Şimdi Ara

Grimm (2011) | 5.Sezon Başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
7.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine aynı şeyi yazacağım ama bence gerçekten hakettiği değeri görmeyen bir dizi idi..Şahsen doğaüstü olaylara meraklı birisi için efsane dizilerden biri oldu..Final bölümü de harikaydı..Hele son sahnede Diana'nin gözleri parlayinca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Donanımhaber Ordulular Derneği

• The end denildi yalnız dizi biterken Diane'nın gözlerinin parlaması ileride devamının geleceğine işaret olabilir.

Bu dizi gerçekten hak ettiği değeri göremedi bence. Kadrosu aile gibiydi, bazı bölümler sıkılsak da heyecan genel olarak üst düzeyde seyretti. Teşekkür ederiz bizde kendilerine dizinin sonundaki teşekkürleri için :)
  • 2 sezon izlemiştim sonra ara verilince unutuldu gitti. Benim izlediğim bölümlerde her bölüm bir tür üzerine odaklanıyordu. Arada konuya baktığımda dizinin konusunda kopukluk olduğunu okumuştum. Baştan başlamak istiyorum. Ne dersiniz 1080p izlemeye değer mi ? Yoksa tabletten online mı izlemeliyim ? Yada hiç başlamamı diyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Enigmatical

2 sezon izlemiştim sonra ara verilince unutuldu gitti. Benim izlediğim bölümlerde her bölüm bir tür üzerine odaklanıyordu. Arada konuya baktığımda dizinin konusunda kopukluk olduğunu okumuştum. Baştan başlamak istiyorum. Ne dersiniz 1080p izlemeye değer mi ? Yoksa tabletten online mı izlemeliyim ? Yada hiç başlamamı diyorsunuz ?

İzleyin hocam. Hele 4. sezon finali öyle bir bölüm ki yok artık diyeceksiniz. İndirip yedeklemeye değer bir dizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Tuttu ki 5 sene sürdü...Tam zamanında da bıraktılar...
    burda neden tutmamış diye sormuş olabilir arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Diana gibi belki de dizide ki en güçlü karakter olmaya aday kişinin tek görevi, "benim için geliyor baba" demesinden başka hiç bir işe yaramadı.

Kara pençe dediler dediler, bir anda ortaya Trouble çıktı ve "ben onları gittim öldürdüm ve bitti" deyip olay kapandı.

Daha neler neler.

• Ayrıca dizi başından beri tüm yaratıkların bir özelliği var. Grimm in hiç bir özelliği yok. En basit yaratıklar grimmlermiş bence. Son sahneye kadar grimm olmanın bir avantajını bulacak diye bekledim ama grimm olmak bile fos çıktı.

• Dizi fbi dizileri gibi her bölümü ayrı bir konu mu yoksa ana konu üzerinden gidiyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Dizi fbi dizileri gibi her bölümü ayrı bir konu mu yoksa ana konu üzerinden gidiyor mu
    ayrı gibi duran aynı konular.
  • Dizinin son sezonundayım. Dizi öyle efsane mükemmel değil ama izlediğim en güzel dizilerden biri oldu. Dizinin içeriği çok güzeldi farklı enteresan yaratıklar ve sadece onları görebilen grimmler. Bitireceğime üzüldüğüm bir dizi.

• Aynen,pek ilgi çekmeyen bir diziydi ama ben de çok beğendim.İlk sezonun yarısından sonra dizi level atladı ve öyle de devam etti.Aslında 1-2 sezon daha devam ederdi ama erken bitirdiler.Herkese izlemesini tavsiye ederim.
    Aynen öyle. Şu sıralar favorim supernatural ve grimm di. Grimm i bitirdik supernatural devam ediyoruz artık. Nadir dizi seven biriyimdir. Grimm den ben o samimiyeti aldım bitirdim. Bitirdikten sonra üzgün olduğum nadir dizilerdendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Temmuz 2020; 1:28:24 >
  • İlk 8 bölüm seyrettim. Imdb de bayağı yüksek puan almış ama bana o kadarda heyecanli gelmedi. Supernatural ın yarısi kadar bile degil gibi. Ilerleyen bölümlerde yada sezonlarda varmı bi yükselme yoksa böylemi devam ediyor.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.