Şimdi Ara

gree 18000 btu aldım taktırdım darısı olmayanlara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
6.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • albani hocam,bu diamond rezil bir firma birol ustanın önerisiyle hareket edip almıştım ama oda bunların son halini bilmiyordu sanırım çünkü birol ustanın herşeyiyle samimi olduğuna inanıyorum,neyse daha sonra düzden kurtulup inverter'a geçtim daha az ses olur diye hakikaten sesten kurtuldum,bu aldığım inverter diamond'lar tailand malı ne iş bende anlamadımancak allahtan iyi çıktı sorun yokda paramla rezil olmuyorum inşallahda rezil olmam,kışın 180tl fatura ödeyince inan çok memnundum biri 24 diğeri 12-15 saat açık şekildeki fatura buydu,forumdan bir arkadaş aradı bir ara aman dedim uzak dur,gidip midea inverter aldı sanırım,bu saaten sonra alınacak tek klima var düz splitde oda GREE'dir ha inverter dersen oda ZİBRO 6XXX serisidir klimanın minimum btu'su gerçekten çok düşük alan kışın rahat eder az fatura öder,ben inverter'da klimanın minimum btu'suna bakuyorum a sınıfı olmuş yada olmamış önemli değil benim klimalar d sınfı eurovent'e göre ha birde şu var açın bakın eurovent'e gree yada zibro hangi sınıf klimaymış ortadadır onun için kafa rahat

    ŞU ANDA ALINABİLECEK 2 KLİMA VAR ARKADAŞLAR EĞER DÜZ ALACAKSANIZ GREE ALIN,İNVERTER İSE ZİBRO 6XXX SERİSİ ALIN(ISITMADA KULLANACAK ARKADAŞLAR İNVERTERDAN VAZGEÇMEYİN)




  • Hocam GREE 6xxx serisi(Zibro nun modeli)için ben Birol a,bastırın ve bunu çalıştırın dedim,PVG nin eline bakıyor bu iş!
    Aslında bu cihaz da bu ivmede çok güzel satar ama fiyat daha cazip olursa!!!

    Olayı bir çözerlerse,çok güzel satarlar+cihazda çok iyi ayrıca


    Tekirdağlı Hocam artık takılmıyor,ÇAY borcu giderek yükseliyor

    ++
  • Cahile laf anlatmak zordur...
  • KashmiraN kardeş

    bende dandik diye tabir edilen 2 adet 9000 btu alaska 1 adette 12000 btu vestel klima var 10 yıldır takırtakır çalışıyorlar çok şükür en ufak sorun çıkarmadılar.
    sizin gree den uzakdurun demenizdeki dayanağınız nedir lakin artık tüm cihazlar çinde üretiliyorlar
    gree de çin malıdır ben taktırdım çok memnunum ancak siz öyle yazmışsınızki anlıyamadım doğrusu
    cihaz çıok sessiz ve verimli çalışıyor dış ünite çok ufak mantıklı bir cihaz

    madem servisçisin yorumlarınız tabiiki bizlere yol gösterici olacaktır faydalanalım
    mesela içini açtınızmı kompressörü ne marka iyimi.....

    evet cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kardeş ister buraya yazın isterseniz beni arayabilirsinizde
    telefonum 0544 237 57 78 beni çaldırabilirsiniz.ben sizi ararım

    saygılarımla
    mahçup



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 31 Temmuz 2011; 19:02:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KashmiriaN

    Cahile laf anlatmak zordur...


    Küfür ettirme kendine haddini bil!

    Sana yazdım,senide yakında "çözeriz" diye!

    2010 da üye olmuşsun bugüne kadar tek bir Klima konusunda yazın yok!
    Şimdi zırt diye çıkıp ahkam kesmişsin ve bende yedim bunu

    Yazdıklarını inceledim,kısaca hiç bir şey yok,üstelik Klimacısın,kendine dikkat et,seni takipteyim
    Neyse senin gibi Servisçi/Satıcı/Usta v.s çok gördük burda ve hepside geldi geçti yada çizildi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: albani


    quote:

    Orijinalden alıntı: KashmiriaN

    Cahile laf anlatmak zordur...


    Küfür ettirme kendine haddini bil!

    Sana yazdım,senide yakında "çözeriz" diye!

    2010 da üye olmuşsun bugüne kadar tek bir Klima konusunda yazın yok!
    Şimdi zırt diye çıkıp ahkam kesmişsin ve bende yedim bunu

    Yazdıklarını inceledim,kısaca hiç bir şey yok,üstelik Klimacısın,kendine dikkat et,seni takipteyim
    Neyse senin gibi Servisçi/Satıcı/Usta v.s çok gördük burda ve hepside geldi geçti yada çizildi


    can abi seninki aramadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 1 Ağustos 2011; 20:14:16 >




  • Bugün gree almak için Koçtaş'a (Ankara-Ankamall) gittik. 3 tane almak istediğimizi söylediğimizde görevli bunların satışlarında problem yaşadıklarını söyledi. Sebebi ise kutuların içinden metal borularının çıkmamasıymış. Bunlar için ekstra servise para ödememiz gerektiğini söyledi. Başka hiç bir marka da bu problemin olmadığını belirtti. İşin ilginci parçası eksik olan bu malın satışının halen devam etmesi. Herhalde bu durum yalnızca ülkemizde olur. Televizyon alıp kumandaya fazladan para vermek gibi bir şey. Koçtaş ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Almadan çıktık mecburen. Buna alternatif bir marka tavsiye edecek arkadaş olursa sevinirim.
  • Boru dahil değilmiş fiyata ! İlk defa Gree'de duyuyorum. Yani demek istiyorlarki "Bu fiyata bir de boru mu istiyorsun bizden, onu da kendin cebinden al !" Böyle anlayışa
  • koçtaştaki 9000binlik GREEyi yatak odasında kullanan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cozbuta

    Bugün gree almak için Koçtaş'a (Ankara-Ankamall) gittik. 3 tane almak istediğimizi söylediğimizde görevli bunların satışlarında problem yaşadıklarını söyledi. Sebebi ise kutuların içinden metal borularının çıkmamasıymış. Bunlar için ekstra servise para ödememiz gerektiğini söyledi. Başka hiç bir marka da bu problemin olmadığını belirtti. İşin ilginci parçası eksik olan bu malın satışının halen devam etmesi. Herhalde bu durum yalnızca ülkemizde olur. Televizyon alıp kumandaya fazladan para vermek gibi bir şey. Koçtaş ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Almadan çıktık mecburen. Buna alternatif bir marka tavsiye edecek arkadaş olursa sevinirim.

    valla ben adana koçtaştan 17000 bru aldım orjinal kendinden izoleli bakır borusu beraber geldi.extra para falan ödemedim 4 mtre bakır boru gree nin kendi malymış
    valla ben adana koçtaştan 17000 bru aldım orjinal kendinden izoleli bakır borusu beraber geldi.extra para falan ödemedim 4 mtre bakır boru gree nin kendi malymış




  • Alan arkadaşlar, fikir vermesi amacıyla montaj resimleri koyarlarsa çok yardımcı olurlar...
  • hayırlı olsun,güle güle kullanın,
    ben de bugün koçtaş dan 17000 btu Gree aldım salon için,içinden bakır boruları vs. herşeyi çıkıyor dedi bana koçtaş daki yetkili arkadaş.
    airfel servisi aradım size dönecekler dedi,servis gelince vakum yapılmasını mutlaka isteyeceğim. bunun haricinde servise söylemem gereken bir konu var mı acaba ?
  • ben de aynı şekilde bugün 17000lik aldım arkadaşlar fakat ürünün faturasında 17000 yazınca depodaki görevliler 17000-18000 karışıklığı yaşadılar. (eski serilerin 18000 lik olmasından sanırım. benim aldığım ürünün kutusunda da gs 18 0932 yazıyor. 17000 sogutma 18000 ısıtma kapasitesi varmış, sizdekilerde mi aynı.? bir de kafama takılan soru bağlantı boruları ile ilgili. depo çok karışık olunca ordaki görevlilerde tam emin olmayarak bir bağlantı seti verdiler, servisi arayıp o borunun olacağını teyit etmişler fakat size de sormak istedim. kutu da 6 / 12 yazıyor. montajı yarın veya perşembe yapılacak ve servis içinden çıkan elektrik kablosunu buata takmanın dışında elektrik açısından bir işlem yapmadıklarını belirttiler. benim montaj yapılırken neye dikkat etmem gerekir? vakumlama dış ünite takılmadan önce mi sonra mı yapılmalıdır? sigorta panosunda şofben için ayrılan 32 amperlik ve bir adet 10 amperlik sigortanın dışında hepsi 20 amper. klima ile birlikte hangi ürünlerin aynı sigortadan besleneceğini bilmiyorum fakat yeterli gelir mi? klimanın hemen yanında bir sigorta olmasını görsel olarak istemem, buattan doğrudan beslemenin sakıncası varmıdır? adını bilmemekle birlikte elektrik kablosunu gizleyen boruları nerden alabilirim? çok soru sordum biraz :) tavsiyeleriniz nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 3 Ağustos 2011; 0:06:50 >




  • outofnick ben de dün gece 17k lik aldım. servis pazartesi gelebilecekmiş :(
    kutusunda gs 18-0932/r2 yazıyor.
    bendeki boru kutusunun üzerinde ise 6 / 9,5 yazıyor. birimizi uğraştıracaklar anlaşılan.

    edit: 444 99 90 a sordum. iyi bilmiyorlar 18k falan karıştı ama görünüşe göre benimki 9000lik içinmiş. hatalıymış. koçtaşa gidip değiştireceğiz :(
    17-18klikler için 1/4 - 1/2 gerekiyormuş. (kutuda parantez içinde olan rakam)

    bu arada geç servis yazılanlar tekrar arasın servis randevusu istiyorum diye perş. dendi bu sefer. semtin servisini dğil de yoğunluğa göre boş servisi yönlendiriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigeontechs -- 3 Ağustos 2011; 12:26:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pigeontechs

    outofnick ben de dün gece 17k lik aldım. servis pazartesi gelebilecekmiş :(
    kutusunda gs 18-0932/r2 yazıyor.
    bendeki boru kutusunun üzerinde ise 6 / 9,5 yazıyor. birimizi uğraştıracaklar anlaşılan.

    edit: 444 99 90 a sordum. iyi bilmiyorlar 18k falan karıştı ama görünüşe göre benimki 9000lik içinmiş. hatalıymış. koçtaşa gidip değiştireceğiz :(
    17-18klikler için 1/4 - 1/2 gerekiyormuş. (kutuda parantez içinde olan rakam)

    bu arada geç servis yazılanlar tekrar arasın servis randevusu istiyorum diye perş. dendi bu sefer. semtin servisini dğil de yoğunluğa göre boş servisi yönlendiriyorlar.


    ben r2 kısmını yazmamıştım, o bende de yazıyor. 1/4 - 1/2 diye görevliler orda da konuşuyordu ama bendekinin de olacağını öğrenmişler ama nedir ne değildir bilmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ishak_koc

    29.07.2011 günü koçtaş izmit mağazanızdan gree marka klima aldım .servisten 30.07.2011 günü takmağa geldiler.paketler açılınca boru ünitesinin yanlış çapta verildiğini değişmesi gerektiğini belirtiler..izmit mağazasından 9000 btu luk klimalara sadece bu parça geldiğini servişlerin bunu bir şekilde hallettiğini söylediler. servis elemanlarıda yeni boru ünitesini benim başka yerden almam gerektiğini söyledi . bende 38 tl vererek klimaya uygun çapta yeni boru aldım..maduriyetimin giderilmesi için ne tavsiye edersiniz.


    KOÇTAŞ izmit yetkilisi sn. Yalçın beye teşekkür ediyorum.mağduriyetim koçtaş tarafından giderilmiştir.
  • airfel servisine telefonda vakum işleminin yapılmasını istedim,ısrarla yapmayız dedi ,gerek yok dedi, tekrar 444 lü numarayı aradım,bölge sorumlusunu vs. bağladılar bana ,sonrada işlemin yapılacağı söylendi.
    bu vakumlama işlemini servisler neden yapmak istemiyor,çok mu meşakkatli bu işlem ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 3 Ağustos 2011; 23:37:51 >
  • hatalı verilen boruları dün koçtaştan değiştirmiştim.
    az önce servis (akademi) geldi taktı arkadaşlar. vakumlamasını yaptı, elektrik bağlantısını kendi yaptı. aletin görüntüsü fena değil, arıza falan yapmazsa çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. iç ünite sesi pc kasasından daha az ses çıkartıyor. yaklaşmayınca anlaşılmıyor zaten. ama fazla mı geldi bilmiyorum 17klik rahatsız edici bir soğuk veriyor. fan 1, derece 25 de çalıştırıyorum. 1 ufak fan ayarı daha olsaymış keşke. klimanın önünden kaçtı herkes. alışmamışız sıcaktan, soğuğa düşünce fena olduk :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigeontechs -- 5 Ağustos 2011; 15:33:11 >
  • merhabalar arkadaşlar. 18000 gree klimam çarşamba günü takıldı fakat deliler gibi su çıkartıyor. hatta su iç üniteden bile geldi birkaç defa. forumda tahliye borusunun kova vb. cisimler içinde olursa içeri taşırabileceği yazılmış. benim klimam 5-6 litrelik su şişesini 10-12 saatte dolduruyor. sıcaklığı 26 dereceye ayarlıyorum, şehir ise Aydın. Bu kadar su çıkartması normal mi? tahliye hortumu su şişesinin içindeyken; su, hortum seviyesine gelince klimanın iç ünitesinden su çıkarmak yerine şişeden dışarı balkona taşması gerekmez mi?
  • Bugün ben de bi 17000'lik GREE aldım bakalım Pazartesi veya Salı takacaklar..

    Sormak istediğim şeyse, arkadaşlar vakum olayı tam olarak nedir, neden yapılması gereklidir, ayrıca takarlarken başka dikkat etmem ya da servisten talep etmem gereken bişy var mı..? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.