Şimdi Ara

GSB - Gençlik Treni 2013 Yurtdışı ve Yurtiçi Gezisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
10
Favori
13.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

balkan treni sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar var mı bilgisi olan ?

1 hafta içinde sitede yayınlanacak

çok iyimiş bende başvurdum inşaAllah çıkar
  • Çok başvuru oldu mu acaba?
    Çıkma ihtimalini ona göre yorumlardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 20 Mayıs 2013; 12:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık!

Özel bir şirket olsa anlarımda bir devlet kurumunun 18 yaşından büyük bireyleri , oy kullanabildiği halde hala ailelerine karşı üzerlerinde sorumluluk hissedip, belkide hissetmeyip kafa yapısından dolayi birbirinden ayırmasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.

Açıklamalarin hepsine de , kişi kendinden bilir işi derim, deriz. Siz sapıksaniz, diğer sapık olmayan milyonlarca insanin suçu ne acaba. Eğer sürekli bütür düşüncelere sahipseniz bir psikologtan destek alınız.
  • Sıcak fırsatlar bölümünün uslubuyla değerlendirsek;

Bundan önceki projelerde karma dönemler vardı ve gene ücretsizdi, bunda karma dönem yok o yüzden sıcak fırsat olduğu söylenemez eskiden daha sıcaktı.
  • artık açıklansa da boyumuzun ölçüsünü alsak :)
  • ben de balkanlara basvurdum da fotolara ve gidilen yerlere baktim da gidilecek gibi degil... bir ton abaza ile tekke, zaviye cami gezisi... hadi gidenlere iyi yolculuklar gitmek isteyenlere iyi sanslar
  • hala açıklanmadı

• 25i demişlerdi açıklanma tarihine... Cumartesi açıklanır diye umuyorum fakat :
    Türkiye içi turları kontenjan dolumundan kapatmışlar, kuralı sistemde kontenjan nasıl sıkıntı olabilir anlamıyorum.neyse inşallah çıkarda türkiyede gördüğüm 30+ il in üstüne yenileri eklenir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

25i demişlerdi açıklanma tarihine... Cumartesi açıklanır diye umuyorum fakat :
    Türkiye içi turları kontenjan dolumundan kapatmışlar, kuralı sistemde kontenjan nasıl sıkıntı olabilir anlamıyorum.neyse inşallah çıkarda türkiyede gördüğüm 30+ il in üstüne yenileri eklenir :)

hocam ben sordum. bugün kızlarındaki haftaya erkeklerinki açıklanacakmış. balkan treni için geçerli bu dediğim sonuçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

ben de balkanlara basvurdum da fotolara ve gidilen yerlere baktim da gidilecek gibi degil... bir ton abaza ile tekke, zaviye cami gezisi... hadi gidenlere iyi yolculuklar gitmek isteyenlere iyi sanslar

Fotograflarda balkan gezisini goremedim. Yurtici gezilerinin fotograflarini gorup benim de-eger cikarsa- gidesim gelmedi ama balkanlar turuna katilanlar biraz daha farklidir sanirim :)

• Kızların sonuçları açıklanmış, erkeklerin ki henüz açıklanmamış. Fakat ben sonuç sayfasında kendi bilgilerimi girince katılım hakkı kazanamadınız yazdı. Hani açıklamamıştınız ?
  • ATANMA DURUMUNUZ :
    2013 yılı Balkan Gençlik Treni projesine katılımcı olarak seçilemediniz. Diğer projelerimize katılımlarınızı bekleriz.

:( :(

ama altında şöyle bişey daha yazıryor

Bu sorgudan "12.06.2013 - 24.06.2013" tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.
    26.06.2013 - 08.07.2013 tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçları henüz açıklanmamıştır.

yani hala 26sındaki trene gitme şansımız var demek oluyor sanırım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilaslan5 -- 25 Mayıs 2013; 15:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaslan5

ATANMA DURUMUNUZ :
    2013 yılı Balkan Gençlik Treni projesine katılımcı olarak seçilemediniz. Diğer projelerimize katılımlarınızı bekleriz.

Bu sorgudan "12.06.2013 - 24.06.2013" tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.
    26.06.2013 - 08.07.2013 tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçları henüz açıklanmamıştır.

Hocam link atarmsn nerden baktiniz

• katılamadınız yazan yerin altında silik bir yazıyla yazmışlar bu şu tarihler arasındakiler için açıklanmıştır diye :) bizimkini ne zaman açıklayacaklar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

quote:

Orijinalden alıntı: anilaslan5

ATANMA DURUMUNUZ :

Hocam link atarmsn nerden baktiniz

http://www.gencliktreni.gsb.gov.tr/ burdan başvuru kısmından balkan treni sonuçları de

• Erkekler daha belli değil, heyecan yapmayın

İl müdüründen torpil koyduralım dedik, yapamayız dediler. Milletvekillerinin kontenjanları oluyor, ancak onlarla halledersiniz dediler
  • Çıksa da gidemem staj yüzünden
  • Şuan başvuru var mı:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Şuan başvuru var mı:(

yurtiçi için var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşıma çıkmamış ki benimde ümidim pek yok. Her işte olduğu gibi bunda da torpil işliyor saırsam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.