Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
56
Favori
112.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısın
    bende o kanaate vardım.tşkr
  • 11-13" ekrana sahip bilgisayar arıyorum konuyu şans eseri gördüm ve baya popüler bir konuymuş açıkçası şaşırdım.
    20 sayfa haliyle bir kısmını okudum; fakat günlük kullanım için -ofis ve internet- önerir misiniz?

Bir de genel olarak verilecek fiyat nedir şu an 600 Tl gözüküyor ama konu içinde 350-400 tl gibi fiyatlar geziyor.
  • AnotheRDie kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. ben iki tane aldım bu cihazdan ve çok memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

11-13" ekrana sahip bilgisayar arıyorum konuyu şans eseri gördüm ve baya popüler bir konuymuş açıkçası şaşırdım.
    20 sayfa haliyle bir kısmını okudum; fakat günlük kullanım için -ofis ve internet- önerir misiniz?

Bir de genel olarak verilecek fiyat nedir şu an 600 Tl gözüküyor ama konu içinde 350-400 tl gibi fiyatlar geziyor.

zamanında indirim yapıldı 349 tl den satıldı ve indirim biteli çok oluyor.Bende 349tlden aldım ve aldıgım günden beri günlük tüm işlerimi bu cihazla yerine getiriyorum,internet,dizi film ofis gibi işler için yeterli ufak tefek oyunlarıda oynatır onun dışında oyun için yetersiz tabiki.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Kampanya tekrarlansa ki tekrarlanmaz, etrafımda daha bir sürü insan var alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar merhaba, cihazı 1 aydır kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Günlük kullanıma hitap ediyor, performası dalgalanma gösterse de genel itibari ile kabul edilebilir, zaten aldığımız 350 tl lik bir bilgisayar. Benim sorum, wifi/kablosuz performansı ile ilgili; sizlerde nasıl bilmiyorum ancak bende oldukça sıkıntılı. Çok dalgalanma yaşıyorum, evin dış kapısının yanında (apartman boşluğuda) bir modemimiz var (ortak kullanıyoruz.) ve ben dış kapının yanına geçmeden adam akıllı kullanamıyorum. Cep telefonum kendi odamda (iphone 4s) 2 çizgi çekebiliyorken bu bilgisayar görmüyor ağı. Yine kendi odamda başka bir bilgisayar 2-3 çizgi ile bağlanabilirken grundig bir türlü ağı görmüyor.
    Aygıt yöneticisinden "Gelişmiş" menüsüne tıklayarak bir kaç seçeneği değiştirmeyi denedim ama pek fayda etmedi. Mesela "Roaming Sensitivity Level" var, bunu high yapıyorum, çekiyor, açıp kapıyorum çekmiyor. Sonra bu menüyü kapalı konuma getiriyorum çekiyor. Sanki sürekli wireless kartını sıfırlamak gerekiyor gibime geliyor.

Sizin öneriniz neler acaba ? Wireless çekimi nasıl?

Ayrıca ben bu wireless'i güçlendirmek adına bilgisayara anten takayım diyorum, var mıdır bu konularda bilgisi olan ?

Teşekküler,
    İyi forumlar.

bende aynı sorunla uğraşıyorum.AĞ gidip gidip geliyor ve sörf yaptırmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

11-13" ekrana sahip bilgisayar arıyorum konuyu şans eseri gördüm ve baya popüler bir konuymuş açıkçası şaşırdım.

Ben kampanya doneminde 370e aldim. Gunluk ofis islerinde kullanıyorum. Offis webde sörf filan. Gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    Bir acayip adamm'ın söylediğine katılıyorum:

SSD takmak için harddiski boşa çıkarmak istemediğim için sadece RAM değişikliği yaptım: 8 gb ile kullanıyorum. SSD diski üzerindeki harddisk biraz eskiyince alıp takacağım.

Windows 10 altında Mozilla FireFox, MS Office 2013 gibi uygulamalar (ara sıra üç beş saniyelik takılmaları saymazsak) şimdilik pek sorun çıkarmıyor. Ama kabul etmek gerek: cihaz büyük veri kullanan uygulamalara ve grafik ağırlıklı oyunlara hiç uygun değil.
  • Msata 3g modemde takılabılıyor biosta ayarı var (denemedim)

tablatte meraklı olanlar anroid de yukleyebilirler denedim
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar win 10 a yükleme talimatlarini yerine gitirdim.. lakin ürün anahtarı geçerli değildir diyor.. ardı birde bilgisayarım özelliklerime baktığımda ürün kimliği yazan kısmın değiştiğini farkettim..
    acaba bir şey mi atladım.. yaptığım işlemliri altta yazıyorum şimldi
    1. biosu güncelledim zor da olsa
    2. güncelledikten sonra ürün anahtarını aldım(biosu güncellemeden öncede almıştım aynısı çıktı farklı olması felan gerekir mi bilemedim yazayım dedim )
    3. windowsun sitesinden dediğiniz programı indirip home single laungeyi usb den yüklenebilir şekilde oluşturdum
    4. win 10 nu yükledim.. yüklerken bi ürün anahtarını sordu yazdım geçersiz dedi.. dedim çevirimiçi kontrol eder belki kurulumdan sonra yazarım aynı hatayı verdi yine
    Yüklemeden önce win 8 de iken bilgisayarım özellikler yapıp resmini çekmiştim.. win 10 u yükleyince bilgisayın özelliklerde ürrün kimliği yazan yerin farklı olduğunu gördüm..
    şimdi ne yapmam gerek illegal yollara mı başvurayım :) yoksa çözümü var mıdır?

• bende grundıg marka başka i5 işlemcili bir modeli kullanıyorum alırken öyle işimi görsün sıkıntı yapmam diyerek almıştım fakat cihaz ve malzeme kalitesi oldukça başarılı çıktı baya sevdim ben grundıgı.
  • Bu cihazi takip etmeye basladim. Eger firsat cikarsa haberi olan olursa buraya mutlaka yazsin arkadaslar. Ben de satin almayi dusunuyorum. 350-400 arasinda bir fiyat cidden cok iyi olurdu...
  • simurg9492 kullanıcısına yanıt
    hocam ikinci elleri takip et. bu fiyata sıfır olmaz artık.
  • Sadece bir hafta kullandigim cihazimi satiyorum 2 aydir zaman bulamadigimdan kullanmiyorum ilgilenenlere ankara ici elden satabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adivar

hocam ikinci elleri takip et. bu fiyata sıfır olmaz artık.

Hocam 15 senedir teknolojinin icindeyim.

Kural su ki teknoloji her zaman ucuzlar. Fiyat artmaz asla. Magazalar kar marji azalir diye satmamaya baslarlar sadece belki. Ama yarin bu sefer 2830 islemci degil de 3700 islemcili laptop satarlar. Bu sefer onlarla kampanya olur. Bu "ikinci el"ciler bunu da unutmasin. Bu yuzden satacaksan bugun satacaksin cunku yarin yeni laptop yeni ve daha hizli islemci olacak ve o zaman bu arkadaslarin elindeki fiyat elinde patlar.
  • 450 ye düştü arkadaslar şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanyadan beri kullanıyorum. 4 gb ram ve ssd takviyesi yaptım. iş yerinde hiç kapatmıyorum. sunumlar için falan fıstık sürekli elimde sürekli bi yerlere bağlıyorum. bütün internet ve office işlerimi hallediyor. fan sesi sorunu filan olmadı bende. tek sıkıntısı ekranın sol tarafında çerçeve yakın yerde baya bi ölü piksel var. siyah ekranda belli oluyor kullanıma herhangi eksisi yok. garanti bitmesi yakın götürürüm servise ekranı değiştiririm. gayet memnunum
  • win 10.kurulu cihazı 2.el aldım,parlaklık ayarı fn tuşlarından ve saatin oradan kısıyorum göstergeler oynuyor ama ekranda kısma veya açma olmuyor ?ne yapmak lazım
  • ekran karti kurulu degil hocam. onu kurun sorun duzelir.

• ahmetbey14 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Akşam eve geçince bakarım

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.