Şimdi Ara

GS Bonus ve Bilet Alımları Hakkında ( Bilgi Lazım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili GalataSaray'lı taraftarlar , herkese merhaba. Sormam gereken ufak bir soru var. Ben Play-Off maçları için 200 TL gibi bir miktardan 3 maçlık kombine satın almıştım. Bu yılda 8-9 maça ayrıca gitmiştim. Stada ulaşım rahat olduğundan kombine alacaktım ama elimdeki kombineyle satın alamadım. Yattı öyle

Kuzenim de 2 adet almış - ki benimde alacağımı biliyordu - bana almamış . Özellikle ucuza ve taksitle almak için DenizBank'tan GS Bonus kart çıkartmış. Kimseye minnet etmek istemediğimden dolayı bende bir kart başvurusu yaptım fakat '' ÇALIŞMIŞLIĞIM ve GELİRİM '' olmadığı için - öğrenciyim - bana kart vermediler...

Aslında şuan öğrencide değilim. Üniversite için tercihlerimi bile yapmadım hala . Neyse , nasıl kart temin edebilirim ? İşlettiğimiz bir ortak dükkan var . Acaba kendimi orada çalışıyor göstersem - SSK vb. sigorta yaptırmadan - Kart verirler mi ? Ona göre ortağımız Mehmet abiyle konuşcam haber vereceğim...

Ayrıca ; Ailemin -annem ve babamın - yüklü kredi kartları var . Özellikle annem adına Axess'ten başvurdum sorgulama yapmadan göndermişler - ki babam kızdı - . Acaba annem kefil olsa DenizBank veya Bonus'tan adıma kart gönderirler mi ?

Deneyimli arkadaşlar cevap verirse çok iyi olur. Bu kredi kartını sadece biletler için kullanacağım

• denizbanktan alman garantiden almandan çok çok daha kolay.garantiye hiç başvruma bile sabit geliri olmayan adamı içeri bile almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

denizbanktan alman garantiden almandan çok çok daha kolay.garantiye hiç başvruma bile sabit geliri olmayan adamı içeri bile almazlar.

DenizBank'a başvurdum bende zaten Telefon ve İnternet üzerinden . Yine olumsuz dönüş yaptılar
  • Denizbank'a başvurun olumsuz sonuçlandıysa 6 ay içinde bir daha başvuru yapamıyorsun maalesef. O şekilde kendini çalışıyormuş gibi göstererek Garanti'yi dene bir bakalım. Olmadı en kötü paracard için başvurursun ona olumsuz yanıt gelmiyor genellikle, onun kodunu kullanıp başka bir kredi kartıyla alırsın biletleri.
  • Kale arkalarına bilet çıkmayacak. Doğu ve batı tribünlerinde kombine satışları devam ediyor. Bununla uğraşacağına 1300 e bi kombine al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Kale arkalarına bilet çıkmayacak. Doğu ve batı tribünlerinde kombine satışları devam ediyor. Bununla uğraşacağına 1300 e bi kombine al.

Bilmiyorum valla.Kararsızım

@Denerod ; Böyle birşey ilk defa duyuyorum.Çok saçma bir uygulama . Bana gelen Mesaj ise ; Sayın. Eren Aslanhan , bu şartlar doğrultusunda size kredi kartı verememekteyiz , şartlarınız değiştiğinde tekrar başvurmanızı dileriz vs vs...

Yani böyle bir şey varsa tamamen saçmalıktan öte birşey...
  • Kombine almayacaksam annen veya baban bonus kart alsın. Sana ek kart çıkartsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Bonus Kart ile bilet almak ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum , ek kart istemiyorum . Kendime ait bir kart olsun istiyorum. Ek kart zaten var , kullanıyorum da bana ait birşey olsun istiyorum. Bakalım yarın DenizBank'a gidip soracağım , kefille - annem - kredi kartı veriyorlar mı diye
  • Ben de iki defa başvurdum da oradan biliyorum, verdikleri yanıt bu şekildeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

Ben de iki defa başvurdum da oradan biliyorum, verdikleri yanıt bu şekildeydi.

• İmkanın varsa bas kombineyi pişman olmazsın. :) Olmadı paracard çıkar, madem başka kredi kartın var parcardın kodunu kullanıp ön satıştan bilet alabilirsin. Veya garanti'yi dene , kendini çalışıyormuş gibi göstererek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.