadaşına yolla günde 1adet arac 5adet yedek parca 5adet boya gönderme hakkın var sonra oyundan çıkıp save dosyanı silip usbdeki save dosyasını geri kopyala diger psn adresindeki aracı kendine yolla bu şekilde bedava arac yedek parca sahibi oluyosun sakın yanlış bişi yapma oyun yanar kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

Kardeş bende ikitane psn var önce kendi save ni usb cihazına yedekle sonra istedigin aracı diger psn adresine veya bi arkadaşına yolla günde 1adet arac 5adet yedek parca 5adet boya gönderme hakkın var sonra oyundan çıkıp save dosyanı silip usbdeki save dosyasını geri kopyala diger psn adresindeki aracı kendine yolla bu şekilde bedava arac yedek parca sahibi oluyosun sakın yanlış bişi yapma oyun yanar kolay gelsin

Saol Yardımın için bugun denedım oldu ama kendınde kalan araçlar garaja girince resim olarak gözükmüyor
    sadece sorun olarak o oluyordur heralde.

Bu arada arkadaşlar uzmandaki tarihi yarışlar için araç arıyorum hala bulmuş degılım.
    yardım edebilcek olan olursa çok sevınırım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.