Şimdi Ara

GREE Klima Alsam Memnun Olur Muyum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar Antalyadayım malum sıcaklar çok fazla, dün biyerde gree gs24-0931/r2 modelini gördüm. satıcı 800 tl gazı var dedi. cihaz çok temiz duruyordu. İnternette arama yaptım ama bilgi bulamadım. COP ve eer değerleri nedir acaba bir de alsam memnun kalır mıyım elektrik düşmanı mıdır detaylı bilgi verirseniz. Şimdiden teşekkür ederim.
    edit: Klima 24.000 btu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 30 Ağustos 2012; 3:07:28 >

• Gree konusunu okuyunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memnun kalırsınız fakat. memnuniyet garantisi veremiyorum 2. elde..
  • gerçekten temiz duruyordu. Ama sigara falan içmişlerse gerçekten kötü oluyor. Peki bu klimanın eer ve cop değerli nasıl bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibersavasci

gerçekten temiz duruyordu. Ama sigara falan içmişlerse gerçekten kötü oluyor. Peki bu klimanın eer ve cop değerli nasıl bilginiz var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_45195072/mpage_2/tm.htm bu konudan buldum resmi

Ekleme: Dışının temizliğine değilde içinin batarya-serpantin artık nedeniyorsa onun temziliğine bakın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 31 Ağustos 2012; 15:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

gerçekten temiz duruyordu. Ama sigara falan içmişlerse gerçekten kötü oluyor. Peki bu klimanın eer ve cop değerli nasıl bilginiz var mı?

Ekleme: Dışının temizliğine değilde içinin batarya-serpantin artık nedeniyorsa onun temziliğine bakın hocam

Çok sağolun hocam, haklısınız, o ızgara bölümü önemli. Şu anda evde bir klima var, çalışırken kötü kokuyor. Nasıl temizleyebilirim-temizletebilirim? Ne kadara mal olur bana? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Çok sağolun hocam, haklısınız, o ızgara bölümü önemli. Şu anda evde bir klima var, çalışırken kötü kokuyor. Nasıl temizleyebilirim-temizletebilirim? Ne kadara mal olur bana? Şimdiden teşekkürler.

Sizde sağolun,

http://forum.donanimhaber.com/m_44324380/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44324380

Bu konuyu bir inceleyin hocam 100 TL ye kadar yapanı var herhalde :) Ben kendim el atmıştım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik mi Vestel Klima mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

iç - Evaporatör

Dış : Kondanser

• quote:

quote:

quote:

parfüm falan sıkmayı denemeyin daha kötü oluyor ..

nalburdan veya böyle cıvata vs. malzemeleri satan bayilerden WD40 alıp ince borusuyla iç ünitenin peteklerine sıkın. filtreleri falan çıkarın. öyle sıkın. biraz pekleyin . sadece peteklerin bulunduğu yere pet şişeyle su dökün. o su tahliye hortumundan akacak zaten. yeter ki elektronik karta falan su gelmesin.

veya Forumdaki Mbirol Hocamızın Tavsiyesi Olan Mavi Renk Şişesi Olan Cif Temizleyiciyi Kullanın. Veya Evinizdeki Birkaç Temizlik Eşyasını Karıştırıp Yapabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

quote:

quote:

quote:

parfüm falan sıkmayı denemeyin daha kötü oluyor ..

nalburdan veya böyle cıvata vs. malzemeleri satan bayilerden WD40 alıp ince borusuyla iç ünitenin peteklerine sıkın. filtreleri falan çıkarın. öyle sıkın. biraz pekleyin . sadece peteklerin bulunduğu yere pet şişeyle su dökün. o su tahliye hortumundan akacak zaten. yeter ki elektronik karta falan su gelmesin.

veya Forumdaki Mbirol Hocamızın Tavsiyesi Olan Mavi Renk Şişesi Olan Cif Temizleyiciyi Kullanın. Veya Evinizdeki Birkaç Temizlik Eşyasını Karıştırıp Yapabilirsiniz..

Ben de kesinlikle parfüm önermiyorum ilk sıktığınızda parfümün kokusu geliyor tamam, ama ondan sonra daha da iğrençleşiyor. Yardımda bulunmaya çalışan tüm arkadaşlarım, teşekkür ederim. Deneyelim bakalım. Şu kötü koku gitsinde evdeki klimada başka birşey istemiyorum.

• Bir sorum daha olacak. Evdeki klima garantili. Ben klimadaki fanı söküp iyice temizlesem garanti ölüyor mu acaba?
  • quote:

Bir sorum daha olacak. Evdeki klima garantili. Ben klimadaki fanı söküp iyice temizlesem garanti ölüyor mu acaba?

ölür hocam aman dokunmayın.
  • quote:

quote:

Bir sorum daha olacak. Evdeki klima garantili. Ben klimadaki fanı söküp iyice temizlesem garanti ölüyor mu acaba?

Ama ben zaten ikinci el almıştım klimayı. Ölmüştür klima galiba o yüzden. Bir de klimanın garantilik ne işi olabilir ki?
  • quote:

quote:

quote:

Ama ben zaten ikinci el almıştım klimayı. Ölmüştür klima galiba o yüzden. Bir de klimanın garantilik ne işi olabilir ki?

2. el aldıysanız zaten ölmüş olabilir..
  • Bir de klimam mevcut sıcaklığı göstermiyor. Başka bir tane var CHIGO marka mobil klima o bile gösteriyor, BOSCH klimam göstermiyor, normal mi?
  • quote:

iç - Evaporatör

Teşekkürler bilgilendirme için

Klima santrallerinde batarya deniyordu yada serpantin diyende vardı.

quote:

Bir de klimam mevcut sıcaklığı göstermiyor. Başka bir tane var CHIGO marka mobil klima o bile gösteriyor, BOSCH klimam göstermiyor, normal mi?

Benim klimada oda sıcaklığını göstermiyor babamın 15-20 yıllık Arçeliği gösteriyor :)

• quote:

quote:

iç - Evaporatör

Teşekkürler bilgilendirme için

Klima santrallerinde batarya deniyordu yada serpantin diyende vardı.

quote:

Bir de klimam mevcut sıcaklığı göstermiyor. Başka bir tane var CHIGO marka mobil klima o bile gösteriyor, BOSCH klimam göstermiyor, normal mi?

Benim klimada oda sıcaklığını göstermiyor babamın 15-20 yıllık Arçeliği gösteriyor :)

rica ederim hocam.:)

hocam sıcaklık konusunda arçeliğin duvar tipi klimaları set edilen sıcaklık değerini göstermiyor muydu ?

sadece salon tipinde olması gerekiyor. ve kaset tipi, kaset tipinde de kumandadan gösteriyordu.

bazı klimalar dijital göstergeli olmayabiliyor. ve sıcaklığı vs. göstermeyebiliyor. sadece seçtiğiniz konumu klimanın ön paneli üzerinden led ışık ile gösteriyor..

• quote:

hocam sıcaklık konusunda arçeliğin duvar tipi klimaları set edilen sıcaklık değerini göstermiyor muydu ?
    sadece salon tipinde olması gerekiyor. ve kaset tipi, kaset tipinde de kumandadan gösteriyordu.
    bazı klimalar dijital göstergeli olmayabiliyor. ve sıcaklığı vs. göstermeyebiliyor. sadece seçtiğiniz konumu klimanın ön paneli üzerinden led ışık ile gösteriyor..

Arçelikte klimanın kendisinde bir gösterge yok zaten. Herşey klima kumandası üzerinde (babamdaki eski model için yazıyorum) ayarlanan sıcaklık vede oda sıcaklığı tuşuna basınca oda sıcaklığı görünüyor. Geniş bir kumandası var LCD ekran var vede 3 tuş görünüyor, cep tel gibi kapağı açılınca içinden bir sürü tuş çıkıyor.

• quote:

quote:

Arçelikte klimanın kendisinde bir gösterge yok zaten. Herşey klima kumandası üzerinde (babamdaki eski model için yazıyorum) ayarlanan sıcaklık vede oda sıcaklığı tuşuna basınca oda sıcaklığı görünüyor. Geniş bir kumandası var LCD ekran var vede 3 tuş görünüyor, cep tel gibi kapağı açılınca içinden bir sürü tuş çıkıyor.

anladım hocam koruma kapaklı modeli diyorsunuz. vay be eski cihaza yapmışlar . 2012 yılında üretilen cihazda bile yok ama bunlar bir alem ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 5 Eylül 2012; 16:11:31 >

• quote:

anladım hocam koruma kapaklı modeli diyorsunuz. vay be eski cihaza yapmışlar bizim 2007 de aldığımız cihazda yok. bunlar bir alem ya

Yav hocam ucuz olması rekabet olması Çinlilerin sektöre girmesi çok güzel oldu ama birde bu eksileri var olayın. Kullan at kültürü gelişti, Tamirci diye birşey yok artık, herkes montajcı. Eskiyi at uğraşma yenisini tak hesabı.

Eskinin Arçelikleri (her ürün için diyorum) deli gibi para veriyorduk belki ama içindeki malzemeler kaliteli uzun ömürlü oluyordu. Ben evlendiğimde Arçelik 55 ekran tüplü TV almıştım bir sorunundan dolayı TV 3 kere yenisi ile değişti 1 yıl ara ile, ilk aldığımda ekran tüpü Philips Markaydı, sonra gelen Samsung tu en son gelen de Çin Malı birşeydi :) Aynı TV den babamda da var şu anda o TV de en az 15-20 yıllık, ekranı cam gibi renkleri süper (Samsung Ekran) ama bizim TV nin tüpü öldü 6-7 yıl dayanmadı Attık çöpe tamir edende yok :) Tüpü almaya kalksan nerdeyse yeni LCD tv parası :)

Artık extra olan her masraftan kaçınıyor firmalar, yoksa satamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 5 Eylül 2012; 16:17:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.