Şimdi Ara

GS taş gibi takım olmuş. Bu sene ligi domine ederler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en kötü 3. olur

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralar karışır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snejder gobek yapmis cok yavas kaliyor.Umarim toplar lige kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyunu beğeniyorsanız futbol izlemeyin
  • Burak ruh gibi, yarım saat oldu ilk kez top ayağına değdi. Onu da Sabriye attı.

Sağ taraf ve ortasaha bomboş. Bursa akın akın buralardan geliyor. Rahat rahat geçiyorlar. Ozan bile çalım manyağı yaptı. Defansif ortasaha olmayınca böyle oluyor.

Takımın hücum mu defans mı ne oynadığı belli değil. Sanki böyle doğaçlama, o an içimizden ne geliyorsa, rakibe göre şekillenen bir oyunumuz var. Takım savunması bitik.

Ancak şansımıza tüküreyim yine bu kupayıda alacağız. Ve yukarıdaki eksiklikler görülmeyecek.

Lanet olsun güzel bir futbol istiyorum ben. O kadar güç kaybetti denilen Bursa, kadroyu bozmayan bizden iyi oynuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam dalga mı geçiyor ciddi mi belli değil.Şu ana kadarki Gs'nin herhangi bir şekilde etkili bir oyun oynamadığı kesin.
    Fakat henüz sezonun başındayız.Takımların hiçbiri hazır değil.Sırf bu maçlra bakaraktan o öyle olur,bu böyle olur demek mantıksız bir yaklaşım olur.45 gün sonra takımlar yavaş yavaş oturur.
  • Bu Hamza niye artiz artiz şişeyi fırlattı?

• Selçuk yerine sağlam bir defansif adam alınsa. Bir de sağ bek alınsa en azından "eh işte" denilir. Forvet ve stoper transferleri de olursa "tamam işte" diyebiliriz.

Galatasaray su an tonla çöp olarak gösterilen oyuncularıyla bile yine şampiyonluğun en büyük adayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Bu Hamza niye artiz artiz şişeyi fırlattı?

Ft yi ornek aliyor cunku

• Bende onun merakındayım bu hamza hayırdır fatih terim izliyor diye onun gibi havalara girdi gerçi V.P aynı hamza öyle olmazsa işimiz zor olur.
  • Biz baska mac izledik galiba

• cokta kotu degili aslinda. sabri-selcuk-burak yerine (oncelik sabride) gelebilecek 3 adam takimi ucurur.
  • bu defans şlde ve uzun vadede kevgire döner
  • Karşıda Fernandao, Şener gibi direkt oyuncuları gitmiş Bursa var. Aslında hücum yönünden baya sıkıntılı durumdalar. O Bursa'ya Gs kendi birinci bölgesinde bu kadar alan veriyorsa işleri çok çok zor. Hücum yönünden güçlüler desem tam olarak kompakt 1-2 pozisyon dışında (gol dahil) atakları da yok zaten.

Ben ortada iyi oyun görmedim.. İlk 3'e girecekleri kesin ama kaçıncı olurlar orasını lig devamında göreceğiz zaten. Avrupa'da çok sıkıntı çeker mevcut düzende Gs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Bu Hamza niye artiz artiz şişeyi fırlattı?

Hamza Muslera, Sneijder, Poldi, Telles ve Ched'den memnun değil. Onlara sinirlendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Karşıda Fernandao, Şener gibi direkt oyuncuları gitmiş Bursa var. Aslında hücum yönünden baya sıkıntılı durumdalar. O Bursa'ya Gs kendi birinci bölgesinde bu kadar alan veriyorsa işleri çok çok zor. Hücum yönünden güçlüler desem tam olarak kompakt 1-2 pozisyon dışında (gol dahil) atakları da yok zaten.

Ben ortada iyi oyun görmedim.. İlk 3'e girecekleri kesin ama kaçıncı olurlar orasını lig devamında göreceğiz zaten. Avrupa'da çok sıkıntı çeker mevcut düzende Gs.

Bursadan güçlü ligde kac takım var ?

• Şuan için bu söylenemez ama bu takıma stoper sağ bek ve santrafor alınırsa gerçekten TAŞ gibi olur.

Bu maçtan çıkan sonuç kesinlikle stoper şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Karşıda Fernandao, Şener gibi direkt oyuncuları gitmiş Bursa var. Aslında hücum yönünden baya sıkıntılı durumdalar. O Bursa'ya Gs kendi birinci bölgesinde bu kadar alan veriyorsa işleri çok çok zor. Hücum yönünden güçlüler desem tam olarak kompakt 1-2 pozisyon dışında (gol dahil) atakları da yok zaten.

Bursadan güçlü ligde kac takım var ?

Lig onemli degil ki zaten, bir sekilde gidiyor iste. Ama avrupada agzimiza edecekler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.