Şimdi Ara

Green Card alınca ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ileride ABD'ye rahatça gidip gelmek için green card çekilişine girmek istiyorum ama çekilişte kazanırsam ABD vatandaşı mı olurum?Ben ABD vatandaşı olmak istemiyorum, Türk'üm ve Türk kalmak istiyorum (çifte vatandaşlıkta istemiyorum) sadece işler kolaylaşsın diye istiyorum.Yani kısacası green card=vatandaşlık değişimi midir?

• amerika'da oturma ve çalışma iznidir vatandaşlık değildir.
  • tipinin beğenirlerse sonradan vatandaşlık daveti yapabilirler. bunun için de cebinin dolu olması yeter gibi geliyor bana.
  • su verceksin ona sararmicak kihkihki
  • o zaman başvurma arkadaşım dediklerinin hepsi çakışıyr.. green card abd vatandaşı yapıyor yani bir bakıma çifte vatandaşlık ve bir abd vatandaşınınsahip olduğu hakların hepsine sahip oluyorsun. hiç bir zararı yok ve buarada green card olsa bile 6 ayda bir abd ye giriş yapmak zorundasın yapmazsan vatandaşlığın gidiyor diye bilyorum.. hem sen vatandaşı olduğun gibi evliysen ailende oranın vatandaşı oluyor.... anlamadığım yani bunun neresi kötü neden beğenmiyrsun. diğer türlü gitmeye kalksan herşeyde para istiyorlar bu daha da mı iyi yani ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kboy

su verceksin ona sararmicak kihkihki

• Benim bildiğim kartı,aldıktan sonra bir kereye mahsus 6 ay içinde abd ye girmen gerekiyor,bunun amacı herhalde parmak izini almak(fişlemek).Daha sonra istersen bir daha uğrama hakkın yok olmuyor.5 sene sonrada abd vatandaşı olma hakkı kazanıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.Ne zaman başlayıp bittiğini bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Economist

Benim bildiğim kartı,aldıktan sonra bir kereye mahsus 6 ay içinde abd ye girmen gerekiyor,bunun amacı herhalde parmak izini almak(fişlemek).Daha sonra istersen bir daha uğrama hakkın yok olmuyor.5 sene sonrada abd vatandaşı olma hakkı kazanıyorsun.

bende 3 sene mecburi amerikada kalması lazım diye biliyorum green card dan vatandaşlık alınabilmesi için
  • arkadaşlar isteyenleri bu konuda ayrıntılı bilgi almak için abime yonlendirebilirim..
    ama ben bildigim kadarıyla burada belirteyim..
    eger green card çıksa bile bu devamlı olarak abd ye rahatça gidip gelebileceginiz anlamına gelmiyor..eger devamlı orada kalmıyorsanız 6 ayda bir giriş yapmanız gerekiyor..devamlı olarak abd de ikamet ediyor iseniz de 5 yıl geçtikten sonra artık gelip gitmene karışmıyolar..istedigin gibi takılıyosun yani..
    belirttigim gibi kesin dogru olmayabilir ama bildigim kadarıyla boyleydi..
    isteyen olursa abim işi geregi bu konularda ayrıntılı bilgiye sahip..irtibat için yardımcı olabilirim
  • http://www.greenkartonline.com/greencardsorular.htm

burası biraz yardım edebilir.
  • http://www.dvlottery.state.gov/ adresinden aracı kullanmadan kendiniz de başvurabilirsiniz...

Başvuru sitesinin yakında aktif hale getirileceği belirtiliyor.

GreenCard çıkarsa 6 ay içinde ABD'ye giriş yapmanız gerekiyor. Bu sadece bir giriş çıkış ta olabilr. 5 yıl içinde herhangi bir olumsuzluk olmazsa ABD vatandaşlığına da geçebiliyorsunuz...
  • Sen amerikaya gittginden eminmisin ?

Bugun gidersin zor olur haftaya gidersin zor olur belli süre sonra ne vize derdin kalır nede bişi

Ülkede işin oldugunu cok kez gibip geldigini kanıtlarsan kolay girer kolay cıkarsın normal pasoport ile bile
  • Sağolun varolun.Yanlız ya kaybolursam
  • dostum aynen anlattigin gibi. eger orda yasamayacaksan her 6ayda bir giris yapman lazim,

ayrica cebinde 500.000$ i olan herkes amerika vatandasi olabilir. green card ile sadece oturma ve calisma izni veriyorlar vatandaslik haklarindan yararlanamiyorsunuz, amerikaya girerken green card in yaninda kendi ulkenize ait pasaportunda olmasi lazim falan filan,

500.000$in mi var huzurun var

quote:

Orjinalden alıntı: sbaktepe

arkadaşlar isteyenleri bu konuda ayrıntılı bilgi almak için abime yonlendirebilirim..
    ama ben bildigim kadarıyla burada belirteyim..
    eger green card çıksa bile bu devamlı olarak abd ye rahatça gidip gelebileceginiz anlamına gelmiyor..eger devamlı orada kalmıyorsanız 6 ayda bir giriş yapmanız gerekiyor..devamlı olarak abd de ikamet ediyor iseniz de 5 yıl geçtikten sonra artık gelip gitmene karışmıyolar..istedigin gibi takılıyosun yani..
    belirttigim gibi kesin dogru olmayabilir ama bildigim kadarıyla boyleydi..
    isteyen olursa abim işi geregi bu konularda ayrıntılı bilgiye sahip..irtibat için yardımcı olabilirim

• o 500.000$ dolar bende olsa Amerikaya gitmek için bir nedenim olmazdı sanırım?!
  • peki kazanma ihtimalimiz % Kaç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

peki kazanma ihtimalimiz % Kaç ?

% 0.0001
  • gittiğinde bush'u vur ben sana içerde bakarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

peki kazanma ihtimalimiz % Kaç ?

% 0.0001

Yuhh
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.