Arkadaşlar bir ürün aldım 3 gün oldu hala kargoya verilmedi , Büyük GALATASARAY 'ın adına daha bi e ticaret işini dogru yapamayanlar Kulubun adını kullanmasın bari
Sorumlu kişilere ulaşılamıyor , mesaj atıyoruz dönülmüyor bidaha da ürün almayacagım kimseyede tavsiye etmiyorum .. (internet aracılığıyla)
Bende e ticaretle ugraşıyorum , 3 iş günü icinde ürünü teslim ediyoruz ki bu kadar büyük bir firma yada satış siteside degiliz. Bence ciddi anlamda elden geçirilmesi gerekiyor yada başındakilerin değişmesi gerek.
bi kere Customer Relationship Management Kursları var öncelikle bu konuda ciddi gereksinimi var storelarımızın. Ne bir geridönüş ne bir aksilik bildirme vs yani böyle yaparak kulube zarar veriyorlar.
Babam Fanatik Fenerli ben Fanatik Galatasaraylıyım , Fenerium GS STORE' a kıyasla cok önde .. Sonrada neden forma satışlarımız az derler .. Kampanyalar yerine Müşteriye ilgi gösterin ..
Sürekli Mesaj atıyorlar , Ürünlerin gelmesinde değiştrilmesinde bi sıkıntı olmuyor.. Eee Kiğılı Kaşesi var . Bizde Daha büyük ve Daha ilgili yerlerle çalışmalıyız.
daha 3 gün olmuş dur bir hele, siparişi 30 gün sonra kargoya verilenler var
quote:
Orijinalden alıntı: diablo997
daha 3 gün olmuş dur bir hele, siparişi 30 gün sonra kargoya verilenler var
Yani benim kişisel sorunumdan çok bu ana sorun , Tüm herkes şikayetçi bir ben veya sen değil .
Değiştirilmesi gerek diye düşünüyorum çünkü Hiç kimse memnun değil , Ya kurumsal olamamışlar yada Departmanlara ayrılmadıkları için herşeyi 3-5 kişi yapıyor onuda yanlış yapıyor.
Şu ticaret işini sahibi olanın degil , yönetici vasıfları olanın , işten anlayanın yönetmesi gerek.
Fenerbahçe'ye tek özendigim konu bu FENERIUM vs GSSTORE konusu adamlar başarılı
Ya arkadaş şans mıdır nedir. Ben bugüne kadar belki de en az 20 kere alışveriş yaptım gsstore.org'dan. Daha hiçbiriside 2 iş gününü geçmedi elime ulaşması için. Hatta her yerdede yazıyorum bu ne hız helal olsun diye...
Sende sakin ol 3 gün olmuş daha. Bu aralar yoğunluk var derbi öncesi. Biraz sakin olalım karalamadan önce. Daha 2 gün önce siparişim vardı benimde 1,5 iş günü içinde elimde oldu...
@nolamaz Bence sen şanslısın çünkü daha öncede 4-5 kez verdim hep karalamayım dedim 5 gün ile 10 gün arası teslim aldım hep , bayadır online olarak almıyordum birşey , düzeldigini duydum tekrar alıyım dedim yine aynı sorun yani benim amacım karalamak degil bir ticaret yapılıyorsa dogru düzgün yapılmalı siparişim 1 günde bile gelse orda 2 iş günü yazılmış bilgi verilmesi lazım erken gelicek vs yada Müşteri memnuniyeti acısından şirket bi mesaj atmalı teslim aldınız vs ... bunlar Feneriumda varken bizde yok bu koyuyor.
Peki kargo takibine baktın mı ?
Bazen verilse bile orası geç güncelleniyor. Kargon yolda ama sipariş hazırlanıyor diyor. Bi bak bakalım kargo takibine belki gözünden kaçmıştır...
Valla bir hafta önce ben en geç 4 günde hallettim. Sapasağlam aldım ürünü. Evet destek kısmı biraz sıkıntılı. 12 ila 24 saat arası bir süre sonra dönebiliyorlar.İstisna olabilir ya da şu sıralar derbi yoğunluğundan geç ilgileniyor olabilirler.
Balıkesir Körfeze 2 iş gününde ulaştırıldı. 12.12.12 hatıra atkısı mesela en yakın örnek Yüzbinlerce sipariş almışlardır sadece bu atkı için. Oradaki yoğunluğu düşünüp müsama göstermek gerekiyor. 7-8 günde ulaşsa ne olur?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme