Şimdi Ara

gree 18000 btu aldım taktırdım darısı olmayanlara (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ürün gayet iyi tam F/P ürünü sadece servis sorunlu 1 haftada zor kurdurdum hep aynı bahane gün içinde kuruluma geleceğiz yalanı...

gree 18000 btu aldım taktırdım darısı olmayanlara

• o klimayı takan şerefsiz servislere öyle kızıyorumki anlatamam ölüme çare yok

köşeye koymuş koca klimayı

ulan şerefsiz bu klima köşede nasıl verimli olacak diğer köşelere nasıl etki edecek hiç umurlarında değil

siz hiç tavanın tam ortasındaki asılı lambanın

tavanın kenarında olduğunu gördünüzmü ?

yada

tavanın kenarında asılı avize gördünüzmü ?

niye değil

çünkü

her tarafa eşit aydınlatsın diye

eşit ışık versin diye değilmi arkadaşlar

eeee niye bu usta şerefsizleri bu klima iç ünitesini kenara köşeye sıkıştırııyorlar acaba anlamıyorum

belki estetiği bozulr ama duvarın arka tarafındanda boru alınabilir yada boruları gizlemek için estetik kablar var

neyse
    ben işin verimlilik tarafındayım işin kolay tarafında değilim ama bu ustaların kolay tarafındaylar ustaylar ya

ulan mimar sinan 60 yaşından sonra usta oldum demiş

bizimkiler eli birtane vida sıksın usta oluyorlar

peygamberimiz ne demiş

binkere ölç bir kere biç

ama bunlarda ölçme birkere biçme binkere olmuş düşünmeden işin kolayı varken negerek var kafa patlatmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: cem16

ürün gayet iyi tam F/P ürünü sadece servis sorunlu 1 haftada zor kurdurdum hep aynı bahane gün içinde kuruluma geleceğiz yalanı...

Paylaşım için teşekkürler. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• teşekkürler herkese

klimanın köşede olması sorun değil benim için içinde hava yönlendirme kanalları var elle ayarlıyorsun manuel 25m kare salon için fazlasıyla yetiyor 17.binlik tavsiye ederim herkese, güç tüketimide 1550w falandı kışın nasıl performans vercek görücez bakalım
  • bana gelen servis yan duvarın ortasına koydu ,yani borular duvardan çıkan kadar içerde gözüküyor,servis öyle deyince tamam dedik ama şimdi acaip çirkin bir görüntü oldu.
    vakum işlemini TAM 10 SN YAPTILAR...bu servisleri düzeltmedikleri sürece mal filan satamaz bu adamlar..
  • Klima biraz yavaş soğutsa da borulamanın çirkinliği sebebiyle köşeye koydurmak lazım estetik açıdan. Yahut dış cephe olan yerde duvarın tam ortasına arkadan simetrik olacak şekilde motoru dışarı koydurursanız yatay boru hattına gerek kalmadan, boru hiç gözükmeden klimanızı kurdurabilirsiniz. Ben her iki şekilde de yaptırmıştım başka marka klimalarımı.
  • Bizede bugün geldi servis ve 18lik klimamızı taktılar, 25 metrekare salonda kapı açık olarak 28 dereceye ayarladığımda 10 dakikada gayet güzel soğuttu. Azda olsa diğer odalarda serinledi, bakalım kışın nasıl çalışacak.
  • Bu arada doktorlar ani soğutmayı zararlı buluyorlar. Her yarım saatte en fazla 5 derece düşecek ısı ve alışarak serinleyeceksiniz. Klimanın insanı çarpması ve hasta olmanız da mümkün serinleyeyim derken.
  • bende gree 24000btu aldım(ankaradaki koçtaşta ondan kalmış) ve daha montaj yaptırmadım. bi tane de samsung maldives aldım. fakat şöyle bir soru işareti oldu kafamda. samsungun yanında bir de montaj ayağı geldi. fakat gree de toplam üç kutu aldım. iç ünite, dış ünite, ve borular. acaba koçtaşa gidip sorim mi yoksa airfel servisi mi getiriyor montaj ayağını. gree alanlara duyurulur
  • Servis geldi taktı bakalım benim 17.000'liği.. gayet başarılı şimdilik.. salon 28m2 son derece etkili soğutuyor ki odaların kapıları da açık.. yani toplamda 50-60m2 de çalışıyor.. ama tabiki diğer odalar salon kadar soğuk olmuyor ama sanırım yeterli.. gerçi 25 derecenin altına indirmedim, yoksa salonda durulmuyor..

bakalım fatura gelince yine sarfiyat konusunda yorum yaparım..

• bende de gree 17000 var arkadaşlar. kumandanın arkasındaki etikette tuşları kilitleme, C ve F dereceler arasında geçiş ve ışık açık-kapalı buton kombinasyonları yazıyor fakat ben ışığı bir türlü açamadım. "+" ve "fan" tuşuyla olacağı yazılı ama olmadı.sizde de var mı bu sorun yoksa yeni nesil kumandalarda ışık yok mu acaba?
  • 17.binlik olanini almayi dusunuyorum fakat fiyati 1399tl olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

17.binlik olanini almayi dusunuyorum fakat fiyati 1399tl olmus

Geçen seneki fiyatı ne kadardı? Bende onu bulmaya çalıştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

quote:

Geçen seneki fiyatı ne kadardı? Bende onu bulmaya çalıştım..

geçen sene 1199 idi
  • quote:

alma borusu alüminyum 100 tl fazladan evrip boruyu değişmen gerekir. 1600 olur ozaman. 5-600 daha ver taksitle alarko carrier al kafan rahat olur hem sessizdir hemde tüketimi az olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

alma borusu alüminyum 100 tl fazladan evrip boruyu değişmen gerekir. 1600 olur ozaman. 5-600 daha ver taksitle alarko carrier al kafan rahat olur hem sessizdir hemde tüketimi az olur.

9köy hocam tüm gree lerde aliminyum mu artık borular ? Bakırdı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

quote:

quote:

montaj maliyetini azaltmak için yapıyorlar .artık böyle.

• quote:

quote:

quote:

Arçelik bile aliminyuma dönmüş, vana yerleri hariç.

• quote:

quote:

quote:

genel olarak bazıl eskiden kalanlarda hala bakır çıkıyor ama şans işte :(( bunun için klima alınırken elaman demek lazım kontrol et bakır boru değilse almıycam. bu sözler hem firmayı hem satıcıyı geleceğe yönelik doğruya yönlendirebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ben de Sharp marka klima kullanıyorum ama öyle güzel yazmışsınız ki kendi klimamdan soğudum, o derece yani

Şimdi bir akrabamıza klima alacağız, Gree marka da düşündüğüm bir marka, siz 18.000'liği kaça aldınız acaba? 25 metrekare iyi yalıtımlı salon için herhalde 12.000 BTU yeterli olur ya da varsa 14.000.

25 metre kare az değil 17000 btu gree al rahatt et pişman olmazzsın beni dinle
    12000 btu alma az gelir
    1199 tl ye aldım koçtaştan adana optımum mağazasındaki koçtaştan

Evet ben de klima tavsiyesi ana konusuna yazdım zaten, son olarak buna karar verdim.

Aslında Sharp olsa ondan alırdım çünkü oldukça memnunum, ama fiyatları çok pahalı maalesef, o yüzden Gree iyi bir tercih gibi duruyor

haklısınız fiyatına göre iyi cihaz 3500 -4500 tl yede cihazlar var ama çok paralar

arkadaşlar inverter cihazlar daha çok konfor sağlar ancak halkımız ekeonomiyi ön plana çıkartıyorlar
    bikere bu cihazlarda ısı dalgalanması olmuyor ınverterlerden bahsediyorum buda içerinin ısısını sabit tutuyor

Alıntıları Göster

haklısınız fiyatına göre iyi cihaz 3500 -4500 tl yede cihazlar var ama çok paralar

arkadaşlar inverter cihazlar daha çok konfor sağlar ancak halkımız ekeonomiyi ön plana çıkartıyorlar
    bikere bu cihazlarda ısı dalgalanması olmuyor ınverterlerden bahsediyorum buda içerinin ısısını sabit tutuyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.