Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
34
Favori
106.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Yav şunu yapayım dedim de 45. levelda takıldım. Damage vurmuyor, dayanıklılığı da çok zayıf oldu. İtemsiz pek efektif değilmiş belli ki. Neye geçiş yapsam? Gddefiler kullanıyorum bozma şansım var o yüzden.

  • Warlord karakterimle level 47'ye geldim, biraz sıkılınca yeni bir karakter oluşturayım dedim ama yanlış bir harmanlama yaptım sanırım: Inquistor + Occultist..


    İşin aslı Level 16'ya epey kolay geldim, çok iyi vuruyor, çift silahla yağ gibi akıyorum ama forumlarda Inq+Occ'un ilerisi için çok kolay öldürülebilir olduğu söylenmiş.


    Ne yapayım? Yeni bir karakter mi açayım?


    Spellbinder falan yapacam da Pet temalı oyun bana zevksiz geliyor ya, senin yapacağın iş çok fazla olmuyor, biraz pasif izliyor gibi oluyorsun sanki?

  • Arkadaşlar oyuna başlamak isteyen olursa sıfırdan karakter açıp oynayabiliriz. Steam de kokesta diye eklerseniz sevinirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 level olan conjurer karakterim ssd patlayınca 85 e düştü ve ben de 2 sene önce bırakmıştım. geçenlerde gene başladım. 49 level conjurer ile gidiyoruz bakalım.

  • elite olmadan daha 76 yaptım karakteri. eskiden topladığım itemler vs sayesinde rahat gidiyorum.


    tüm haritalardaki görevleri tamamladım. şimdi biraz ara.

  • Oyuna şimdiye kadarki en büyük güncelleme gelmiş. Dlc de gelse tadından yenmeyecekti. 280 saatle suyunu çıkarır gibi oldum aslında ama elim bir gitmiyor değil. Oyunun sıkıntısı dönüp dolaşıp aynı buildlere mahkum etmesi. Bazı metalar var onun dışında pek çıkamıyorsunuz. Bazı masteryler bariz daha etkili. Yine de kurup bir bakacağım sekiz on saat daha oyalasın yeter şu sıralar oyun bulamıyorum.

  • Arkadaşlar merhaba, oyuna başladım bir karakter yarattım shaman sınıfını seçtim, diğer sınıf olarak soldier seçmeyi düşünüyorum. Bu karaktere hangi özellikli itemleri kullanmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim?

  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt

    merhaba.


    youtube ya da grimtools sitesinden buildlere bakabilirsiniz.



    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]grim dawn tools
    Grim Dawn Builds
    https://www.grimtools.com/builds/
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Keşfettim bu siteyi, konuda daha önce paylaşılmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diablo-sever biri olarak bu oyuna uzun zamandır niyetim var, indirim denk gelmişken almak istiyorum fakat dlc'ler konusunda kararsız kaldım. dlc'ler 9 yerine 45 lira vermeye değer mi? forumdan bir arkadaş önce oyunu al dedi fakat malum, oyunu alıp dlc'leri sonradan alınca daha pahalıya geliyor.

    fikir ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.

    @Zebercet

  • Dlc şart. Ashes of Malmouth ve Forgotten Gods dlcleri olmazsa olmaz. Sadece bu ikisini almanız yeterli diyecektim normalde ama ikisi 36.4 tl, oyun 9.75 tl, toplam 45 tlyi geçiyor. O yüzden Definitive Edition almak çok karlı ve de mantıklı, ekstradan 3 kozmetik dlcsi daha veriyor çünkü öyle alırsanız. O yüzden almışken Definitive alın. Parasını her türlü çıkarır zaten endişeniz olmasın. 45 lira şu devirde para değil hem.

  • Aslında oyunu uzatan dlc ler. Olmazsa olmazlar bana göre. Daha fazla item çeşidi geliyor. almışken hepsini alın. Zaten 45 lira diyorsunuz, bedava bu oyun için. Sınırısız build yapma imkanı var. çünkü 2 tane sınıf seçebiliyorsunuz bi leveldan sonra. ayrıca bolca skill var her sınıf için. sayısız mavi ve mor set var. haritalarda bir sürü gizli bölme ve bunlara bağlı olabilen gizli görevler vs var. harita görünüşünü çevirebilme var. yere düşen iştemleri rengine göre gizleme özelliği var. grimtool ve grimdawn wiki gibi 2 güzel site var. kendi forum sitesi var build konusunda yardım almak için.

  • @saintroyo

    teşekkürler, madem bu kadar önemli, de versiyonu alayım o halde. sağ olun cevaplar için.

  • bu oyunun ihtiyacı olan şey path of exile deki gibi bir stash olayı. para ile satılsa alırım o derece. hemen doluyor.

  • 3 4 kisi arkadaş grubuyla oynamak için almayı düşünüyorum. Divinity original sin 2 ile arasinda kaldim. Ne önerirsiniz? farkli türde oyunlar oldugununun farkındayım ama arkadas ortamiyla hangisi guzel olur sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mineral kullanıcısına yanıt

    Elma ile armut kıyası gibi olmuş. Divinity çok ağır, hikaye bazlı bir oyun ve sıra tabanlı. O tür bir geçmişiniz varsa ve görece olgun kişilerden oluşuyorsa grubunuz tercih edilebilir ancak ben Grim Dawn'dan yanayım her koşulda.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Sagolun teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu konsolda oynayan var mı, nasıl olmuş acaba?. Almayı düşünüyoruz da, Diablo 2 gibi sorunlu bi durumda çıkmamıştır inşallah. Yıllardır konsola çıkmasını beklediğimiz bir oyun, çok iyi oldu.

  • bir petçi olarak 1-2 haftadır purifier oynuyorum. bu kadar keyifli bir hero görmedim. tek daamge veren skill ile elite zorlukta 92 level oldum. müthiş, her yeri yakıyorum Grim Dawn (2016) [ANA KONU] 

  • Necro oynayasım geldi de yanına ne açılır? Tek necro fullesem bir süre götürür herhalde. Hardcore'da 60 level olmuştum necroyla.

  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.