Şimdi Ara

Vestel smart IPTV uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
46.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IPTV izlemek istiyorum, Cihazim Vestel Smart TV. Uygulamalar kısmına girdiğim zaman çok fazla uygulama olmasına rağmen hiç IPTV uygulaması yok. Çok uğraştım ama uygulamada kuramadım. Bu sorunla karşılaşan çözümü olan varmı? Son çare IPTV uyumlu recevier mi almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • vewd uygulamasına girin orada ss iptv var(internet&tv) bölümünde oradan iptv izleyebilirsiniz hocam
  • Cevabınız için teşekkürler hocam. Vewd uygulaması içinde olması gereken hiçbir uygulama yok, sorunda burda zaten. Kullanabileceğiniz bir uygulama bulunmamaktadır yazısı var ve kocaman bomboş bir ekran.. :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    nasıl çözdünüz ? sizde de ilgili program sürekli hata veriyor mu ?
  • Hocam ben normalde Smart TV nin hiçbir özelliğini kullanmayan bir adamım. İlk kez ip TV için Smart tuşuna bastım düşünün artık.. Vewd uygulamasını tikladim ama içi bomboş hiçbir şey çıkmıyordu, bir kaç kez girip çıktım ama dediğim gibi hiçbir uygulama gözükmüyordu içerisinde.Bende TV yi kapatıp yattım uyudum :) yarın akşam tekrar uğraşmak için vwed i açtığımda içerisinde yüzlerce uygulama çıktı.. Artık kendimi guncelledi nasıl oldu anlamadım..Ama sanırım uygulamaya hiç giriş yapmadığım için boştu içi ben birkaç kez giriş çıkış yapınca kendini guncelledi diye tahmin ediyorum. Televizyon zaten Netflix izlediğim icin sürekli wifi ile internete bagliydi..Her neyse,su an çok memnunum.. Almanya kaynaklı iyide bir server buldum, şimdilik sıkıntı yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    DM'den atar mısınız hangi iptv markasını kullandığınızı teşekkürler kaç mbps net hızınız var birde ?
  • 25 Mbps Vodafone fiber kullanıyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska bir ip tv uygulama yukleme yapabiliyormuyuz vestel smart tv icin.lg ve samsung tv lerde farkli iptv uygulamalari kullanılabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ottplayer2 var içinde yüklü zaten hocam.Bu ikisinden başka bir player isterseniz kendiniz yükleme yapicaksiniz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel tv lerinden ssıp tv uygulaması kalkacakmış yakında. ott player de çok pratik değil. vestel tv lere smart ıp tv uygulaması nasıl yüklenir ?
  • Vextel tv de SS-IPTV ile tv kanallarını izlemek istiyorum ancak bir uyumsuzluk sözkonusu yayın hemen donuyor.
    Sstv uygulamasına herhangi bir IPTV linki sağlayan web adresinden ( http:......****) şeklindeki adres ile giriş yapıyorum. Tv kanalarıı yukleniyor, kanal listesinden bir kanal seçip seyretmeye başlıyorum ancak kanal donuyor. Bunun sebebi nedir nasıl giderebilirim.
    Tv seyrederken aynı zamanda aynı http adresiyle elimdeki tabletten giriş yapıyorum burada donma olmuyor. O zaman sorun Vestel tv nin uygulamalarında diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulmuş birinin cevabı daha uygun olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atilla95 -- 22 Nisan 2019; 18:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar konuyu hortlatayım.Ben almanya merkezli bir iptv serverıyım arçelik beko vestel grubu televizyonu olan müşterilere ssiptv yönlendirmek istemiyorum çünkü kendini güncelleyen içerik ekleyen bir sisteme sahip değil her gece yüzlerce dizi ve içerik eklendiğini varsayarsak çok kullanışsız geliyor acaba bu bahsettğim grup televizyonlara Smartiptv veya Netiptv gibi mac bazlı uygulamaları yüklemenin bir yolu varmı yoksa android tabanlı boxlara veya sticklere yönlendirmeye devammı etmeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel, toshiba ssiptv açamama, çözümü için özelden yazmanız gerekli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_le -- 4 Nisan 2021; 13:27:5 >
  • Bende de vestel 55U9500 smart var fakat ip tv veya stb emu programlarını nasil yuklebilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende vestel 49ub8000 var. ss iptv kullanıyorum görüntü var ses yok. bende durum ters yani. uzantının sonunu ts, m3u8, hls hepsini yaptım yükledim yine görüntü var ses yok. yardımcı olurmusunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.