Şimdi Ara

GRUNDİG gnb 1150 b1 n2 trendbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
19.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar bugün grundig gnb 1150 b1 n2 trendbook sparişi verdim ama özelliklerine pek bakmadım öğrenci oldugum için can sıkıntısına acil 0 bi bilgisayar almam lazımdı en ucuzu buydu ama kac mb ve gb ekran kartı var bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun ayrıca yorumlarınızda önemli nasıl bi bilgisayar falan yazarsanız sevinirim. ne gibi oynları kaldırır falan :D

• gserkan17 G kullanıcısına yanıt
    Google'a sorsan söylüyodu =)

İşlemci : Intel Celeron® N2830 2.16 GHz 1M (up to 2.41 GHz)
    İşletim Sistemi: Windows 8
    Ekran: 11.6” HD (1366x768)
    Bellek: 2 GB DDR3
    Sabit Disk: 320GB HDD
    Ekran Kartı: Intel® HD Graphics
    Kamera: 300K Pixel
    Ağ Bağdaştırıcısı: 10/100 Mbps
    Kablosuz Ağ: Kablosuz Ağ Kartı
    Bluetooth: Var
    Bağlantı Noktaları:
    USB 2.0 x 2
    USB 3.0 x 1
    VGA x 1
    HDMI x 1
    Mikrofon girişi
    Kulaklık Çıkışı x 1
    Kart Okuyucu (SD/SDHC/SDXC/MMC)
    Mikrofon: Dahili mikrofon
    Hoparlör: Dahili Hoparlör
    Klavye : Türkçe Q
    Ağırlık: 1.3Kg
    Batarya: 3 cell(24WH) battery
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    bu özelliklerini biliyorum teşekkürler Ekran kartı kac mb veya gb bi bilgin var mı ?
  • gserkan17 G kullanıcısına yanıt
    o ekran kartı, işlemcinn içinde olan ve system belleğini paylaşan 1 model, 64/128/256mb. fln olabilir, net olarak nedir bilemem ama systemde genel olarak 2gb. bellek var görünüyo ve 1366 çözünürlük için 64mb. veya 128mb. yeterlidir.
    Kısaca o ekran kartı için bellek büyüklüğü çokta önemli değil ve o çözünürlükteki 1 ekran için gereklide değil. bu systemi aldıysan o kartın belleğiyle ilgilenmene yada boyutunu dert etmene gerek yok, bu durumu oyun performansı açısından merak ediyosan, bellek boyutunun özellikle bu tip 1 VGA'da performansa hiç etkisi olmaz.

Edit : siparişi vermişsin ama aşağıdaki fiyat listesinede 1 göz atarsın belki daha pahalıya alıyosan iptal edersin.

http://www.bilio.com/laptop-c3100/grundig/gnb-1150-b1-p203666312/#tab=click

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 4 Kasım 2014; 19:28:21 >

• Cok teşekkür ederim cok sağol yardımın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama yeni konu açmamak için buraya yazmak istedim.
    Bu cihazı alıp kullanan var mı, nasıl cihaz, memnun musunuz?

Günlük kullanım için, office programlarından her türlü ödevi yapabilmek, internette gezinmek, film izlemek için yeterli midir?
    Tarayıcıda fazla sekme açınca, office, photoshop ve bunun gibi programlarda gereğinden fazla kasma yapar mı?
    Fazla performans beklentim yok, kasma, donma gibi sorunlar olmasın yeter.
    Bu ihtiyaçlarımı karşılar mı bu cihaz?
  • Günlük kullanım olarak ben de merak ediyorum kullanıcı görüşlerinnizi öğrenebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oklukk

Konuyu hortlatmış olacağım ama yeni konu açmamak için buraya yazmak istedim.
    Bu cihazı alıp kullanan var mı, nasıl cihaz, memnun musunuz?

Günlük kullanım için, office programlarından her türlü ödevi yapabilmek, internette gezinmek, film izlemek için yeterli midir?
    Tarayıcıda fazla sekme açınca, office, photoshop ve bunun gibi programlarda gereğinden fazla kasma yapar mı?
    Fazla performans beklentim yok, kasma, donma gibi sorunlar olmasın yeter.
    Bu ihtiyaçlarımı karşılar mı bu cihaz?

Zaten teknik detaylara bakarsak soylediginiz islemler icin uretulmis bir laptop oyun oynanmaz yani :)

• Oyun oynanmayacağı açık zaten, o konuda şüphe yok ki. Bu forumda yazdıklarım hiç anlaşılmıyor nedense.
    Mesela oyun bilgisayarı vardır 5000 tlye, bir de 2000 tlye. 5000 tl olan özelliklerini ikiye katlamıştır. Daha iyi olduğuna, daha iyi performans vereceğine şüphe yoktur.
    Ama bu tarz günlük kullanım için üretilmiş netbook ve notebookların verebilecekleri performans, karşılayacakları ihtiyaçlar bir noktadan sonra tükenir. Bu nedenle bu tarz cihazlara fazladan para vermek bence saçmadır. Bulabildiğim en uygun cihaz buydu. Diğer günlük kullanım cihazlarına kıyasla performans açısından bir yorum beklemiştim ben kullanan arkadaşlardan.
    Fakat bir cevap yok hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oklukk

Oyun oynanmayacağı açık zaten, o konuda şüphe yok ki. Bu forumda yazdıklarım hiç anlaşılmıyor nedense.
    Mesela oyun bilgisayarı vardır 5000 tlye, bir de 2000 tlye. 5000 tl olan özelliklerini ikiye katlamıştır. Daha iyi olduğuna, daha iyi performans vereceğine şüphe yoktur.
    Ama bu tarz günlük kullanım için üretilmiş netbook ve notebookların verebilecekleri performans, karşılayacakları ihtiyaçlar bir noktadan sonra tükenir. Bu nedenle bu tarz cihazlara fazladan para vermek bence saçmadır. Bulabildiğim en uygun cihaz buydu. Diğer günlük kullanım cihazlarına kıyasla performans açısından bir yorum beklemiştim ben kullanan arkadaşlardan.
    Fakat bir cevap yok hala.

O zaman forumda senin dedigin modeli kullanan yok :)

• herkese merhaba,

kullanan arkadaşlar bilgisayarın hızı hakkında bilgi verebilir mi?

benim için önemli olan açılış-kapanış hızı ile office-pdf belgeleri ve 480/720p video (gom player ya da bs player) açılışındaki hızı.

şu an kullandığım lg x130 atom işlemcili netbookta hdmi çıkışı olmadığı için yeni bir netbook almam gerekli. Ancak hem hdmi hem de vga çıkışı olan bir tek bu netbooku bulabildim.

lg x130'un işlemcisi; Atom N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache, RAM olarak da 1GB -DDR2 800MHz var.

grundigde işlemci olarak Celeron N2830 2.16 GHz 1M (up to 2.41 GHz) var. RAM de 2 GB DDR3 1600MHz

lg'de xp kullanıyorum, grundig 8.1 ile geliyor. Hız olarak ikisinin aynı olacağını umuyorum.
  • merhaba tekrar,

bu ürün ile ACER ES1-111M-C064 netbookun hızları aynı mı olur yaklaşık olarak?

http://forum.donanimhaber.com/m_100030473/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_98969765/tm.htm

Acer'de Celeron N2840 2.16 GHz 1 MB işlemci var, Grundig'de N2830 2.16 GHz 1M (up to 2.41 GHz) var. İki işlemci arasında fark yoktur herhalde.

RAM ikisinde de 2 GB ama Acer'de 1333 MHz, Grundig'de 1600MHz

Asıl fark hardisklerde. Acer'de 32 gb e-mmc var. Grundig'de 320 GB HDD var. e-mmc SSD kadar hızlı olmasa da, HDD'den hızlıdır herhalde. Ancak 32 gb yetersiz kalacağı için ekstra hafıza kartı gerekli, bir de Acer'de vga olmadığı için hdmi-vga dönüştürücüsü lazım

İkisi arasında hangisini tavsiye edersiniz? Acer 575 TL, Grundig 600 TL şu an Bimekste

• atom işlemci almayında naparsanız yapın
  • Eski netbookum atom işlemcili ve işimi görüyor ama hem hdmi bağlantısı yok hem de batarya ömrü bitti.

yeni netbooklarda atom yerine celeron 2.16 GHz işlemci var genelde. atom işlemciler xp ile fena değildi, celeronlar 8.1 ile aynı performansı verirse bana yeterli olur. celeronlar çift çekirdekli sanırım
  • kamelskyer1 K kullanıcısına yanıt
    atom işlemcili netbook sahibiyim zaten hemde çift çekirdekli n570 olanını 3 yıldan daha fazla süredir.
    10 yıllık p4 ler bile daha seri

hızlı pc si olanlar kullanmasın katil eder adamı

• Evet elimde bir Grundig Trendbook var.Dün akşam aldım ve baya bi inceledim.Öncelikle alan kişilere pişman olmayacaklarını söyleyebilirim çünkü Grundig 900 TL fiyatında oması gereken bu aleti 599 TL'ye (Bimeks'te) bizlere sunmuş.Aldığınız fiyata göre beklentinizin oldukça üstünde çünkü teknik özelliklerindede gördüğünüz gibi işlemcisiyle parıldıyor.Zaten bu mesajı Grundig'den yazıyorum.
    Ben çok memnunum, hem küçük hem güçlü, pratik bir alet.Bunla kıyaslanacak aletlerden eminim daha iyidir çünkü bu aleti almadan önce Reeder W100i almayı planlıyordum sonra gittiğimiz yerdeki çaışan bana bunu gösterdi ve özelliklerinin görür görmez almayı düşündün, beni tek düşündüren şey laptopta Grundig nasıl sorusuydu ama gerçekten eksisi yok artısı var...
    Bir hafta araştırmamın sonucunda bu alet en hesaplısı ve en iyisi.Sizde araştırın bu aletin değerini anlarsınız...

• Lenovo marka laptop cihazımın menteşesi kırıldığından ve artık kendisini değiştirme zamanı geldiğinden bir vakittir piyasa araştırması yapıyordum arkadaşlar. Bilgisayar kullanım amacım genelde internet, not tutma vs. olduğu için fiyat/ performansa yönelik yaptığım araştırmalar sonucu karşıma bu cihaz çıktı. Bugün aldım cihazı bu mesajı onun aracılığıyla giriyorum. Şimdilik gayet iyi günlük web işleri, film, video, youtube vs. amaçlı kullanacak olanlara tavsiye ederim. Bimeks satıyor sanırım bu ürünü fakat benim size tavsiyem arçelik veyahut beko bayisinden almanız ben 590 tl'ye aldım cihazı.
  • Bu üründe soğutma için fan mı kullanılıyor yoksa pasif soğutma mı var? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.elimde şuan asus 15.6 inclik bir bılgısayar var ve tasıması cok zor oluyor.bilgisayar mühendisliği okuyorum ve elimde taşıması kolay ve performans açısından iyi bir bilgisayar olmasını istiyorum.
    bu bilgisayarda eclipse,visiul stdio vs. programları çalıştırmak sıkıntı olurmu?çok sekme açmak ve 1080p kalitesinde filmler izlemek sıkıntı yaratırmı.
  • Batarya kullanım nasıl 3-5saat?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.