Şimdi Ara

GSB - Gençlik Treni 2013 Yurtdışı ve Yurtiçi Gezisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
10
Favori
13.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece avratlarınki açıklanmış arkadaşlar panik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Sadece avratlarınki açıklanmış arkadaşlar panik yok.

liderlik kampı secımınde de havamızı almıstık ıns bunda da aynı havadan bırdaha almayız :)

Bu haber inş dogrudur da sansımız halen devam edıyordur :))
  • Valla açıklamalarda öyle yazıyordu.

Tc yi yazınca, kazanamadınız yazan yerin aşağısında ,

Bu sorgudan "12.06.2013 - 24.06.2013" tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.
    26.06.2013 - 08.07.2013 tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçları henüz açıklanmamıştır.

Diyor.Yani avratlarınki açıklanmış sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Valla açıklamalarda öyle yazıyordu.

Tc yi yazınca, kazanamadınız yazan yerin aşağısında ,

Bu sorgudan "12.06.2013 - 24.06.2013" tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.
    26.06.2013 - 08.07.2013 tarihleri arasında yapılacak Balkan Gençlik Treni gezisi sonuçları henüz açıklanmamıştır.

Diyor.Yani avratlarınki açıklanmış sadece.

Şimdi bizim beylerinki 26.05.2013 de başlayan 2. dönem turumu oluyor yani ben sorgulattım seçilemediniz diyor. 26sından sonra tekrarmı bakayım ?
  • Bendede seçilemediniz diyor.GEnçlik kollarından yer kalmadı.
  • Arkadaşım torpil için akrabasını telefonla arayarak durumu sormuştu. Kendisine kontejyanın dolduğunu söylemiş. Heryerde olduğu gibi güzel ülkemde tanıdığın varsa sırtın yere gelmez
  • 1. dönem(12-24 Haziran) Balkan Gençlik Treni katılımcıları açıklanmıştır. Sonuçlarıhttp://www.gencliktreni.gsb.gov.tr/ adresi "Başvuru" menüsünden "Balkan Gençlik Treni Başvuru Sonuçları" linkinden öğrenebilirsiniz. 2. dönem(26 Haziran-8 Temmuz) başvuru sonuçları da en kısa zamanda açıklanacaktır.
  • 1. dönem(12-24 Haziran) Balkan Gençlik Treni katılımcıları açıklanmıştır. Sonuçlarıhttp://www.gencliktreni.gsb.gov.tr/ adresi "Başvuru" menüsünden "Balkan Gençlik Treni Başvuru Sonuçları" linkinden öğrenebilirsiniz. 2. dönem(26 Haziran-8 Temmuz) başvuru sonuçları da en kısa zamanda açıklanacaktır.

Resmi facebook sayfasını takip edin.

Sadece avratların sonuçları açıklanmış.

Bu arada 16 bin başvuru varmış.

CV ler 3 profesör ile 1 tane bilmem ne komisyonu tarafndan değerlendiriliyomuş.Cv lerin iyiliğine göre seçiliyormuş adaylar.
  • O zaman boşa beklemeyelim.
  • Şu gençlik trenidir, Lider eğitimidir vs başvuruların gerçekten hile torpil karıştırılmadan incelendiğine inanmıyorum artık. Bunu seçilemediğim için söylemiyorum, tanıdıklarımın, "-dur ben şunu arayayım ayarlarım sana" demesinden biliyorum. Bu işler böyle yürüyor güzelim memleketimde.. Hele şu Lider eğitimi muhabbetinde... Ne adamlar gitti eğitime...
  • Konuyu görmedim, balkan trenini çok kötü kaçırmışız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16Bin başvuru mu YUHH ya benım böyle konulardada hiç şansım yoktur... çekiliş tarzı olaylarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Konuyu görmedim, balkan trenini çok kötü kaçırmışız

Biz başvurduk da noldu.çıkmaz ki.hep torpil hep torpil.

• quote:

26 Haziran 8 Temmuz arasına düzenlenecek olan Balkan Treni başvuru sonuçları en geç 07 haziran 2013 tarihinde açıklanacaktır.

Kaynak:http://www.gencliktreni.gsb.gov.tr/
  • yurt içi olanların bir kısmı erkekler bir kısmı bayanlar için
  • Yuh ya 7 Haziran nedir abi ya.

Açıklayın hepsini gitsin işte.
  • vay arkadaş kimseye mi çıkmaz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Binali Yıldırım: Boğaziçi'nde gençler kızlı erkekli oturuyor, 'burada yoldan çıkarım' dedim
    http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/yildirim-bogazicinde-gencler-kizli-erkekli-oturuyor-burada-yoldan-cikarim-dedim

bakanlarin kafasi bile boyle... baska birsey beklenmez bu yobazlardan da...
    oturmakla, ayni trenle yoldan cikan insanlar bunlar...

Sizi ne kadar geniş yetiştiriyorlar anlamıyorum. Bi de kendine bakmadan millete yobaz demez mi. Hey Allah ım

• beni de seçmemişler .
  • Erkeklerin sonuçları 7 Haziran'da açıklanacak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.