Şimdi Ara

GreedFall (2019) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GreedFall (2019) [PC ANA KONU]

    ___________________________________


    Geliştirici: Spiders
    Yayıncı: Focus Home Interactive
    Tür: Aksiyon Rol Yapma Oyunu
    Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, PC
    Çıkış Tarihi: 2019

    Resmi Site
    http://greedfall.com/

    Daha önce Technomancer ve Bound by Flame gibi oyunlar ile karşımıza çıkan Spiders Games, Focus Home Interactive'ın desteğini de alarak yeni bir oyun duyurusu gerçekleştirdi. Oyunun yayınlanan ilk videosu ise oldukça dikkat çekici.
    RPG türünde olan Greedfall, 17. yüzyılda geçmesine karşın büyü gibi unsurların da yer aldığı alternatif bir dünyaya sahip. Oyunda hazine avcıları, paralı askerler ve işgal unsurlarının olacağı bir dünyanın resmedileceği de belirtilmiş. Oyunun hikayesi hakkında fazla bilgiye yer verilmese de oyuncuların kendilerini istilacılar ve doğa üstü varlıklar tarafından korunan yerliler arasında artan gerilimin ortasında bulacağı belirtilmiş.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    GreedFall - Reveal Teaser


    GreedFall – E3 Trailer [E3 2018]


    GreedFall (2019) [PC ANA KONU] GreedFall (2019) [PC ANA KONU] GreedFall (2019) [PC ANA KONU] GreedFall (2019) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Temmuz 2020; 9:11:36 >







  • Oyunun konusu burası olduğundan dolayı haliyle oyunla ilgili görüşlerimizi ve izlenimlerimizi burada paylaşıyoruz.Oyunu almayı düşünen olabilir yada kararsız kalan olabilir bu nedenle izlenimlerimizi paylaşmalıyız ki hem alacak olana fikir sağlasın hemde konuya katılım olsun.Oyun hakkında görüş paylaşmanın ne zamandan beri ismi "hype" lemek oldu ?PC oyun bölümü katılım olarak bitmiş durumdayken oyunu oynayıp oyun hakkında görüş paylaşılması neden bu kadar sorun ediliyor anlamıyorum.Burada kimsenin bir beklenti oluşturma çabası yada hypelemek gibi bir amacı yok oyunun konusunda sadece "oyunu" konuşuyoruz.
  • fragmanı çok beğendim. oynanış vs videoları gelince tekrar bakmak lazım. umarım yerliler ile oynaya biliyoruzdur.
  • Technomancer gibi çöp olacak sanırım.
  • Bound by Flame ve Technomancer vasat oyunlardı, bakalım bu nasıl olacak. Yapımcı Spiders olduğundan pek güven vermiyor.

  • Oyun maksimum 150TL olursa indirimlerden edinilip oynanabilir gözüküyor geçen sene fragmanından hype yapmıştım ama beklentim düştü biraz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 24 Haziran 2019; 18:5:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aşırı derecede witcher a benzemiş oynanış ve hikaye iyiyse denenebilir tabiki, birde ue4 motoru var sanırım
  • Murat Sönmez eldeki bilgilerle yorumlamaya çalışmış. Oyun ilgimi çekti fakat Steam'e bakmamla kapatmam bir oldu. Focus delirtir insanı cidden. 190 TL (Yüz Doksan Türk Lirası)
    https://store.steampowered.com/app/606880/GreedFall/





  • Türkçe Altyazı ekleyip çıkarsalar şaşardım zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 20 Temmuz 2019; 18:56:4 >
  • Bu tür rpg ler için kesinlikle Türkçe yama olmalı bu konuda witcher 3 gibi firmalar anlayışlı olsa eminim piyasası biraz daha artar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GreedFall için Steam'de önyükleme başladı.19.2 Gb lık boyutu ile günümüz oyunlarına göre daha düşük bir depolama gereksinimine ihtiyaç duyuyor.
  • Başta online sanmıştım. Meğer değilmiş, takipteyim hele bi oynayalım.
  • Proje büyük, yapımcı küçük.. Bu oyun çok fazla sorunla (optimizasyon, bug..vb) çıkabilir bu yüzden bekleme taraftarıyım. Hele bir çıksın görelim incelemeleri, oyunun kendisini.. Ondan sonra zaten duruma göre bakılır.
  • Bu yılın sessiz sedasız çıkış yapacak yapımlarından birisi GreedFall,oyun geliştiricisi büyük bir firma olmadığından dolayı haliylede çok fazla tanıtımını göremedik ama bu oyundan beklentimi yüksek tutuyorum.Benzer bir durumu Remnant:From The Ashes yapımındada yaşamıştım bu oyunda çıkışına kadar çok fazla ses getirmedi ama bu yılın sürpriz ve beğenilen yapımlarından birisi oldu.Önyüklemeyi yaptım ve oyun açıldıktan sonra görüşlerimi paylaşmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Eylül 2019; 18:13:26 >
  • Oyun önerilen sistem gereksinimlerinde 16GB Ram istemiş. Kingdom Come:Deliverance da 16gb ram istiyordu. PC portunda ciddi optimizasyon sorunları olacak gibi görünüyor. Hadi hayırlısı bakalım. Çok bir beklentim yok orta seviye bir RPG bile olsa (technomancer'ın biraz daha geliştirilmişi gibi görünüyor) boş vakitlerde alınıp oynanır gibi duruyor. Çıksın görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 8 Eylül 2019; 21:53:32 >
  • Oyun hakkında paylaşılan yeni bilgilere göre oyunun Denuvo kullanmayacağı belirtildi.Ayrıca oyun için ilerleyen süreçte ek paket düşünülmediği ve mod desteğine sahip olmadığı paylaşıldı.GreedFall sadece ana hikayeden ilerlenirse 30 saat yan görevlerle birliktede 45 saate varan bir oynanış sunacak ve birden fazla son içerecek.Oyun yaklaşık olarak iki saatlik bir süre sonunda Steam'de erişime açılmış olacak.
  • Şu oyun neden bu kadar hypelandı anlamadım. Yapımcının geçmişi belli. Vasatın üstünde oyunlar yapıyor sürekli.
  • Oyun açıldıktan sonra 1 saat kadar oynadım.Oyunda karakterinizi oluşturduktan sonra 3 tane sınıftan birisini seçiyorsunuz ve ardından çatışma mekaniklerine alıştıran bir bölümle başlıyorsunuz.Çatışma mekaniklerinde dikkat çeken en önemli özellik Tactical Pause sistemi oldu.Çatışma esnasında istediğiniz an durdurup kendinizi iyileştirme,tuzak hazırlama,iksir içme yada silahlarınızı buradan istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz.Oyunun özellikle Witcher 3 ten epey esinlendiğini gözlemledim.Diyaloglar,loot sistemi ve çatışmalar konusunda epey benzerlik taşıyor.

    Oyunun optimizasyon konusunda bir sorunu olmadığını gayet akıcı çalıştığını belirtmek istiyorum.Önerilen gereksinimlerde 16 Gb bellek istemesi yüksek görünsede oyun içi en fazla 7.5 Gb sistem belleği kullandığını gözlemledim.(2K Tüm ayarlar Ultra)Görsel olarak ışıklandırma kalitesi dikkat çekiyor.Genel grafik kalitesininde yeterli düzeyde olduğunu söyleyebilirim.Oyun hakkında ilk izlenimlerim bunlar ve ilerleyen süreçte gözlemlerimi aktarmaya çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Eylül 2019; 3:14:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeCRiS

    Şu oyun neden bu kadar hypelandı anlamadım. Yapımcının geçmişi belli. Vasatın üstünde oyunlar yapıyor sürekli.
    bende aynı düşüncedeyim.yapımcının oyunları orta karer çok da fazla oynayanı olmayan oyunlar.bu oluşturulan beklentiyi anlamak güç.oynayıp deneyenlerinde gene kendi ayarlarında ortalama bir oyun olduğu.belki türü seven devam ettirip bitirebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.