Hakan Şükür'ün yerine karan daha iyi olurdu,o orta sahada sadece Linderoht koşar,pres yapar,eğr böyleyse ilk maç gibi olur gibime geliyo...
Not:bilgi verirken kaynak belirtin lütfen,kafanızdan mı sallıyonuz ilk 11'i bilelim yane(ayrıca msn'den kaçmak gslilere yakışmaz)
bahri havadırdan aldım kadroyu bencede hakan yerine ümit olmalı ama sahada 11 tane aslan olucak kimin oldugu önemli degil. Samiyende şov var...
msn imiz 7/24 açık ama ç.dışı
lincoln varsa takım tamam demektir
kadroyu bahri havadırdan aldım bencede hakan yerine ümit olmalı ama sahada 11 tane aslan olucak ümit hakan hiç farketmez rezil edicez işviçrelileri... samiyen şova hazır...
İyide bi yorumu neden iki defa yazıyon(yüzünüz olsa çeviçi olusunuz zaten)
İyide bi yorumu neden iki defa yazıyon(yüzünüz olsa çeviçi olusunuz zaten)
biz 24 saat msndeyiz sen merak etme. lincoln size 2 gol attı daha cok gol atacak. bugün lincolndan patlama bekliyorum
Ne Ümit Karanı ya Beşiktaş maçında sahanın en kötüsüydü.
quote:
Orjinalden alıntı: walcottt
En büyük yanlış bu işte. Lincoln e çok güveniyosunuz. Adam 2 tane atar belki ama yediğiniz golleri kim tutacak. Orta sahada kim top tutacak. Yoksa Lincoln topu anca santra da görür
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
En büyük yanlış bu işte. Lincoln e çok güveniyosunuz. Adam 2 tane atar belki ama yediğiniz golleri kim tutacak. Orta sahada kim top tutacak. Yoksa Lincoln topu anca santra da görür
doğru... ama galatasarayın lincoln süz fenerinde alex siz avrupada bişey yapamayacağıda bi gerçek
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
doğru... ama galatasarayın lincoln süz fenerinde alex siz avrupada bişey yapamayacağıda bi gerçek
Beşiktaşı lincoln olmadan yendiniz. Organizasyonu Lincoln olarak yapabildiniz. Sion gibi bir takımı Beşiktaşla kıyaslayınca beşiktaş ın gücü ortaya çıkıyor. Ama şu varki sion beşiktaştan çok daha hızlı oynuyor. Gerçi sion forvetleri her ne kadar tekniğe sahip olmasa da orada olan herkes gibi basit pozisyonları kaçırmıyorlar. Eğer doğru düzgün adamlarla defans yaparsanız (en azından arkasına çabuk dönebilen) Lincoln olmasa dahi bu maçı 2-0 gibi bir skorla bitirirsiniz en azından. Ama yok ben servet i oynatıcam derse Feldkamp orasını bilemem. Servet e hiç güvenim yok. Adamlar topu bırakıp koşsa dahi servet yetişemiyor topa. Çok ağır kalıyor. Çok açık veriyor
[Deleted by Admins]
sen toması gönder yerine serveti oynat aklım almıyo ya hadi onu geçtim bari bouzid i oynat. Servetten daha kötü bi defans oyuncusu olamayacağına göre servetten iyidir hay ben bu Servet'i buraya getirenin torpillemi geldi anlamıyorum ki adamda futbolcu nun "f" si yok. ne zamanlamayı yapıp topa vurmayı beceriyo, topu uzaklaştırayım derken rakip adama veriyo
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
Ne Ümit Karanı ya Beşiktaş maçında sahanın en kötüsüydü.
nonda tek forvet olup lincoln biraz daha ilerde düsünülebilir
Maratonda forvette Hakan-Ümit demişler. Sanırım bu kadroyla çıkıcaz, Hakan'ın bu maçta olması lazım çünkü topsuz alanı en iyi oynayan forvet takımda ve hatta Türkiye'de, Hakan sağa sola hareketlenerek partnerine ve arkadan gelen arkadaşlarına boş alanlar yaratıyor, bu özelliğinden yararlanabiliriz. Nonda'yı sonradan sokmamız daha etkili olur diye düşünüyorum.