Şimdi Ara

Greyder BOT Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar deichmann'dan 90 TL'ye bot alacaktım adam babamı ikna etti edecek dedim biraz daha dolaşalım

greyder mağazasına girdik 160 TL'ye HARD WORK Special Series aldık Lacivert renk

şimdi sorum şu

Greyder nasıl bir markadır ilk defa bir ürününü aldım. 160 TL'ye F/P olarak en iyisi bumudur

deichmann'daki 90'TL lik botla aralarında ne fark olabilir

• Ben sarı botundan aldım geçen sene 10 numara bence.
    hiçbi sıkıtı yok.
  • Bende 2 gun once aldim fena degil alisinca rahat geliyor ayaga ilk gunler biraz agri yapar aklinda olsun
  • 6 senedir greyder bot kullanıyorum banamısın demedi. Diğer ürünleride çok kalitelidir ve ürünlerin çoğu çorumda üretilmekte. 6 sene önce 1 botunu almıştım artık can sıkıntısından değiştirdim. ne yıpranma ne renk atma hiçbirşey yok ilk aldığım günkü gibi duruyor. içi rahat olsun...
  • Forumdaki 160 a 150 ye aldım diyenleri görünce ben de gittim greydere beğendiğim model 230du almadan geldim ben de. Sonra camel active gittim orada da beğendiğim model 300 Tlydi diğerleri hep 200 falandı. Niye benim beğendiklerim hep pahalı oluyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 9 Aralık 2011; 22:32:54 >
  • Bottan şimdilik memnunum güzel baya önceden CAT giyerdim greyderin ondan farkı yok hatta daha kaliteli gibi
  • Bana Göre çok dandik bir marka.. Satıs sonrası destekleri yok, Daha önce almıs oldugum ayakkabılarını 1 sene giyemedim dikişleri sokuldu boyası attı. Kalitesizliğinin yanında yüksek fiyatlı bir marka. fiyatını hiç hak etmiyor.

HEPİNİZE UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDİYORUM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edo

İyidir hoşdur satış sonrası desteği boşdur. Türk malıdır. Fabrikası Çorum'dadır.

quote:

Orijinalden alıntı: t_garret

UZAK DURUN BU MARKADAN

2010 senesinde almıştık 3 arkadaş.. benimkisi 2 hafta sonra içi çorabımı boyamaya başladı 3 ay içerisinde dış boyası çıktı, 6 ay içinde ise dikişleri söküldü. Hadi benimki fabrika hatası olsun, arkadaslarınkide benzer şekilde giyilmez duruma geldi. Bir daha mı Greyder aman aman. Bir ayakkabı en azından bir sene giyilmelidir, bu markayı 6 ay bile giyemezsiniz, kalitesiz malzeme kullanıldıgı için de ayağınızı kokutuyor. Hepinize uzak durmanızı tavsiye ederim.

GÖRÜNÜŞÜNE VE MAĞAZASINA ALDANMAYIN ÇOK DANDİK BİR MARKADIR.

quote:

Orijinalden alıntı: t_garret

Bana Göre çok dandik bir marka.. Satıs sonrası destekleri yok, Daha önce almıs oldugum ayakkabılarını 1 sene giyemedim dikişleri sokuldu boyası attı. Kalitesizliğinin yanında yüksek fiyatlı bir marka. fiyatını hiç hak etmiyor.

HEPİNİZE UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDİYORUM

Merhaba, iki arkadaşında söylediklerine katılıyorum. Greyderle ilgili kafalarda yabancı marka imajı var lakin tamamiyle yerli malıdır.
    Greyder'den ürün almadan önce, şikayetvardaki markayla ilgili şikayetleri okumanızı ve buna göre hareket etmenizi öneririm.

Ailemden bir kişiye markayla ilgili şikayetvardaki şikayetlerin yoğunluğundan bahsetmeme rağmen gidip ürün aldı bu markadan. Tabi sonucunda beni ve şikayetvardaki şikayetleri dikkate almadığı için üzüldü.

Bizim aldığımız bot ilk haftasında, ayaklarda galiz bir koku yapmaya başladı.
    Eve gelip botu çıkardığımızda, bottan kaynaklanan kötü bir koku her yeri sarıyordu. Ayakların ve çoraplarında kokmasına sebep olduğunu belirtmeliyim.
    Ürünü koku yaptığını söyleyerek mağazaya verdik ve fabrikaya gönderdiler. Fabrikada bot'un içindeki tabanı değiştirip geri göndermişler. Bu seferde bot ayağı sıktı. Tekrar geri gönderdiler fabrikaya. Yine aynı şekilde ayakta sıkma yaptı.
    Velhasılıkelam ürünü mağazadan geri almadık. Bakalım napacaklar. Şikayetvarda böyle çok şikayet var markayla ilgili.

Çözüm üretmekten uzak yaklaşıma sahip oldukları kesin.

Yukarıda belirttiğim gibi yerli malı olupta, yabancı marka imajı yaratmış bir çok firma var. Bunlardan uzak durmakta yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 19 Ocak 2012; 21:58:58 >

• Greyder serisi bir bot vardı çok hafif ya botun ağırlığı yok kar kış demez giyersin. Scooter da gerçekten çok iyi uzun ömürlü ve çok rahat.
  • Başıma gelenlerden sonra daha bot almadım.

6 ay içersinde ayakkabı tabanı kırıldı. Firma ikinci ayakkabı verdi. fakat atmosfer şartlarına göre fazla giymediğim ayakkabı 2.5 yıla yakın sonra şikayetim tekrarladı. Sağlamlıgı ispat edilmiş ayakkabı alın.
     Greyder BOT Hakkında

Greyder BOT Hakkında

Greyder BOT Hakkında

• çok beğenip bi ayakkabı aldım greyder'den 4 ay önce. dikişleri söküldü direk adam gibi giymedim bile ayakkabıyı.sdfsdfsf sprey satıyorlar rengi solmasın diye ama baya baya işe yaramıyor o sprey. ayrıca spreyden önce adam gibi ayakkabı yapmayı öğrensinler.

uzak durun abi almayın burdan ayakkabı falan.
  • Foruma sırf diğer insanların benim gibi mağdur olmaması için üye oldum ve bu başlığa yazıyorum
    Greyderden aldığım süet sarı renkli bot 2 ayda ön kısmından 5-6 cm kadar açıldı, tabanıyla süet kısmı birbirinden ayrıldı. Bir çok değişik markadan bot kullandım ve bu fiyata (200tl) bunun kadar kalitesizini görmedim. Suya karşı da çok dayanıksız, biraz fazla yağmura maruz kaldı mı su alıyor. Müşteri hizmetleri de tam bir fiyasko, telefona cevap vermiyorlar. Bundan önce harley marka bot giymiştim ve 7 sene boyunca taş gibi sağlamlığını korumuştu. Biraz ağırlardı ama ayağıma çok güzel uyum sağlıyolardı. Sonuç olarak diyeceğim o ki çok güzel kampanya yakalayıp ucuza alamıyorsanız greyderden hiç bir şey almayın çünkü hem pahalı hem kalitesiz.
  • Ben de çok olumlu yorum yapacağım. Bir gün tamamen tesadüf eseri Greyder'in bir botunu aldım ve inanılmaz memnunum. Bir kere acayip rahat terletmiyor ve ağır değil. Özellikle HoverCraft tabanlı botları spor ayakkabı giyiyormuşssunuz hissiyatı yaratıyor.Hovercraft tabanlı modellerini şiddetle tavsiye ederim .
  • Benimkinin tabanı çok kötü kayıyor yere basışı hiç nezih değil normal kunduradan bile daha çok kayıyor,Ayrıca sağlıksız derecede ayağı terletiyor ve su geçirebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Greyder BOT Hakkında
     Greyder BOT Hakkındaşikayet merkezi türkiye'nin şikayet var portalı
    Greyder | Şikayet Merkezi Türkiye'nin Şikayet var Portalı
    https://sikayetmerkezi.com/marka/greyder

şikayetinizi buradan paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras940 -- 1 Şubat 2022; 1:8:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.