Şimdi Ara

• Greed¨in Drop u •

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Çok Merak ettim Greed in DROP u Nedir Bilen varmı ?

• Bf taşi.İcinden shard ib filanda cikabilir.Uniqe cikmaz icinden ama
  • bf taşı çıkar high class item düşer yani tavsiyem boss eventte boşuna yüzdenizi ona atarak harcamayın riotelere de dokunmayın derim birşey çıkmaz obl den en iyi aldığım item ib idi ona da değmez yani...
  • obl den holy water cıkıor o da max pot parası ama su var bosuna felankora da % atma ilk % yi atabilceene inanmıoyrsan bn bu şekilde bi strateji ile 0 ks ile sürekli drop alyorum her daldıımdan kutu lvl 59 bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye

obl den holy water cıkıor o da max pot parası ama su var bosuna felankora da % atma ilk % yi atabilceene inanmıoyrsan bn bu şekilde bi strateji ile 0 ks ile sürekli drop alyorum her daldıımdan kutu lvl 59 bu arada

Yöntemini açarmısın biraz
  • ya adam gibi ks ile drop alabilecegin bosslara %çak dio misal felankordan 59 lvl asas %ile drop almasi zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

ya adam gibi ks ile drop alabilecegin bosslara %çak dio misal felankordan 59 lvl asas %ile drop almasi zor

boss eventlerde ilk %5 ile dahi drop alman mumkun felankor ultima gibi bosslardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

quote:

ya adam gibi ks ile drop alabilecegin bosslara %çak dio misal felankordan 59 lvl asas %ile drop almasi zor

boss eventlerde ilk %5 ile dahi drop alman mumkun felankor ultima gibi bosslardan.

canı yüksek olan bosslara ilk yuzdeyı cakmak normal skıll vuran insanlardan daha fazla vurmus olarak sayıldıgından kutunun sana dusme olasılıgı cok yuksek tabi çünkü öle bossların etrafına 30 20 kişi hucum edıyor
  • onu görünce kaç taş çıksa bile kırdır sc çıkıyo enchant sc başımdan geçmişti arrogance iLe
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

quote:

canı yüksek olan bosslara ilk yuzdeyı cakmak normal skıll vuran insanlardan daha fazla vurmus olarak sayıldıgından kutunun sana dusme olasılıgı cok yuksek tabi çünkü öle bossların etrafına 30 20 kişi hucum edıyor

kutu almak ssorun değil edanada wolcanic rock ve issilionn dan kutu aldık 3 arkadaş tık hepimiz +70 zaten wolcanic e direk undylerle giriyordum undylerler alanı 5k vuruyordu ama tek atmıyordu tekrar atana kadar hp flleniyordu bi yüzde birde 70 skill i attık roguelerin 70 skill i en baba canavara 1k vurur en az biliyorsunuz sizde...ha bu arada kutular boş ama üzülmedim bizde öyle şans olmaz kutu alıp köşe olmadık hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: temo

quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

quote:

kutu almak ssorun değil edanada wolcanic rock ve issilionn dan kutu aldık 3 arkadaş tık hepimiz +70 zaten wolcanic e direk undylerle giriyordum undylerler alanı 5k vuruyordu ama tek atmıyordu tekrar atana kadar hp flleniyordu bi yüzde birde 70 skill i attık roguelerin 70 skill i en baba canavara 1k vurur en az biliyorsunuz sizde...ha bu arada kutular boş ama üzülmedim bizde öyle şans olmaz kutu alıp köşe olmadık hiç

Saolun ark.lar hepniz

• Greed ne bilmiyorum anlatırmısınız
  • Greed SS pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatlakPc

Greed ne bilmiyorum anlatırmısınız

bifrostta bulunan bir monster +70 değilsen yüzde atmaya bile yaklaşma diyecek kadar sağlam vurur hp side hafif alınamaz
  • bf taşı
  • quote:

quote:

bifrostta bulunan bir monster +70 değilsen yüzde atmaya bile yaklaşma diyecek kadar sağlam vurur hp side hafif alınamaz

Anladım üfürmesiyle uçurur diosun yani

• quote:

quote:

quote:

aheahaha 4k bile vurabilir 1xxx defansa
    bu arada bende greed in resmi yok çekmek hiç aklıma gelmedi bugün e kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

aheahaha 4k bile vurabilir 1xxx defansa
    bu arada bende greed in resmi yok çekmek hiç aklıma gelmedi bugün e kadar

Geçen B1 de

vardı boss event en az 15 tane foto çektim zor geldi koymadım sildim :)

• merak ettim şimdi greed i
  • buyrun ben buldum resmini çok tipsiz bu greed denen hayvan

• Greed¨in Drop u •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 3 Eylül 2007; 21:22:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.