Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
34
Favori
106.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 90 oldum. Hasarı aether'e çevirdim. Chaosla hamallık yapmışım resmen. Devotion ağacı aether için derya deniz. Bir şey soracağım. Bu legendary itemlardan işimize yaramayanları nasıl değerlendiririz?

  • Grim Dawn (2016) [ANA KONU]


    Kieran seti kovalıyorum. Yüzde 4 ihtimalle atıyor. Kırk defa gir çık yaptım atmadı ben de yeter dedim kapattım. Son bir haftada 65 saat oynamışım. Bayağı aksattı beni dizi vardı o kadar izlenecek kitap yarım kaldı vs. yeter hakikaten suyunu çıkardım. Uzun bir süre girmem daha.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bende Krieg seti kovalıyorum, 3 farklı canavardan 2-2-1 şeklinde düşüyor. 2-3 gün uğraştım bıraktım. Oyunun forumundan araştırdığım kadarıyla çoklu oyuncu şeklinde farm yapılırsa düşme ihtimalinin artacağını yazmışlar.


    Şunu merak ediyorum, genelde düşen itemler class kombinasyonuna mı ait oluyor yoksa random mu oluyor? Hani bazı canavarlardan düşen itemler belli. Mesela Krieg seti için Warlord(Soldier+Oathkeeper) oluşturup mu denesem diye de düşünmüyor değilim...



    Edit: Bir üstteki mesajını görmemişim. Mevcut karakterde düşen, işe yaramayan legend. itemleri saklıyorum. GD Item Assistant'ı kullanıyorum. Başka bir char açtığım zaman ordan çekip kullanıyorum. Yoksa çoook fazla zaman harcamak gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 10 Ekim 2020; 18:5:25 >
  • eternal soul kullanıcısına yanıt

    Seti tamamladım. Bugün 7 saat civarı farm yaptım ki en son harbiden delirecektim. Hocam itemler random görünüyor ama elinizdeki karaktere göre item atma oranı düşük ve oyun sizi farklı bir karakter yaratmaya itiyor sürekli. Bu karakterle oynadığım 70 saatte mesela sürekli olarak occultist itemleri attı bana ki attığı daggerlardan biri çok çok iyi ve sırf o dagger için hiç aklımda yokken occultist + nightblade açıp hem kanama hem zehir hasarı vuran bir build yapmaya niyetim var.


    Bu item assistant programına bakayım bir. Bir de Diablo 2 modu varmış bu gece onu indirip deneyeceğim. bağlandım çıkamıyorum off.

  • Mythical Clairvoyant seti nereden düşüyor bilen var mı? Gövdelik random düştü. Çok çok iyi bir set tamamlamak istiyorum.

  • Reign of Terror modunu şiddetle öneririm arkadaşlar. Safkan Sorceress açtım charging bolt ile yardırıyorum nasıl keyifli. 8 gb bir indirmesi var kurulumu basit. Çıkan dosyaları oyunun klasörünün altındaki mods klasörüne kopyalıyorsunuz sadece.

  • Two handed forcewave build yaptım. Dayadım can yenilemeyi silahta bile yüzde 100 can yenileme var. Dalıyom milletin ortasına bi ona bi ona bi ona bi ona. O kadar çok can yenileme var ki 6-7 level yüksek bosslarda bile pot kullandığım çok nadir oluyo. İşin komiği 15 levelde aldığım göğüs zırhı ve pantolondan iyisi 37 level oldum hala çıkmadı.

  • 2 saat sonra commando sınıfı için sıfırdan level kasıcam. Katılmak isteyen olursa "120378869" arkadaş kodundan ekleyebilirler.

  • İndirimde alacağım. Diablo II seven birisi olarak heyecanlıyım, Steam üzerinde 9,75 ek paketler olmadan. Ek paketler bir sonraki indirime artık :)

  • Arkadaşlar bu oyunun türkçe yaması var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Bu müzik çok iyi değil mi ya? Her çaldığında muazzam hislere sürüklüyor harbiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 4 Kasım 2020; 23:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun müzikleri genel olarak beni mest ediyor zaten. Baya iyiler ve gaza getirdikleri de oluyor yerine göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Kasım 2020; 19:51:23 >
  • lanet blood of ch'thon. Bi düşmedi arkadaş. Saatlerce farmladım. Bir tane düşmedi. Oyun çok ama şunun yüzünden ne zamandır oyuna girmiyorum. 52-53 level olduydum en son.

  • Path of Exile'da bu lig Necromancer Carrion Golem build ile 250 saat harcayıp bir halt yapamayınca ve 94 level full dizili karakterle bile kıçı kırık moblardan sürekli tek yiyince - ciddi anlamda öfkeliyim o oyunun grind yapısına ve oyuncuyu aptal yerine koyan zorluk anlayışına - sadık yarime döneyim dedim. Manayı su gibi içecek, hayvanlar gibi damage vurup alanı yerle bir edecek safkan bir pyromancer elementalist karakter yaratmak istiyorum. Inquisitor pasiflerinin verdiği fire hasarı gözüme çarptı, yanına ne açılabilir? Arcanist açılabilir sanırım mana havuzunu arttırmak için.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Inquisitor ve demolitionist ile çok güzel, ateşli olaylar oluyorGrim Dawn (2016) [ANA KONU] 


    Blackwater coctail ve rune of Kalastor ile baya güzel kavurma oluyor düşmanlar. Tavsiye ederim.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Beni de durduk yere gaza getirdiniz, hay Allah Grim Dawn (2016) [ANA KONU] 


    Warhammer 40 k modu ile mi oynasam, Diablo 2 modu ile mi oynasam yoksa düz modsuz mu oynasam karar veremedim.

  • siberarmi kullanıcısına yanıt

    Haydaa.


    Loyalist packler çok güzel kılık kıyafet veriyormuş yeni gördüm. White Wizardlar bilmem neler. Mod olarak Diablo 2 modu bayağı iyiydi, 40k modunu izledim de sevemedim karakter kocaman ve hantal duruyor. Ben sanırım Loyalist packler hazır indirimdeyken onları alıp vanilla oyuna başlayacağım. Yalnız ateşli silahlardan gına geldi. Wand falan yok mu bu oyunda ya purifier için.Grim Dawn (2016) [ANA KONU] 

  • Aklınızda kalan buildleri , yeni karakter yarattıktan sonra ilk chara ait stash üzerinden guzel ekipman gönderip daha rahat kontrol edebilirsiniz. Ben yeni öğrendim de 3 aydan sonra :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzelmiş ya.

    Silah, elbise vb itemlar' a eklediğimiz taşları nasıl çıkarabiliyoruz?

    Yıldırım hasarı buildi yapmaya çalışıyorum, acemiyim, yıldırım ile alakalı şeyleri toplama çalışıyorum.

    Level 23 oldum ama başlangıçtaki görevleri bir türlü bulamadım, zindan vs geze geze kesmediğim canavar kalmadı. Geze geze neredeyse gloomwald' a varacağım.

  • Güzel oyun. Titan Quest'e göre çok gelişme var. Daha doğrusu Titan Quest'in olması gereken halini Grim Dawn olarak yapmışlar. Ama niyeyse TQ kadar zevkli gelmedi. Aynı ekip yunan mitolojisi temalı TQ gibi bir oyun daha yapsa süper olur.

  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.