Bildirim
Grundig Arçelik Smart TV Platformları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba hayırlı bayramlar. Grudig tv, Beko tv ve Arçelik tv lerde smart interactive 4.0 platformu ile çalimakta ve çogunun içinde aynı yazilim ve çip seti mevcut sadece kabukları grundig, arcelik veya beko yazısı ile tasarimlari farkilik gosteriyor. Gizli servis menusunden arcelik beko yada grundig olarak sistemi degistirip televizyonunuzu hangisini istiyorsaniz onunla kullanabilirsiniz fakat tavsiye etmiyorum herşeyin orjinali guzeldir.
Şuan benim arçelik 4k smart televizyonunda. Netflix. Blutv. Trt. Tivibigo. Turksatwebtv. Digiturk. Oyunlar haberler cesitli uygulamalar mevcut. Hatta uugulamalar bolumunde ulke ayarlarinda buyun ulkeleri seçtinizde yabancı ulkeler icin uretilmiş programlarda mevcut. Ayriyete 1.5 yıl iptv uyeligimi ilk başta illegal yontemler ile ottplayer ile daha sonrasında da ssiptv uygulamasının gelmesi ile rahatça izledim. Saygılar hayırlı bayramlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X