Şimdi Ara

gsr 600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende cbr 125 vardı yaklasık 3 yıldır kullanıyordum ve motor artık beni taşımaz oldu yani ufak gelmeye başladı. internetten ufak bir araştırma yaptığımda işe gidip gelmek için ve tatil günlerimde keyifle gezebileceğim bir motor gördüm. suzuki gsr 600. 2007 modelleri 13000 filan. şöyle bir sorum olacak motoru kullanan arkdaşlar var ise bana biraz bilgi verebilrimi. birde şöyle bir sorun var iş gereği klasik giyiniyorum bu ne kadar sorun olabilir. yada benim için en iyi motor türü ne olabilir. maxiscooter tarzı bir şey de düşünüyorum ama kararsızım.

teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW GSR 600: Kapsamlı Bir İnceleme

BMW GSR 600, dört zamanlı, paralel ikiz silindirli bir motora sahip, sportif bir naked motosiklettir. 592 cc hacmindeki motoru, 90 beygir güç ve 66 Nm tork üretir.

GSR 600, hafif gövdesi ve çevik yol tutuşu ile bilinir. Süspansiyon sistemi, sürüş konforu ve yol tutuşu arasında mükemmel bir denge sunacak şekilde tasarlanmıştır.

Fren sistemi, ABS ile desteklenmiş, güçlü ve hassastır. GSR 600 ayrıca, virajlarda gelişmiş yol tutuşu sağlayan Elektronik Süspansiyon Ayarı (ESA) özelliğine sahiptir.

Motorsiklet, agresif tasarımı ve dikkat çekici renk seçenekleri ile öne çıkar. Ergonomik tasarımı, uzun yolculuklarda bile rahatlık sağlar.

BMW GSR 600, hem günlük kullanım hem de sportif sürüş için ideal bir motosiklettir. Güçlü motoru, mükemmel yol tutuşu ve gelişmiş özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şimdi klasikten kastın takım elbise falan ise görüntü şuna yakın olacaktır

gsr 600

ha böyle kullanan bile var bana dokunmaz diyebilirsin tabi

gsr 600

ama maxi scooter daha rahat ettirecektir seni
    hem oturuş pozisyonu açısından hem de bagajları açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aero1 -- 17 Nisan 2011; 1:24:05 >

• peki maxi scooter olarak onerisi olan varmı?
  • 13.000 lira ise sınırın ikinci el honda silverwing 400 bulabilir o fiyata ama çok yakıyor sanırım onlar
    suzuki brugmanın seveni bol ayrıca çok rahattır ama biraz tuzlu servisi falanı

ama 9000 liraya 0 km sym gts 250 evo alınabilir ve işinizi çok güzel görür bence
  • sym 250 evo hakkında yorumları olanlar?
  • Takım elbise sırtında çantayla çok touring kullanan adama denk geldim. Cruiser da keza. Naked ya da supersportlar biraz sırıtabiliyor tabi. Tabi maxi scooterlar isviçre çakısı gibi olabiliyor bu durumda ve tercihiniz bu yönde olacaksa Kymco XCITING 250i ikinci el temiz bulabilirseniz oldukça iyi motordur. Sıfır alacaksanız da keza tercih edilebilir. Yüksek cc li motor olsun scooter istemiyorum diyorsanız da shadow ya da dragstar denk getirebilirsiniz yine. Sürüş zevkleri tartışmasız güzel makineler.
  • iş yerinde dolabın yokmu :D elbiselerini değiş orda :D iş yerine taşı gömleği kıravatı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kawasaki z650 vs Yamaha Mt-07 ?
    geçen yıl açıldı
    Yamaha XSR 125 Nasıldır ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GSR600 sınıfının en hızlı giden en iyi frenlere sahip motorudur.
    Ama işe gidip gelmek için, 4 silindirli yapısı racing motosiklete yakın beygir gücü ile fazla benzin tüketen bakım maliyetleride yüksek bir seçim olacaktır.
    Sizin için en uygunu SYM GTS 250 EVO olacaktır. Bu konu ile news te uzun uzun yazmıştım tekrar, tekrar yazacak takatim yok ama özet geçeyim.

Artılar
    - sınıfında fabrikasyon sis farı olan tek motor,
    - koltuk altına ceketiniz uzunlamasına rahatlıkla sığar,
    - cep telefonunuzu şarj etmek için şarj soketi var,
    - seramik pistonu ile trafikte dur kalkta ısınma yapmaz,
    - su soğutmalı yapısı ile uzun yolda şişmez,
    - katlanır dikiz aynaları ile park halinde daha az yer kaplar, ayna arkalarına monte edilen ışıklar ile modern racingler gibi şık görünüme kavuşabilir,
    - kredi kartına vade farksız taksitle satılıyor,
    - emsalleri arasında en ucuzu en hızlı gideni,
    - 250cc scooter klasmanındaki en popüler motosiklet olan yamaha xmax 250 yeni kasası bile 20,5 beygir sym 24,5 beygir,
    - ayakları öne doğru uzatma imkanı var, yeni, kasa xmaxta bu çok kısıtlı olarak var,
    - ön cam yeterince korunaklı,
    - sınıfında tek gündüz far olan motor (angel eye gibi ledli sistem)

bende Piaggio Carnaby 250 mi satıp sym gts 250 alacağım.

Sym'nin tek kusuru ufak tekerlekleri ve bir yamaha honda kadar insanlara iyi reklam yapmamış olmasıdır.

not: eski kasa sym gts 250 si olan arkadaşım 4 sene önce sıfır km almıştı, şu an 70.000km civarında, kayışını bile 50.000 kmde değiştirmiş, sürekli şehir dışına gidip gelen ve pek bakıma para harcamayan biridir. Hala yağ ve balata değiştirerek yoluna devam etmektedir.

• Yamaha xcity 250 en son otv indirimiyle 9 kusure geliyordu ve gayet basarili bi motor rahat edersiniz bakin derim gsr 600 e gelince gayet iyi bi makine ancak ise gidip gelmek icin nasil olur pek bilemem naked sonucta bi scooter kadar rahat edemessiniz ama daha once cbr 125 ile gidip geldiyseniz ondada sikinti cekmessiniz derim ancak 125 ten sonra cok seri gelebilir buda var ozellikle bu tip motorlarda kalkista dikkatli olmak onemli hususlardan benim dusunduklerim ve bildiklerim bunlar umarim yardimci olabilmisimdir ancak xcity 250 yi iyice inceleyin derim pisman olmassiniz renk olarakta beyazina ozellikle bakin iyi forumlar herkese kolay gelsin...
  • Bir oneri daha sym xciting yerine hazir yamahalarda fiyatlar uygunken kacirmayin derim tercihiniz yamahadan olsun uzulmessiniz arkadaslar belki ters cikicak ama yanlis anlasilmasin ozellikle xcting 250 sevdigim modellerden ancak 2 secenek konulsa karsima suphesiz yamahayi alirim...yanlis anlasilmasin yani aralarinda cuzi miktarlar var hatirladigim kadariyla cunku belkide ayniydi arastirmakta yarar var
  • 250 cc lik maxi scooterlarda Sym GTS 250 Evo çok hoşuma gidiyor.O tipte ve fiyatta motor alacak olsam hiç düşünmeden alırım.
  • Xciting sym nin değil ki kymco nun. Xcity güzel ama aradaki fark 1000 liraydı son baktığımda ancak beğeni noktasında verilir bana kalırsa. Xciting daha kalıplı ve artçı için daha konforlu bir sürüş sunuyor. Tabi renkler ve zevkler... Ama malzeme kalitesi, sürüş konforu açısından xciting lehine her şey bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage
    Xciting sym nin değil ki kymco nun. Xcity güzel ama aradaki fark 1000 liraydı son baktığımda ancak beğeni noktasında verilir bana kalırsa. Xciting daha kalıplı ve artçı için daha konforlu bir sürüş sunuyor. Tabi renkler ve zevkler... Ama malzeme kalitesi, sürüş konforu açısından xciting lehine her şey bana kalırsa.

Sym ve xcitng demek istedim ayni olmadigini biliyorum zaten :)
  • kymco daha kalıplıdır ama ağırlığından kaynaklı son hızı azdır, arkası konforlu gibi dursada daha spor makine olduğundan amortisörleri sert ve yolcuyu yorar, yamaha xctiy de gerçekten çok güzeldir, sym nin yanında en büyük artısı vitesli kadar konfor sunan büyük tekerlekleridir ama bunun yanında diğer tüm eksikliklerini sadece üstünde yazan yamaha markası ile kapatmaya çalışır.Kymco asla seçmezdim (geçmiş kymcolu tecrübelerime dayanarak) sym ve yamaha konusuma gelincede bütçeme uyan hangisini bulursam onu alırdım.
    Bu arada motosikletimi yukarıda yanlış yazmışım düzeltiyorum. Piaggio Carnaby 200ES 2009 model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

quote:

Xciting sym nin değil ki kymco nun. Xcity güzel ama aradaki fark 1000 liraydı son baktığımda ancak beğeni noktasında verilir bana kalırsa. Xciting daha kalıplı ve artçı için daha konforlu bir sürüş sunuyor. Tabi renkler ve zevkler... Ama malzeme kalitesi, sürüş konforu açısından xciting lehine her şey bana kalırsa.

gts ve xciting yazmayınca, noktalama işaretlerinin de eksikliği ile öyle anlaşılıyor doğal olarak.

Xciting için evet kalıplı olmasının sürat konusunda bir handikap oluşturduğu görece doğru tabi ama çok büyük bir handikap değil bence. Konfor açısından çok sert bir sürüş sunduğuna katılmıyorm. Belki de alışkanlıktır tabi bu biraz subjektif olabiliyor. Ben kymco yu fiyat performans açısından en üste koyuyorum her daim :) Piaggio Carnaby 200ES güzel bir scooter gerçekten ama maxi konforundan uzak.

• Bence carnaby'yi maxi konforundan uzaklaştıran tek eksiği ayaklarını ileri uzatamamandır. Onun haricinde açılan yolcu ayaklıkları ile gerek yolcu gerek sürücü için gayet konforludur. İnanmayan 16inc tekerleklerine bakabilir, genede tatmin olmayan varsa Levent'e sürüş testine beklerim.
    Ekleme; orginalinde cam olmamasıda büyük bir eksikliktir ama Runner camı ile gayet güzel tamamlanıyor motor.

gsr 600

Benimki bunun Günüş rengi.
    Sağolsun Bmw 1200Gs'den buna geçmiş olmama rağmen şehir içinde beni üzmedi. Köprü yollarında ise 120-125km lerde sollamalarda beni üzmüyor. Sürekli eşimle sürmesem belki daha bile hızlı gidecek.
    IKEA alışverişlerimizde üstüne en kral vitesli motora koyamayacağım şeyleri koyuyorum tıkır tıkır işimi görüyorum.

• Gene bir dip eklemek istiyorum.
    1.85cm lik boyum nedeniyle ayaklarımı öne uzatma keyfini yaşamak istediğimden kafama göre bir alıcı çıkarsa satıp sym alıcam.Gerçi ilan filan vermedim henüz ama benimki öylesine bir düşünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Bence carnaby'yi maxi konforundan uzaklaştıran tek eksiği ayaklarını ileri uzatamamandır. Onun haricinde açılan yolcu ayaklıkları ile gerek yolcu gerek sürücü için gayet konforludur. İnanmayan 16inc tekerleklerine bakabilir, genede tatmin olmayan varsa Levent'e sürüş testine beklerim.
    Ekleme; orginalinde cam olmamasıda büyük bir eksikliktir ama Runner camı ile gayet güzel tamamlanıyor motor.

gsr 600

Benimki bunun Günüş rengi.
    Sağolsun Bmw 1200Gs'den buna geçmiş olmama rağmen şehir içinde beni üzmedi. Köprü yollarında ise 120-125km lerde sollamalarda beni üzmüyor. Sürekli eşimle sürmesem belki daha bile hızlı gidecek.
    IKEA alışverişlerimizde üstüne en kral vitesli motora koyamayacağım şeyleri koyuyorum tıkır tıkır işimi görüyorum.

Aslında malzeme kalitesi açısından üzmeyecek yolda bırakmayacak bir motor sahibi iseniz, seviyorsanız hangisi olduğu pek de önemli değil bana kalırsa. Piaggio ise hele mevzu. Kazasız belasız...

Bu arada ne alaka da scarabeo 500 hardcase lerle birlikte mini goldwing gibi değil mi? Bana mı öyle geliyor. Gerçekten böcüğe çok benziyor. Sahipleri de pek mutlu. (Tabi fiyatı ve parça maliyeti ceteris paribus)

gsr 600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 22 Mayıs 2011; 17:15:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

quote:

gts ve xciting yazmayınca, noktalama işaretlerinin de eksikliği ile öyle anlaşılıyor doğal olarak.

Xciting için evet kalıplı olmasının sürat konusunda bir handikap oluşturduğu görece doğru tabi ama çok büyük bir handikap değil bence. Konfor açısından çok sert bir sürüş sunduğuna katılmıyorm. Belki de alışkanlıktır tabi bu biraz subjektif olabiliyor. Ben kymco yu fiyat performans açısından en üste koyuyorum her daim :) Piaggio Carnaby 200ES güzel bir scooter gerçekten ama maxi konforundan uzak.

Mobil baglaniyorum Eksiklikler oluyor :)

• scarebo 500 gerçekten mini goldwing olarak geçer scooterciler arasında ama racing kültürlü bir millet olduğumuzdan hakkında tek yorum "ne çirkin, bizim arkadaşta aldı bundan Osman Çeyiz'den, 1 milyar dimi bunnar" şeklinde oluyor.
    Bacak arasındaki bölmede içecek koymak için 2 adet bardaklığı bile var.
    Osmanbey'de Polat Pasajı önünde sürekli durur bir tane, hemen hemen 4 yıldır görürüm o motoru.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.