Şimdi Ara

GS nin Fikstür Avantajı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 - ATİKER KONYASPOR - GALATASARAY A.Ş.
    2 - KARDEMİR KARABÜKSPOR - GALATASARAY A.Ş.
    3 - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
    4 - ANTALYASPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
    5 - TRABZONSPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
    6 - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK - GALATASARAY A.Ş.
    7 - BURSASPOR - GALATASARAY A.Ş.
    8 - GAZİANTEPSPOR - GALATASARAY A.Ş.
    9 - AYTEMİZ ALANYASPOR - GALATASARAY A.Ş.

Her dişli takım gs yi kendi sahasında yener

• ilginç bir analiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

ilginç bir analiz

sen de tuzla ma konuyu
  • Konya ve Başakşehir maçları hariç ortada gider maçlar. Tabii ki bu kadro ile 2. yarıya girilirse. Nokta atışı transfer yapılırsa daha iyi sonuçlar alabiliriz.
  • Beşiktaş dişsiz bir takımmış demek.
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    böyle dalga geçiyosunuz sonra siz daha beter rezil oluyorsunuz sene sonu şerefli 3.lüğünüze dönersiniz daha geçen 6 yiyip rezil oldunuz utanmadan konuşuyorlar
  • GS'nin en büyük avantajı fikstür, o da farkı ilk devre açamadığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tarafta 4 yildir en cok deplasman puani kazanan takim, bir tarafta deplasmanda tek tuk mac kazanan takim ve iki takimin deplasmanlari ayniymis mantiga bak lafa geldimi besiktasli kafasi derler birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bir tarafta 4 yildir en cok deplasman puani kazanan takim, bir tarafta deplasmanda tek tuk mac kazanan takim ve iki takimin deplasmanlari ayniymis mantiga bak lafa geldimi besiktasli kafasi derler birde.

2012/2013 Galatasaray

2013/2014 Fenerbahçe

2014/2015 Beşiktaş

2015/2016 Beşiktaş

Bonus: 2016/2017 Başakşehir.

Yoksa sen 2014/2015 sezonunu 2014 ve 2015 seneleri diye 2 sene mi sayıyon?

Ya tamam sallıyon da insan bi düşünür der ki işsizin biri bakar puan tablosuna sonra ben lafı nasıl çeviririm diye bi düşünür. Haa sizin stadınız yoki bütün maçlar deplasmandı dimi ?
  • quote:

Bir tarafta 4 yildir en cok deplasman puani kazanan takim, bir tarafta deplasmanda tek tuk mac kazanan takim ve iki takimin deplasmanlari ayniymis mantiga bak lafa geldimi besiktasli kafasi derler birde.

Fb deplasmanı hariç maç kaybetmeyen takıma tek tük deplasmanda kazanan takım diyerek yine bjkli kafasını bizlere yaşattığın için teşekkürler.
  • Bjk
    16 17 15 puan
    15-16 36 puan
    14-15 37 puan
    13-14 26 puan
    Toplam 114 puan

Gs

16-17 15 puan
    15-16 18 puan
    14-15 35 puan
    13-14 24 puan
    Toplam 92 puan goruldugu gibi son 4 sezonda bizden fazla puan topladigi tek sezon bile yok. Merak edenler icin

Fb
    16-17 16 puan
    15-16 29 puan
    14'15 32 puan
    13-14 29 puan
    Toplam 106 puan
    Fb nin bizden fazla topladigi tek sezon 13-14 sezonu. Gerci gsliler ilk devre de vjk haftada 3 mac oynayacak ilk devre geceriz hayali kuruyordu. Sonuc ucunculuk. Bence suan oldukca iyi bir yerdesiniz 2. Devre isler ciddilesir yerinizi bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @brandnew Bu seneyi de hesaba katmışsın daha bitmeden.

Her neyse, sen onu hayal kuran GSlilere söyle. Benim fikrim net, 2019 Mayısa kadar yönetim değişmezse bu takım şampiyon olamaz.

Sizin fikriniz de net mi? Bu BJK 'den bi şeyler olur mu? Yönetimsiz hocasız GS'nin bulunduğu ligde şampiyonluk stoklamaya bakın, en iyi sezonunuzda Avrupa Ligi gruplarından çıkamayışınızı, bi sonraki sezon Ş.L de Kiev deplasmanından dönüşünüzü hatırlayın da azcık kendinize gelin.
  • Benim de fikrim net yuruye yuruye sampiyon oluruz bu ligde rakibimiz yok. Bu arada iki yilda avrupada 2 maglubiyet aldik sadece sen onlari hatirla bizim icin avrupa kupalari tam anlamiyla seneye baslayacak Ffp bitince. Avrupa kupalarinda 2 yildir temeli atiyoruz sadece. Kalici basarilar istikrarla oluyor. Her yil ustune koyacaz.

• ?

Beşiktaş ligi 2. Galatasaray da 3. bitirdi, girdiğimiz iddiaya göre ikimiz de sezon sonuna kadar bölüme mesaj atmayacaktık. Ben sözüne uydum ve hiç mesaj atmadım sadece seni uyarmak için şuan atıyorum .

Sen neden sözünü tutmuyorsun ?
  • Sivri Biber kullanıcısına yanıt
    Cunku ikimizde kazanamadik 3. Bir takimin liderligiyle ilgili bir anlasma mi vardi da element uyduruyosun. Anlasma devre arasi kim lider olursa digeri sezon sonuna kdar mesaj atmayacakti sezon sonunda sampiyonlugu kaybedende sinirsiz banlanacakti. Sinirsiz banlanmdan once bir kac ay daha mesaj atabilirsin okumak eglenceli oluyor.

• quote:

Cunku ikimizde kazanamadik 3. Bir takimin liderligiyle ilgili bir anlasma mi vardi da element uyduruyosun. Anlasma devre arasi kim lider olursa digeri sezon sonuna kdar mesaj atmayacakti sezon sonunda sampiyonlugu kaybedende sinirsiz banlanacakti. Sinirsiz banlanmdan once bir kac ay daha mesaj atabilirsin okumak eglenceli oluyor.

Evet vardı. Galatasaray ilk yarıyı lider bitirirse sen, Beşiktaş ilk yarıyı lider bitirirse de ben sezon sonuna kadar bölüme mesaj yazmayacaktık. Üçüncü bir takım lider bitirirse ikimiz de sezon sonunda şampiyon belli olana kadar mesaj yazmayacaktık. Hatta bu mesaja "Ok anlastik" şeklinde cevap vermiştin.
    Azıcık sözünün eri olduğunu varsayarak "SS" almadın ve konu kapandı.

Bide "takımına güvenmiyor musun, 20 puan fark atarız" diye artist artist konuşuyordun. Bütün olayın laga luga.

Konuya ulaşabilirsem yada rica edip gösterime açtırabilirsem o zaman yüzüne yüzüne vuracağım o mesajı bakalım o zaman ne yapacaksın.

• Bu trol açtıysa kesin ciddi avatajımız var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne oldu asil sen takimina cok guveniyordun simdi 3.takimlrdan medet umar olmussun. Ben yine soyluyorum 20 puan fark atacaz. Bir iddia iki taraf arasinda olur. 3. Takimlrdan medet ummak da tam gs li isi. Sen gs sampiyon olacak dedin ben bjk olacak dedim. Temel iddia bu bunun yaninda da kim lider bitirirse digeri sezon sonuna kadar mesaj atmayacakti. Kaldiki bu maddeyi sen soyledin. Ben gs traftariyla iddiaya girdim. Asla sampiyonluk sansi olamyan bir takim taraftariyla. Bunu da gectim Bul mesaji 3. Takimla ilgili ne soylemisim bakalim. Kendi kendine element uyduruyor ya. Tabi kendi cakma hesabini kptir yenisini alirsin sivri biber dolma biber olur sorun degil senin icin bu hesap benim 10 yildir tek hesabim. Sampiyon olabilecek seviyen olsa tehlimeye atmazdim emin ol. Dedigim gibi kendi takiminla cikkarsima basaksehirle degil.

• quote:

Ne oldu asil sen takimina cok guveniyordun simdi 3.takimlrdan medet umar olmussun. Ben yine soyluyorum 20 puan fark atacaz. Bir iddia iki taraf arasinda olur. 3. Takimlrdan medet ummak da tam gs li isi. Sen gs sampiyon olacak dedin ben bjk olacak dedim. Temel iddia bu bunun yaninda da kim lider bitirirse digeri sezon sonuna kadar mesaj atmayacakti. Kaldiki bu maddeyi sen soyledin. Ben gs traftariyla iddiaya girdim. Asla sampiyonluk sansi olamyan bir takim taraftariyla. Bunu da gectim Bul mesaji 3. Takimla ilgili ne soylemisim bakalim. Kendi kendine element uyduruyor ya. Tabi kendi cakma hesabini kptir yenisini alirsin sivri biber dolma biber olur sorun degil senin icin bu hesap benim 10 yildir tek hesabim. Sampiyon olabilecek seviyen olsa tehlimeye atmazdim emin ol. Dedigim gibi kendi takiminla cikkarsima basaksehirle degil.

Hiç boşuna konuyu sağa sola çekip durma, aylardır aynı saçma muhabbetti tartışıyoruz daha fazla devam etmek istemiyorum.

Takımına güvenip 3. takım teklifimi hemen kabul etmiştin şimdi dansöze dönmüşsün kıvırıyorsun, içiniz dışınız hava civa.
    Çok seviyorsan 10 senelik hesabını iddiaya girmeyecektin birader, söz vermek ....... benzemez.
    İlgili konuyu gösterime açtırırsam bir bir yığacağım mesajları önüne.

Bir de "biz Beşiktaşlıyız şöyle karakterliyiz böyle efendiyiz öyle harikayız" diye ego kasarsınız, içiniz dışınız boş muhabbet.

Ben takimima guveniyorumda anlasilan sen guvenmemissin. Kime guvendin soylesene fb abine mi basaksehire mi? Gerci ben olsam ben de gs ye guvenmezdim. 28 puan fark yiyen alt yapi hocasinin calistirdigi 10 numarasinin sogusledigu takimami guvenecem. Sen de haklisin. Gerci winnerdiniz dimi oyle soyluyodun. Cidden bu kadar dusmemeli insan. Bul mesaji 3. Takimi kabul ettiysem yazmam nisanda sampiyonlugu ilan edene kadar. Gorende bu foruma bagimliyim sanacak. 1 aydir yazmiyorum zaten. Bu arada Delikanliliktan soz edip baska hesap acarsan o zaman gorusuruz. Uslubunu tanirim nick degisimi bunu degistirmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.