Şimdi Ara

Grib i yarn öğleye kadar iyileştirecek bi önerisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 saattir gribin belirtileri var üzerinde ve olacağımdanda emin gibiyim.Sanırım abimden geçti.Bünyem zayıftır ve yarın Almanca' sınavım olduğu için hemen iyileşmek istiyorum.Ya da rapor ile erteleyeceğim ve de ertlemek istemiyorum.Grip için etkili bir tarifi olanların paylaşmasını rica edicem ama sadece yarın öğleye kadar vaktim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 21 Kasım 2010; 23:10:54 >

• Up ACİLLL
  • Tylol hot toz sıcak içip bide terlersen iyi olursun. Ama hiç bi kuvvet 1 günde seni iyileştiremez.
  • Soda varsa içine biraz limon suyu döküp bir gripin tozunu katarak içebilirsin içtikten sonra uyuyup terlersen etkili olabilir ama bir günde iyileştirmez
  • benim bi konuma yazmışlardı, sanırım bi ayette varmış. adam sirkeyle önce gargara yapmış sonra ağzına burnunaçekmiş, anında kesmiş. biraz araştır.
  • Zencefilli bal

Küçük çerez tabağına bir çay kaşığı dolusu toz zencefil. güzelce karıştır. Biraz acımsı olur ama boğazlardaki virüsleri imha eder
    Denenmiştir. bütün tabağı bitir ama
  • 1)Zencefilli bal arkadaşın dediği gibi.
    2)Tylol Hot.
    3)Bol meyve hemen.
    4)En önemlisi uyku.Uyku en iyi ilaç bence.

Not:Burnun tıkanırsa Otrivine adlı spreyi öneririm.Açar diye düşünüyorum hemen,fakat günde 3 kereden fazla sıkma ve en fazla 3 gün kullan.Bağımlılık yapar çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.