Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
39
Favori
127.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e-devlet'ten bakıyorum mart ayından 19 gün karşılığı 33 lira borç gözüküyor, nisan ayından borç gözükmüyor. ödeme düğmesine basıyorum 53 lira çıkıyor, ama hangi aya ait olduğunu yazmıyor. 170 çağrı merkezini arıyorum, biz de hangi aya ait olduğunu göremiyoruz, SGK müdürlüğüne gideceksiniz diyorlar. Ne biçim sistem yapmışlar, düzgün çalışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02.05.2017 oldu. Halen e-devlet üzerinden sgk ödeme sitesinde baktığımda borç görünmüyor. Bu sisteme hayranım...
  • Bu Gün Yapılandırma Taksitimin 3. sünü Yatırmaya Gittim 1900tl Yapılandırılmış 130tl Taksit ve 700 tl Normal Prim Borcum var ama 53tl bor çıkıyo 3 bankadada ödeme yapamadım. ulan Afmı geldi dedim sevindim ama öle değilmiş burdan baktığım kadarı ile Konu Hakkında BİLGİLİ Bİ ARKADAŞ BANA KÜÇÜK BİR ÖZET GEÇERSE SEVİNİRİM..!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan0007

    02.05.2017 oldu. Halen e-devlet üzerinden sgk ödeme sitesinde baktığımda borç görünmüyor. Bu sisteme hayranım...

    devlet "ödersin yeğenim acele etme" diyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FirstDr3aM

    Bu Gün Yapılandırma Taksitimin 3. sünü Yatırmaya Gittim 1900tl Yapılandırılmış 130tl Taksit ve 700 tl Normal Prim Borcum var ama 53tl bor çıkıyo 3 bankadada ödeme yapamadım. ulan Afmı geldi dedim sevindim ama öle değilmiş burdan baktığım kadarı ile Konu Hakkında BİLGİLİ Bİ ARKADAŞ BANA KÜÇÜK BİR ÖZET GEÇERSE SEVİNİRİM..!

    Hocam sen nasıl başardın son 6 aydir tv-radyo-gazete-söylem vs duymadın bunları,neyse.



    Özetliyorum;

    Gss denilen sözde borcu 5 yıl boyunca ödeyen , ödemeyen , yapılandırıp bırakan, yapılandırıp düzenli ödeyen yada gelir testine gireyim belki düşer diye umutlanıp borcu 4 e katlanan ,gelir testine girmemiş borcundan haberi bile olmayanlarda dahil 5 milyon vatandaşın tüm sözde borcunu aylık 53 tl ye düşürdüler.



    *Çok önemli bu zamana kadar ödenen tüm tutarlar gitti , iadeside yok.



    Herkese geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 08.05.2017 oldu. İnternetten ödeme aktif olmadı. Bankalardan ödeme alınıyor mu. 1120 tl borcum var. kapatmak istiyorun. sgk ödeme sayfasında borcunuz bulunmamaktadır. nasıl olacak bu iş anlamadım.
  • yusuf.capraz Y kullanıcısına yanıt
    Benimki ilk başta 7700 küsürdü.
    Sonra 5200 Küsürlere düştü
    1 - 2 günlüğüne borç gözükmüyordu.
    Şimdi tam olarak
    2.298,52 TL küsüre düşmüş.
    İyi sağıyorlar insanları en başta ödeseydim 5000TL'yi hediye etmiş olacaktık vay arkadaş, işsiz olduğu zamanda adamdan bu parayı almaya çalışan başka bir ülke var mı? Acınacak halde bile değiliz, kepaze olduk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 8 Mayıs 2017; 13:2:14 >




  • Arkadaşlar ben şimdi yeni işe girdim bundan önce 837 tl gibi bir borcum vardı. Bu borcu durdurdum acaba ben bu borcu ödemezsem aylık faiz biner mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan0007

    08.05.2017 oldu. İnternetten ödeme aktif olmadı. Bankalardan ödeme alınıyor mu. 1120 tl borcum var. kapatmak istiyorun. sgk ödeme sayfasında borcunuz bulunmamaktadır. nasıl olacak bu iş anlamadım.

    sistemlerinde sorun varmış ileriki günlerde borçların ödeme ekranları açılacakmış. Ara ara sgkya sormaya devam edin dedi memur.
  • 2 aydır borc gelmesı lazım gelmiyor
  • Arkadaşlar 4 gün sonra 25 yaşımj dolduruyorum,ikametgahımı öğrenci evime alıp gelir testi yaptırmayı düşünüyorum sizce gerek var mı ve gelir tespitini 2 hafta sonra yaptırsamda bişey farkedermi.2 ayda bir hastaneye gidip ilaç yazdırmal zorundayım alerjim var :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ikametgahınızı aldırsanızda bir sey degismez her halükarda aileniz üzerinden degerlendirileceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen arkadaşlara 3 sorum olacak.

    1) Eski borcu ödemeden yeni 53 liralık primleri yatırınca gss başlar mı ?

    2) Şu an hem Nisan hem de Mayıs ayı için 53 liralık ödemeler görünüyor. Sadece Nisan ayına ait olanı yatırırsam gss'den yararlanabilir miyim?

    3) 53 lirayı yatırdıktan ne kadar süre sonra gss aktif hale geliyor ?
  • Alonedark_01 A kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz hocam çok çok teşekkür ederim bu arada :( peki şimdi bu 4 gün içinde ne yapmam gerekiyo tam olarak hocam,gelir tespitmi yaptırayım yoksa sgkyamı gideyim bilemedim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak durumu şöyle izah edeyim,benim geçmişe yönelik 3 bin küsür tl borcum çıkmıştı 25 yaş öncesi borcumu silmişler,simdi ise 800 tl borç cıkıyor bu borç ayrı bu borcu 2018 nisana kadar ödemek gerekiyor gelelim şimdiki zamana her ay 53 tl borç yazılmaya devam ediyor. 53 tl'yi yatırıp gss' yi başlatırsanız sağlıktan yararlanabiliyorsunuz imkanınız varsa her ay 53 tl kendiniz ödeyin ha yok diyorsanız aile durumunuzda iyi degilse sgk ya gidip gerekli başvurulari yapip gelir testine girin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aylık borç olan 106,66 Lirayı ödedim ama hala provizyon verilmiyor.

    Edit: yaklaşık 3 saat sonra müstehaklık verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeCaN -- 17 Mayıs 2017; 15:38:5 >
  • ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    Önceki borcu ödemeden sadece 2 aylık borcu ödediniz ve sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkınız açıldı doğru mu anladım? Yatırdıktan ne kadar süre sonra sistem aktif oldu? Hastaneye gittiniz ise bir problem çıktı mı? 23 ünde diş randevum var araya giren hafta sonu, Bayram derken işlem sarkar mı diye merak ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Evet hocam eski borç hala duruyor ödeme yapmadım. E-devlet üzerinden iki aylık borç olan 106.66 lirayı ödedim. Yaklaşık 3 saat sonra provizyon verdi. Müstehaktır yazısı çıktı. Öncesinde yazmıyordu. Henüz hizmetten yararlanmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeCaN -- 18 Mayıs 2017; 19:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totalde 150 liralık borcum var ödeyemiyorum sürekli hata veriyor. Saçma sapan. yeni borçta eklenmiyor düzeltme yapıldığından beri ne salak saçma bir sistem arkadaş bu. Paranı da almıyor öf.
  • Bende 8 mayısta Vakıfbank​ atmden kartsiz işlemlerden 106.66 ödedim ancak ödeme e devlet üzerinde gözükmüyor.Dün dişime dolgu yaptırdım.Barkod sorunsuz verdiler.E devlet üzerinde sigorta aktif olarak gözüküyor.170 i arıyorum borç yok ve ödemede gözükmüyor diyor.Dekont ile SGK ya gidin yada TC ile muhasebede gözükür dedi 170.Ben SGK ya 8 mayısta gittiğimde bana hizmet alabilmek için 106.66 ödemem gereken bir kağıt verdiler ben aynı gün ödedim.Bugün Vakifbanki aradım 10 gündür ödemem gözükmüyor dedim ve dekont istedim.Yok dedi onu ancak şubeden alabilirsiniz.Şubede ödeme kaydı var dedi.Şimdi pazartesi Beykoz SGK yı arayacağım.Bakalım ödemem onlarda gözükecek mi? Ödeme onlarda gözükmeyip birde dekont isterlerse aldık belayı birde banka ile uğraşıcağız.Bankada dekont vermez ise o zaman ne olacak Allah bilir.Zaten işsizlik parasızlık içerisindeyiz.Zor ödediğimiz para boşa gidecek.Ailem kıt kanaat geçirirken bu durumda kendimi yük olarak hissediyorum.Aylık geliri iyi olan bir Ailem olsa eyvallah der her ay düzenli öderim ama bu durumda psikolojim bozuluyor.Devlet iş bulmaya yardımcı olmuyor hemde yok canımızdan para koparmaya çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.