Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, futbol takımının 2010-2011 sezonu ikinci yarısında giyeceği gri renkli 4. formaların, Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkarıldığı bildirildi.
Yapılan açıklamada, "Gücü, tutkuyu ve asaleti anlatan siyahın temizliği ve istikrarı barındıran beyazla birliğinden doğan gri formamız... Alçak gönüllülüğü ve dengeyi simgeleyen rengi, Beşiktaşımız’ın mütevazı kimliğiyle örtüşürken göğsündeki dünyanın en güzel arması, sahip olduğumuz her şeyin toplamı... Üstüne işlenmiş Kartal ise zirveye gözümüzü diktiğimiz yolda, kılavuzumuz adeta" ifadelerine yer verilirken, formanın uluslararası Adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandığı kaydedildi.
Özel bir kumaş teknolojisinin kullanıldığı formaların, spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımını oluşturduğu, bu özelliği ile vücudun kuru ve serin kalmasını sağladığı, 90 dakika boyunca futbolcuların vücut ısılarının ideal seviyede kalmasına yardımcı olacağı açıklandı.
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
Özel bir kumaş teknolojisinin kullanıldığı formaların, spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımını oluşturduğu, bu özelliği ile vücudun kuru ve serin kalmasını sağladığı, 90 dakika boyunca futbolcuların vücut ısılarının ideal seviyede kalmasına yardımcı olacağı açıklandı.
bu diğer formalarda yok mu? hoşuma giderse bi de gri alıcam .
Ben beğendim.Gerçi bunu almadan önce almam gereken siyah ve çubuklu forma var.Utanıyorum kendimden,henüz halen yeni sezon formam yok.
Çok güzel yapmışlar beğendim.
Alinirrrr
bı tane (gutı 14) 80 verdık hala taksıt oduyoruz bır 80 daha gıttı bjk saolsun
Resimlerde pek gözükmüyor ama formanın etek kısmına doğru bir kartal resmi var.
Gayet güzel olmuş galatasarayın daha çubuklu forması çıkıcak bende onu alıcam..inşallah güzel olur
Kartalı görmek için nerdeyse kör oluyordum o ne be öyle insan daha belirgin bişey yapar
Bugun aldim gri formadan quaresma forma ejksigimide kapattim boylelikle 103 tl baskiyla birlikte. Ben formayi cok begendim kartal kabartmasida cok hos imkani olan herkesin almasi lazim sezon sonuna kadar 3. Forma olarakda iverson formasi alacam.
Valla doğumgünümde arkadaşıma çubuklu forma aldırdım. Her çıkan formayı almaya para mı dayanır ya
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Ben beğendim.Gerçi bunu almadan önce almam gereken siyah ve çubuklu forma var.Utanıyorum kendimden,henüz halen yeni sezon formam yok.
Sen bunu hakettin
bu formayla rakip takıma siz yoksunuz mesajı verilmek istenmiş şaka bi kenara güle güle giyinin ben beğenmedim sade olmuş gri siyah çizgili formanın yeni bi versiyonunu yapabilirlerdi
Bence muhteşem olmuş.
Alırız bi Simaolusundan inşallah
muhteşem bir forma bence. hatta son zamanlarda gördüğüm en güzel türk takımı forması.
bjk adidas a geçerek iyi yönde adım atmış, ekibinizin istedikleri çizimlerde çok sade ve güzel oluyor.
kartal daha belirgin olsa harika olurdu
Arkasına "Portekiz Çetesi" yazdırsam nasıl olur?
Ya bu güzel forma bence diyenler gidip baktılarda mı söylüyorlar yoksa bu resme mi aldanıyorlar? Bildiğin rengi çok kötü hani mustafa topaloğlu klibinde bunu giyse sırıtmaz