Şimdi Ara

gree 18000 btu aldım taktırdım darısı olmayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
6.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18000 btu gree klima aldım taktırdım darısı olmayanlara alet çok güzel

sesiz sakin dış ünitesi çok ufak normal 12000 btu cihazlarınki kadar

26 derecede adana gibi biryerde içeriyi buz haneye çeviriyor

elinin gemiğini sızlatıyor yalan demıyorum mal burada bende buradayım ( 0544 2375778)

çok güzel bir cihaz tavsiye ederim iç ünitesi çok şık ve plastiği kaliteli fujitsudan iyi

bende 18000 btu fujitsu plasma klimada var vallahi billahi ondan sessiz diyebilirim

gree çalışıyor ne iç ünitede ses var ne dış ünitede ses var

yanında 4 metre bakır borusu var aırfel bayii geldi kurdu

vakum cihazı getirmemişler topunun allah belasını versin hepsinin

daha bu işi ne servisleri ne çalışanları neden firma sahipleri içilerini sindirememişler

işlerini eksik yapıyorlar vakum cihazını sordum yok dediler montajını yarım bıraktırdım yapmayın dedim

sisteme gaz verdirmedim

benim klimacı arkadaşım yakındı vakum cihazını aldı geldi vakumladı sisteme gazı verdi

cihazı ilk çalıştırdı daha 10-20 nci saniyesinde abi bu cihaz süper ya dedi

nereden anladın dedim

baksana daha çalışalı kaç saniye olduki buz gibihava vermeye başladı dedi mal kendisini belli ediyor dedi

baktım hakikatende öyle biraz çalıştıktan sonnra 2 saat falan elimi uzattım resmen elim sızladı okadar

randumanlı ve verimliki hayret ettim

elektrik sarfiyatıda saatte 1550 wat falan tam hatırlamıyorum çok emin değilim ama 1600 değil yani

uzun sözün kısası al gree takıl free

fujitsu balonu gibi değil

gree den çok memnunum

dış ünite damda güneşin altında adana çölünde
    içerisi isviçre alpleri gibi soğuk buz gibi mis gibi
    daha ne olsun hayırlı olsun allah olmayanlarada nasip etsin dilerim

saygılarımla,
    mahçup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 24 Temmuz 2011; 14:58:36 >

• Ben de Sharp marka klima kullanıyorum ama öyle güzel yazmışsınız ki kendi klimamdan soğudum, o derece yani

Şimdi bir akrabamıza klima alacağız, Gree marka da düşündüğüm bir marka, siz 18.000'liği kaça aldınız acaba? 25 metrekare iyi yalıtımlı salon için herhalde 12.000 BTU yeterli olur ya da varsa 14.000.
  • Hayırlı olsun. Fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. bende özendim şuan annem kısmet olursa protez ameliyatı olacak iyi bir klima almak istiyoruz ama ev çok biçimsiz antreye veya mutfağa takılması lazım klimanın ama yer yok ve antre çok dar. sonra foto yayınlıycam burada diğer arkadaşlarada mailden sorucam. siz kaç m2 taktınız bu klimayı açık kapı vb durumlarınız nedir çünkü ben mitsubishi inverter klimamı soğuk havanın yayılma özelliğine göre yerine göre kontrollü kapıları açarak kullnıyorum ve fayda görüyorum. selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ben de Sharp marka klima kullanıyorum ama öyle güzel yazmışsınız ki kendi klimamdan soğudum, o derece yani

Şimdi bir akrabamıza klima alacağız, Gree marka da düşündüğüm bir marka, siz 18.000'liği kaça aldınız acaba? 25 metrekare iyi yalıtımlı salon için herhalde 12.000 BTU yeterli olur ya da varsa 14.000.

25 metre kare az değil 17000 btu gree al rahatt et pişman olmazzsın beni dinle
    12000 btu alma az gelir
    1199 tl ye aldım koçtaştan adana optımum mağazasındaki koçtaştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Hayırlı olsun. Fiyat nedir?

adana optımumdaki koçtaştan aldım 17000 btu
    1190 tl yani düz hesap 1200 lira aldım
  • hayırlı olsun,sürekli önerdiğimiz klima zaten uzun seneler sorunsuzca kullanmak nasip olur inşallah
    bu arada bizim slogan tutacak galiba
    AL GREE TAKIL FREE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Ben de Sharp marka klima kullanıyorum ama öyle güzel yazmışsınız ki kendi klimamdan soğudum, o derece yani

12000 btu alma az gelir

Evet ben de klima tavsiyesi ana konusuna yazdım zaten, son olarak buna karar verdim.

Aslında Sharp olsa ondan alırdım çünkü oldukça memnunum, ama fiyatları çok pahalı maalesef, o yüzden Gree iyi bir tercih gibi duruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

12000 btu alma az gelir

Evet ben de klima tavsiyesi ana konusuna yazdım zaten, son olarak buna karar verdim.

Aslında Sharp olsa ondan alırdım çünkü oldukça memnunum, ama fiyatları çok pahalı maalesef, o yüzden Gree iyi bir tercih gibi duruyor

haklısınız fiyatına göre iyi cihaz 3500 -4500 tl yede cihazlar var ama çok paralar

arkadaşlar inverter cihazlar daha çok konfor sağlar ancak halkımız ekeonomiyi ön plana çıkartıyorlar
    bikere bu cihazlarda ısı dalgalanması olmuyor ınverterlerden bahsediyorum buda içerinin ısısını sabit tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Belkim17

quote:

Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

hayırlı olsun. bende özendim şuan annem kısmet olursa protez ameliyatı olacak iyi bir klima almak istiyoruz ama ev çok biçimsiz antreye veya mutfağa takılması lazım klimanın ama yer yok ve antre çok dar. sonra foto yayınlıycam burada diğer arkadaşlarada mailden sorucam. siz kaç m2 taktınız bu klimayı açık kapı vb durumlarınız nedir çünkü ben mitsubishi inverter klimamı soğuk havanın yayılma özelliğine göre yerine göre kontrollü kapıları açarak kullnıyorum ve fayda görüyorum. selamlar.

mesene111@hotmail.com

kardeş eklesene konuşalım

önemli.

kardeş msn bilgisayarımda kurulu değil. ağır yazmam sebebiyle çok vakit harcıyorum inanın benim fece sayfam bile yok. size bu adresten mail attım telefonumu ilettim görüşebiliriz. sanırım yahoo ile msn bağlantı kurabiliyor onu eklemeyi deniyeceğim yavaş yazmama katlanacaksınız ama:))

• Ahmet kardeş selamlar

Daha öncede konuştuğumuz üzere,GREE ler iyiden öte çok çok iyi cihazlar çıktı

Sen geçen gün beni telefonla arayınca,ilk anda bir "acaba" diye doğrusu düşünmedim desem yalan olur valla
    ancak cihazın çok iyi çıkması,beni hiç şaşırtmadı tabiki!

Dostum bir sürü insan aldı bu cihazı ve bana ulaşanda çok oldu,millet beni ya Satıcı yada Klimacı filan sanmış herhalde

Halbuki ben malı önce kullandım sonra bazı yorumlar geldi v.s derken mal gerçekten helede parasına bakınca süper çıktı

yaw geçen sene buna bakan bile yoktu,Koçtaş aylarca bunları satamadı,sonra bir verdik gazı mal filan kalmadı gibi oldu

ama cihaz harbiden çok çok iyi

Piyasada bir sürü haybeden A sınıfı diye geçinen çakma markalar dolu,alayıni çiziyoruz bunların ve veriyoruz gazı GREE lere!

Kardeş görüşmek üzere

Saygılar

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Temmuz 2011; 1:08:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Belkim17

quote:

hayırlı olsun. bende özendim şuan annem kısmet olursa protez ameliyatı olacak iyi bir klima almak istiyoruz ama ev çok biçimsiz antreye veya mutfağa takılması lazım klimanın ama yer yok ve antre çok dar. sonra foto yayınlıycam burada diğer arkadaşlarada mailden sorucam. siz kaç m2 taktınız bu klimayı açık kapı vb durumlarınız nedir çünkü ben mitsubishi inverter klimamı soğuk havanın yayılma özelliğine göre yerine göre kontrollü kapıları açarak kullnıyorum ve fayda görüyorum. selamlar.

mesene111@hotmail.com

kardeş eklesene konuşalım

önemli.

kardeş msn bilgisayarımda kurulu değil. ağır yazmam sebebiyle çok vakit harcıyorum inanın benim fece sayfam bile yok. size bu adresten mail attım telefonumu ilettim görüşebiliriz. sanırım yahoo ile msn bağlantı kurabiliyor onu eklemeyi deniyeceğim yavaş yazmama katlanacaksınız ama:))

Köylü kardeş selamlar

yaw o densiz hergün çizilen Gürcan Fake tir,anlaşılan senide yemiş

adam hem sopalık hemde ciddi hasta kardeşim,yaw insan 150 defa çizilirmi,anlaşılır iş değil
    ve sizlerin çoğunuda aynen yiyor

bak klima bölümünü gez yüzlerce çizilmiş fake nick ler vardır ve hepside bu densiz herife aittir!

++

Sen şimdi bırak o salağıda,git koçtaş tan bitmeden kap bir tane GREE,gerisini merak etme

Saygılar

CAN++

• albani hocam nerelerdeydin yav,uzun zamandır göremiyorum

bu arada şunu eklemek istiyorum piyasa bir sürü marka kaynıyor geçen samsung baktım inverter klima bize gelişi 1115tl falandı,çok ucuz inverter'a göre özelliklerine baktım eer3.40 cop 3.62 falandı,klimanın düşebildiği minimum btu'da çok iyiydi,yeniden klima alıyor olsam hb üzerinden alıp denerdim gerçekten,birde uçuk fiyatlılar var eer ve cop değerleri çok yüksek olanlar bu paraya değermi,değmez kesinlikle nedeni basit zaten bu klimayı alanlar uzun süreli kullanım için alıyorlar işte bu uzun sürede klimanın eer ve cop değerinin bir anlamı kalmıyor,minimum btu değeri önem kazanıyor klima çalışıyor ve bir süre sonra devrini düşürüyor kimisi 3000btu kimisi 2500btu'ya düşürüyor işte aradaki bu fark elektrik tüketiminde önemli uzun süre kullanımında(ilk açılıştaki çalışma süresinin önemi yok,bunun yanında küçük kalıyor)standart klima dersen zaten mantık belli dur kalk onda değişen birşey yok pahalı klima ile ucuz klima arasında(ucuz deerken tümden abuk subuk şeyleri kastetmiyorum)bunu neye dayanarak söylüyorum çünkü bu yazı tse standardına göre A eurovent standardına göre D sınıfı 2 klima ile geçirdim bir 24 diğeri 12-15 saat açık toplam fatura 180tl geldi her ay + - % 3 farklarla,gidip eer değeri 5.0 olan bir klimaya 3500-4000tl versek elektrik faturası ne kadar gelirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 25 Temmuz 2011; 7:22:24 >

• Alan arkadaşlardan rica etsek, içinden çıkan katalog, kullanma klavuzu vs. içinde klimanın değerlerini gösterir tablo falan varsa foto falan koyabilir misin, ben pek göremedim Gree'nin değerlerini bi yerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

albani hocam nerelerdeydin yav,uzun zamandır göremiyorum

bu arada şunu eklemek istiyorum piyasa bir sürü marka kaynıyor geçen samsung baktım inverter klima bize gelişi 1115tl falandı,çok ucuz inverter'a göre özelliklerine baktım eer3.40 cop 3.62 falandı,klimanın düşebildiği minimum btu'da çok iyiydi,yeniden klima alıyor olsam hb üzerinden alıp denerdim gerçekten,birde uçuk fiyatlılar var eer ve cop değerleri çok yüksek olanlar bu paraya değermi,değmez kesinlikle nedeni basit zaten bu klimayı alanlar uzun süreli kullanım için alıyorlar işte bu uzun sürede klimanın eer ve cop değerinin bir anlamı kalmıyor,minimum btu değeri önem kazanıyor klima çalışıyor ve bir süre sonra devrini düşürüyor kimisi 3000btu kimisi 2500btu'ya düşürüyor işte aradaki bu fark elektrik tüketiminde önemli uzun süre kullanımında(ilk açılıştaki çalışma süresinin önemi yok,bunun yanında küçük kalıyor)standart klima dersen zaten mantık belli dur kalk onda değişen birşey yok pahalı klima ile ucuz klima arasında(ucuz deerken tümden abuk subuk şeyleri kastetmiyorum)bunu neye dayanarak söylüyorum çünkü bu yazı tse standardına göre A eurovent standardına göre D sınıfı 2 klima ile geçirdim bir 24 diğeri 12-15 saat açık toplam fatura 180tl geldi her ay + - % 3 farklarla,gidip eer değeri 5.0 olan bir klimaya 3500-4000tl versek elektrik faturası ne kadar gelirdi?

Kardeş Samy yi itele gitsin,ben o çakalların hiç bir değerine filan inanmam!!

GREE de bütün değerler OK dir ama performans olarak çoğu A sınıfı cihazdan iyidir,alanlar ortada,cihaz çok çok iyi,
    Samy filan hikaye,diğer çakma marka cihazlarda dahil!!!

Dikkat et şu sıralar neredeyse her cihaz birden "A" oluverdi,yakında A-Plus sonrada AA+ fikan çıkarsa hiç şaşırma

Vatandaş 11 lik GREE aldım dedi,35m2 lik alanda çok iyi çalışıyor dedi!! valla bende şaşırdım,bu nasıl iş diye

++

• quote:

Orijinalden alıntı: venusband

Alan arkadaşlardan rica etsek, içinden çıkan katalog, kullanma klavuzu vs. içinde klimanın değerlerini gösterir tablo falan varsa foto falan koyabilir misin, ben pek göremedim Gree'nin değerlerini bi yerde..

Böyle bir tablo varmı bilmiyorum ama cihaz harbi A sınıfı 3,22/3,62 diye olması lazım ve 9/11/17/24 lüklerinde değerleri hep aynı!

Bu herifler Ana üretici kardeşim,değerleri v.s işleri sakat olmaz,sen başlıkları gezersen hiç sorun görmezsin!

Markada çakma değil harbi GREE

• yav zaten çoğu klimada aa var artıka'dan aşağısı kurtarmıyor11'lik klima 35 metrekare yerde çalışıyor doğrudur ama soğutmada,ısıtmada yapsında göreyimbizim dükkanda 26'lık electra salon tipi var 90 metrekare yeri süper soğutuyor üstelik hava kaçağıda çok,ben 9000'lik diamond electric ile 55 metre kare yeri soğutuyorum ama biraz uzun sürüyor 3 saat kadarklimanın bulunduğu oda buz gibi oluyor diğer yerlerde oturabilecek kıvama geliyor,geçen sen gree adı bile duyulmazke forumda konu açmıştım cevap yazan bile yoktu airfel bayinde görmüştüm aleti güzeldi ama almadım salak gibi yorum yapanda yoktu zaten forumda fiyatda yüksek demişti 900tl diye almamıştım diamond alıp başımıza bela ettik ama allahtan klima su koyvermedi cebimide yakmadı ancak şu an için alınabilecek her keseye uygun kaliteli tek klima var oda gree,özellikle koçtaşda 600tl'ye satıldığında bende alt kata bir tane alsaydım diyordum ama malum bütçe o fiyata bir daha rüyamızda görürüz artık

• Hocam cihaz performans olarak süper!

Ancak 35m2 de 11 lik cihazın yinede bu denli iş görmesi şaşırtıcı;yoksa elemanın kafası iyimi idi bu hesapları yaparken

11lik cihaz 35m2 de çalışıyor

Diamond ta hikaye,bir ara Antalya da hızlı idiler ama bitikler şimdilerde!
    Alt komşum 3 senedir 3 tane Diamond ile her ay Servislik idi! neyse bu sene üçünüde attı ve BEKO aldı ve rahatladı!
    adam BEKO ile bile rahatladı(bende arada izliyorum ve oldukça sıkı çıktı bu BEKO 9 luk ve 18lik cihazlar!)

++
    Antalya da yeni bir yapılanma var, "Panasonic-Diamond" Bayileri açılıyor ardı ardına!!!!

Birol Hoca,böyle bir şeyden bahsetmişti;bizim civarda 3 tane böyle Bayi var(birisi Fujitsu dan geçti!) Panasonic-Diamond diye
    tabela asmışlar++

• klima almak için bir kaç gündür albani hocanın donanımhaber'deki yazılarını okudum ve dün akşam bursa koçtaş mağazasına gidip gree 9000 btu klima aldım. ama kurulum için çok yoğun olduklarından cuma günü gelip montaj yapacaklarmış. inşallah daha erken gelirler ve bende biran önce klimayı kullanmaya başlarım. ben albani hocama bol bol teşekkür ediyorum ve allah razı olsun diyorum çünkü beyaz eşyadan hiç anlamayan birisiydim ve albani hocamın yazılarını okuyarak bilgilerine güvenerek evimi döşedim ve 2 yıldan fazladır beyaz eşyalarım hiç sorun çıkarmadı ve performans olarakta çok memnun kaldım. klimadan da memnun kalacağıma inanıyorum. bu arada çevremdeki insanlarda bişey alacaklarsa hemen albani hocamın yazılarına bakıyorum ve ona göre yönlendiriyorum. bu arada donanım habere ve onun diğer değerli yorumcularına da bilgilerinizi, tecrübelerinizi ve de zamanlarını bizim gibi insanlara ayırdıkları için çok çok teşekkür ediyorum ve allah razı olsun diyorum.

• Arkadaşlar ben de 24m2 salonum için gree marka düşünüyorum fakat şu an koçtaş'ın sitede 12000 yerine 11000 yazıyor.4 katlı apartmanın 3. katı ve camlar pvc. yalnızca soğutma amaçlı kullanacağım. acaba yeterli gelir mi? 9000 ile 11000 arasında yalnızca 100 TL fark var iken 11000 ile 17000 arasında 300 veya 400 TL fark var, o kadarını da vermek istemiyorum. yorumlarınız ne olur?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.