Grand Theft Auto VI (GTA 6) | PC ANA KONU | An Extended Look (536. sayfa)
-
-
bombastik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Basketbol, bilardo, mini golf, güreş ve gym harici diğerlerinin hepsi sırf yazılmış olmak için yazılmış şeyler. Neden derseniz zaten GTA gibi 1 numaralı açık dünya oyununda anormal olmayan, beklenen şeyler zaten bunlar. GTA 4'ten beri tv izleme var, GTA 5'ten itibaren sosyal medya var. Bu tarz şeyleri tekrar vurgulamak saçma mesela. Off-road desen San Andreas'tan beri dağ bayır gezebiliyorsun, arazi araçları vardı, arazi yarış görevleri falan vardı. (görevler dışında da yarış var mıydı onu hatırlayamadım) Gece kulübü desen keza vardı zaten.
Nasıl desem, tam düşündüğüm anlatamıyorum. Mesela base jumping demiş, eee abi yine San Andreas'ten beri paraşütle istediğimiz yerden atlayabiliyorduk.
Kusura bakmayın ama ben gerçekten yetersiz buluyorum.
Miami gibi bir yerde de sörf neden yok?
İlk başta saydığım basketbol, bilardo gibi şeyler önceki oyunlarda da vardı ama bunlar en azından mini oyun olarak tam eğlenebileceğin şeyler. Diğerleri açık dünyanın sıradan unsurları. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Po**** kaç defa gideceksiniz oyunda? Ama bilardoyu, basketbolu sıkıldıkça oynarsınız.
Mesela bowling eklenebilirdi tekrar, tenis eklenebilirdi, yeni olarak voleybol (hatta Miami'den dolayı plaj voleybolu bile uyardı) gibi şeyler de eklenebilirdi.
Burada güreş eklenmiş. Bak bu güzel mesela, onu merak ediyorum oyunda.
Neyse lafı çok dolandırmayayım, velhasıl ben bu kadar uzun süre beklenen bir oyunda yetersiz buldum bu mini oyunları, çoğu zaten oyun değil sıradan aktivite.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plover -- 4 Eylül 2026; 19:54:38 >_____________________________
-
Surf harbiden olsa güzel olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
arada 13 sene var bir zahmet farklar olsun artık 13 sene hiç az bir süre değil beklentide bu yüzden büyük.
_____________________________ -
Evet surf ve tekne yarışları.plaj voleybolu neden eklenmemiş.
En düz GTAya en iyi GTA 4tur diyenler gördüğümden beri 2 tane aktivite bile fazla diyordum ona rağmen eklemişler güzel
Forumda Türkçe Altyazı İstemeyenler Var
Türkçe Olmasın Daha İyi Diyenler Var
Alayınız Korsancısınız Hırsınız Size "Türklere
" Gelmeyecek Diyenler Var
Bu Şartlarda Yine İyi Bastırıyorlar Helal Olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
PC'ye beklenenden daha erken gelebileceğine dair söylentiler var.
wccftech
GTA 6 PC Could Arrive Sooner Than Expected, As Rising Console Prices Reportedly Pressure Rockstar to Move Fasthttps://wccftech.com/gta-6-pc-sooner-rising-console-prices-pressure_____________________________ -
Mecbur yani koskoca gta bu grafiklerle olmaz.
Tahminen 2027 sonunda yeni nesil konsollar gelecek (en geç 2028'de gelir), onlar geldikten kısa süre sonra da hem yeni konsollara hem de PC'ye GTA VI gelecektir. Muhtemelen 2028 ortasında tüm platformlara gelmiş olur diye düşüyorum.
Güzel olan kısım, PC tarafına yeni nesil ekran kartlarının gelecek olması ve konsollar hangi firma ile anlaşmış olurlarsa olsunlar (AMD'dir zaten o) yeni nesil grafik işlemci ve merkezi işlemci mimarilerine sahip olacaklar. Hatta eski nesil üzerine belirgin bir fark sunabilmek için bellek mimarisi tarafında da ciddi bir yenilikle gelebilirler. Bunların bize getirisi, Nvidia'nın yaklaşık 4 yıl önce sunmuş olduğu (hatta ilk nesli 2017-2018'de sunulan) yapay zeka çekirdeklerine sahip mimarinin DLSS 5 gibi gerçekten fark yaratan bir teknolojiyi çalıştıracak olması gibi, yeni nesil mimariler de uzunca bir süre yeni özellikler sunacaktır. En basidi, gelecek yıl AMD'nin de DLSS 5 gibi bir teknoloji sunarak bunu yeni nesil grafik mimarileri ile harmanlamasının muhtemel olduğudur. Ve o mimari konsollarda da olacak. Nvidia gelecek yıl yeni bir sürpriz daha yapmazsa, bugün yeni olarak gördüğümüz hemen her teknoloji, bir alternatifi ile yeni nesil konsollarda da kendini gösterecektir.
Nvidia 2018'de Turing mimarisini sunarken şuan yalnızca melez bir ışın izleme (ray tracing) sunduğunu, full ray tracing sahneler için önlerinde henüz 10 yıl olduğunu söylemişti. 2028 bu anlamda da önemli. Çünkü ilk ray tracing sahnelerini sundukları tarih 2008'di. :) O zaman da oyun kartlarına ve oyunlara gerçek zamanlı ray tracing gelmesi için önlerinde 10 yıl olduğunu söylemişlerdi. :) Yani adamlar sözlerinde duruyorlar diyebiliriz. Belki de 2028'de yeni nesil gpu mimarilerini göreceğiz ve gerçekten ciddi yenilikler sunacak. Umuyorum o kadar gecikmez. Çünkü Nvidia'nın bunu sunması ile AMD'nin sunması arasında genelde 1 yıllık bir fark oluyor ve o 1 yıl içinde yeni nesil konsollar gelmiş olur. Mesela ray tracing tarafında buna benzer bir durum oldu (Navi 2 mimarisi ile ilk donanımsal ray tracing desteğini sundu AMD ve bunu o sırada çıkan yeni nesil konsollarda da sundu, ancak çok zayıf ve kullanılabilir olma konusunda vaatkâr olmaktan uzak bir yapıdaydı) ve biz bugün gerçekten ray trace edilmiş çok az sahne görüyoruz. Yani mevcut konsollar ray tracing işini kısıtladı. Şimdilik DLSS 5 için o yüzden umutluyum. Yeni nesil konsollara 1 yıldan fazla vakit var ve AMD'nin bir şeyler sunması çok olağan. Gerçi Nvidia ray tracing destekli mimarisini sunduğunda, AMD'nin yeni konsollar için önünde 2 yıl vardı, ama neyse o kadar olumsuz düşünmeyelim.
Tüm bunların ışığında yeni nesil gpular ve konsollar geldiğinde, henüz çıkmamış olan mevcut GTA VI bize çok eski ve yavan gelebilir. GTA V'te durum tam olarak böyle değildi. Tabi orada yeni nesil konsolların dönemine göre zayıf çıkmasının da etkisi büyüktü. Ancak GTA V'in 7. nesil konsollardaki hali ile 1,5 yıl sonra geldiği PC'deki hali belirgin şekilde farklıydı. Çözünürlük ve doku kalitesi farkı ise bambaşka bir boyutta idi. Modlarla GTA V başka bir oyun oluyordu zaten. GTA VI için şuan tek başına DLSS 5 bile farkın ne boyutta olabileceğini bize gösteriyor. Yeni nesil mimariler ise işi çok daha başka bir noktaya götürecektir.
Ezcümle; GTA VI PC'de oynanır genşler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 6 Eylül 2026; 10:42:30 >_____________________________
-
RTX 60 dlss 6 çıkarsa ps6 ya kimse bakmaz dlss 5'ten gördük ne olduğunu zaten nvidia Rubin mimarisine geçecek ikisi aynı dönem çıkarsa Sony nin İşi zor zaten Exclusive de doğru düzgün çıkartmıyor adam aynı Oyunu niye 150-200 bin lira verip konsolda oynasın PC'ye gelir zaten GeForce dlss geliyor gerek yok bundan sonra konsol devri bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 6 Eylül 2026; 11:45:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Pc'ye 1 seneden de önce gelip, herkesi şaşırtacaklarını düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu KyTyPS5 emülatör baştan sona oynatacak hale gelirse hertürlü konsollardan daha iyi bir deneyim sunar üstüne sürücü seviyesinde framegen de açılır.
x (formerly twitter)
Burak (@andersonburak) on Xhttps://x.com/andersonburak/status/2096672011934109884_____________________________ -
PlayStation ana konuda hala 60fps hayali kuranlar var
Şaka gibi🤭
Oyun konsolda sabit 30 GPS bile olamayacak maksimum 30 çoğu yerde 22lerde gezecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ” Eşhedü el lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlü 🇹🇷🤝🇵🇸
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt