Şimdi Ara

ground zero amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ground zero gzra2200x bu amfiyi 4 ohmda 1*400rms olarak kullanana varmı veya bu amfi 1*400 rms veriyomu jl13w3v4 beslemeyi düşünüyoom sizce bu amfi o kabine yeterli lüütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gossipmusty -- 25 Temmuz 2007; 3:24:51 >

• Sadece ismini duydum çok kaliteli cihazmış..
    RMS yede bakmıyacaksın , 1 khz de distirsiyonsuz olarak mı müzik dinliyeceksin dostum?
  • http://www.tunersmarket.com/showProd.asp?ProdId=105
    burda özellikleri var 1 ohm da 400 mono olarak rms yi veriyor
  • valla benim ismim olmasına rağmen bulunduğum bölgeden dolayı kullanma fırsatına erişemedim.. ama markaya olan güvenimden sana onay verebilirim.. hem 1 ohmda 400 rms senin woofera yeter zannediyorum..
  • arkadaşlar 4 ohmdamı 400 rms veriyo 1 ohm damı ben bunu anlamadım
  • 1 ohm da mono olarak 400 rms veriyor
  • bu amfi ile bu subwoofer' ı güzel bir şekilde besleyebilirsin ama hem amfinin yapısı 2 kanal olması hem de distorsiyon yapmaması için yapacağın ayarlarla sonuçta 300-350 watt rms civarı düzgün bir çıkış alabilirsin
    ama bir de şöyle bir şey var! bu amfinin 2 modeli var eyer seninki çift XX modeli ise 400w rms ama eğer eski tek X modeli ise mono-Bridge rms değeri 320 Watt.

Eğer amfin eski model ise bu subwoofer yerine JL AUDIO' nun 12W3v2-D2 modelini de rahatlıkla kullanabilirsin hemde Subwoofer fiyatını düşürmüş olursun...
    Zira watt değeri 300 watt düşük diyebilirsin, ama senin 25 wattlık farkın ayarlarda zaten kaybolacak.
    JL AUDIO' nun subwooferlarının güç kullanım kapasiteleri normal değerlerin biraz üzerine çıkabilecek yapıda olmaları gibi bir özellikleri de vardır!!! (aşağıdaki resimde daha ayrıntılı bakabilirsin 500w.rms değerine kadar dayanabilme kapasitesine sahip)

Ayrıca aracın nedir ve de Kutu ve Subwoofer Thiele-Small parametre hesaplamalarının bu iki bileşenden daha önemli olduğunu unutmayın!!!

2 kaliteli bir aletle rezil de olabilirsiniz 2 vasat bi aletle vezirde!!!

GROUND-ZERO - Radioactive GZRA 2200X
    2 x 125 Watt an 4 Ohm
    2 x 200 Watt an 2 Ohm
    1 x 320 Watt an 4 Ohm

burdaki verilere dikkathttp://www.guenstiger.de/gt/main.asp?produkt=399638
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    GROUND-ZERO - GZRA 2200XII

2 x 125 WRMS at 4 Ohm (14,4 V, 1% THD)
    2 x 200 WRMS at 2 Ohm (14,4 V, 1% THD)
    2 x 235 WRMS at 2 Ohm (14,4 V, 10% THD)
    2 Ohm stable
    Mosfet power supply
    adjustable lowpass
    adjustable highpass
    adjstuable bandpass
    adjustable subsonic filter
    Bass Boost 0 - 12 dB
    RCA (stereo) input
    Bass remote incl. 5m / 16.4' cable

bu model ise yeni çift X modelihttp://www.ground-zero-audio.com/english/08_basic_level.htm
    ----------------------------------------------------------
    JL AUDIO - 13W3v3-4

Thermal Power Handling (Pt): 400W
    Nominal Impedance (Znom): 4 ohm

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=26

----------------------------------------------------------
    JL AUDIO - 12W3v2-D2

Nominal Impedance (Znom): Dual 2 ohm
    Thermal Power Handling (Pt): 300W

ground zero amfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD_EffeCT -- 25 Temmuz 2007; 18:55:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klipsch The Sixes Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallla helal olsun müthiş açıklayıcı olmuş..
  • ustacım cook saol jbl 601.1 de olabilir cünkü bu zero benim icin hüzün ola bilir ölcüler mili metrik ve polyester kaplattım kople üstüne astar hava kacışı sıfır olucak 601 mi zero sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gossipmusty -- 26 Temmuz 2007; 13:07:26 >
  • adam canavar gibi açıklamış jbl e kaycağına zero al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: gossipmusty

ustacım cook saol jbl 601.1 de olabilir cünkü bu zero benim icin hüzün ola bilir ölcüler mili metrik ve polyester kaplattım kople üstüne astar hava kacışı sıfır olucak 601 mi zero sizce

gto-601.1 tabiki aynı watt ta olsalar dahi biri monoblock bir ampli diğeri 2 kanal yani bridge köprü sistemi ile subwoofer besleyebiliyorsun v 601 in 485w.rms gücü var . ayrıca bende de o var
  • mono olması sebebi ile jbl derim ben ground zero da i bir amfi 4 ohm da 400rms veriyor fakat 2 ohma dahi düsmüyor karar senin.
    buda jbl deyerleri::

Power Output
    424 watts RMS x 1 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N
    580 watts RMS x 1 channel at 2 ohms, 14.4V supply and ≤ 1% THD + N
    Signal-to-Noise Ratio 72dBA (reference 1 watt into 4 ohms)
    Dynamic Power 580 Watt at 4 ohms
    Effective Damping Factor 6.326 at 4 ohms
    Frequency Response 10Hz - 302Hz
    Maximum Input Signal 5.3V
    Maximum Sensitivity 210mV
    Output Regulation .21dB at 4 ohms
    Dimensions (H x W x D) 15-1/8" x 12-15/16" x 2-3/8"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman86 -- 30 Temmuz 2007; 13:10:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.