Şimdi Ara

Groupama çekiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette araştırma yaparken bu habere rastladım.
    Groupama dan kasko yaptırmayı düşünenler ve yaptıranların dikkatine.(bende dahil:)
    iki gün sonra kaskomu yenileyeceğim haberi okuduktan sonra acaba başka bir yere yaptırsammı diye düşünmeye başladım.

Groupama Sigorta & Groupama Emeklilik’in 300 milyon Euro fiyat üzerinden satışa çıkacağı konuşuluyor.
    Fransız sigortacılık grubu Groupama’nın Türkiye birimi Groupama Sigorta & Groupama Emeklilik’i 300 milyon Euro fiyat üzerinden satışa çıkaracağı konuşuluyor.

GAN Eurocourtage birimini 600 milyon Euroya satmak için Swiss Re ve girişim sermayesi şirketleri Apax ve PAI ile anlaşmaya yakklaştığı konuşulan Fransız Groupama, Türkiye’deki iştirakini de satışa çıkarabilir. Reuters’ın haberine göre, Türkiye birimi için henüz resmi satış süreci başlatmayan Groupama‘nın hızlı büyüyen Türkiye’deki iştirakine şimdiden ilgi geldiği ve bu satıştan 300 milyon Euro’luk gelir elde edilebileceği ifade edildi.

Mayısta belli olacak

Konuya yakın kaynaklar, İsviçreli reasürans grubu ile Apax ve PAI’nin, Fransız denetleme kurumu ACP’yi şirketin uzun vadeli geleceği konusunda ikna etmeyi amaçladıklarını belirtiyor. Diğer taraftan Groupama ile Alman Allianz arasındaki görüşmelerde de ilerleme kaydedilirken, Alman sigorta şirketinin Groupama için başlangıç teklifi olan 200 milyon Euro’luk fiyatı son günlerde yükselttiği belirtiliyor. Reuters’e göre, özel sermaye şirketi Advent’in liderliğindeki üçüncü bir konsorsiyum da aynı amaçla Swiss Re için teklif sunmaya hazırlanıyor. Groupama’dan Reuters’e verilen bilgiye göre ise şirket mayıs ayı sonuna kadar bir anlaşmaya varmayı umuyor. 2006’da Türkiye’ye giren Groupama Sigorta’nın 31 Aralık 2011 itibariyle özsermayesi 526.7 milyon lira olurken, şirketin zararı ise 21.44 milyon lira olarak gerçekleşti.
    http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=97283

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 9 Mayıs 2012; 22:32:24 >

• faydalı bir bilgi...

teşekkürler
  • 1 ay oldu benim de kasko yaptıralı groupama'dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olası bir sigorta şirketi ilk senemde kuzen kaza yapmıstı indirim degil bindirim aldım...

1 kereye mahsus kaza neredeyse her sigortada varken grupamada yok...

gecen babam abimin arabaya vurmustu benim araçlar.... herneyse abimin aracta grupama yuzde 40 indirim vardı simdi yaptıralım dedik hasarı kaskosundan ....

onun sigortasıda 3 senedir olmasına ragmen indirim bozuluyormuş...

bende gittim zürich sigortadan yaptırdım hemde grupamada gecen sene 1400 iken zurich sigortadan 950 liraya sigorta yaptırdım ve ayrıca 1 kereye mahsus hasar karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

1 ay oldu benim de kasko yaptıralı groupama'dan.

Bir hafta once ben de arabanin sigortasini yaptirmistim. Ne olacak simdi?
  • Hocam anadolu sigorta aillanz tavsiye ediyorum siddetle birde ykb sigorta
  • axa da yaptırılabilir.
  • şimdi bu durum bizi etkiler mi? ben 2 ay sonra kaskoyu groupama dan iptal ettirip axa ya geçmeyi düşünüyordum
  • Sigorta şirketinin bir yere gittiği yok, sadece Groupama küresel küçülme planları çerçevesinde Türkiye'den çıkma kararı aldı. Şimdi şirketin satış süreci gerçekleşecek, ya Türkiye'de faaliyet gösteren bir şirkete ya da Türkiye'ye giriş yapmak isteyen bir şirkete satılacak. Yani siz hizmet almaya devam edeceksiniz. Bu satış sürecinin tamamlanması nereden bakarsanız bakın 1 seneyi bulacaktır o nedenle poliçenizi yenileme döneminde isterseniz başka bir yerden yaptırabilirsiniz.
  • Ben de bir ay önce Groupama'dan yaptırmıştım.(Geçen sene de Groupama idi.)

Kafaya takılacak birşey yok. Bizi hiçbir şekilde mağdur edemezler. Ayrıca Groupama'dan çok memnun kaldım. Arkadan çarptıklarında, kendi kaskom üzerinden aynı gün işlemleri başlattım. Karşı tarafın trafik sigortası ile ilgili işleri Groupama halletti. Çok rahat oluyor...
  • hizmet almaya devam edersiniz ama bu sorun çıkmayacak anlamına gelmez siz yinede işinizi sağlama alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 10 Mayıs 2012; 11:39:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.