Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.338
Cevap
155
Favori
240.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ve o sırada gta online DLC trailer yayınlanır Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Bayağı küfür yerler Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Mr.Bellic kullanıcısına yanıt

Umarım gameplay görüntüleri çok olur

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Eğer bu ay ön sipariş açılmazsa oyununu ertelendiğini Mayıs gibi ön sipariş açılacağını yazmıştım dediğim gibi oldu Büyük ihtimal 26 Mayıs ön sipariş açılacak

​jason schreier ve tom henderson oyunun tamamlandığını söyledi 11 tane stüdyo her biri farklı iş ile uğraşıyor 6000 e yakın çalışan var 34 kişi çıkarıldı diye oyun ertelenecek diye bir şey yok Büyük ihtimal Kasım 2026 çıkış yapacak"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

KeşkeeeGrand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

Umarım bu ertelemeler rdr 2 de takip ettikleri reklam tarzı ertelemelerdir. Yoksa yukarıda konuşulmuştu major sorunlar varsa 2026da da çıkmaz. Bende de series s var ilana koydum satılsın oyun çıktığı zaman bundle ps5 pro alırım.
    Ancak bu ikinci erteleme oyuna karşı tüm hevesimi o heyecanla beklememi aldı götürdü. Günlük Twitter yabancı sayfalarda ne paylaşılıyor sürekli takip ederdim artık oyunla ilgili en ufak şey görme isteği bile kalmadı. Sadece bu konudaki muhabbetlere bakıyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yani umarım dediğiniz gibi olur çünkü bayağı sağlam bir şekilde erteleme yedi bu oyun böyle olacağı zaten belliydi rockstar Games‘in bu tavrı yine şaşırtmadı zaten her oyunda böyle yapıyorlar

bence adamlar şöyle bir sıkıntı yaşıyordur adamlar aslında harika bir oyun tasarladılar ve bilgisayarda kendi ofislerinde test ettikleri zaman harbiden sanat eseri yaptık diyorlardır ama özellikle xbox s Tarafına baktıkları vakitte acaba biz bu oyunu bu konsol için çıkarmasa mıydık diye çok konuşuluyordur çünkü bu kadar güzel oyunu grafiklerinden küf yoğunluktan kız çevreden kız akıcılık sağlansın diye fpsyi olabildiğince düşür onu yap bunu yap derken oyun bildiğin gta 5 Xbox s Versyonu olmuştur çünkü şöyle bir durum var mevcut rockstar Games oyunlarına da baktığımız vakitte hiçbir 60 fps de oynanmıyor konsollarda

sanırım bir tek PlayStation beş pro da performans moduna alınca maksimum 60 fps de oynanıyor bu haliyle bu kadar güçsüzken rockstar Games oyunları için mevcut konsollar GTA altı bu kadar dolu dolu bir oyunken modası geçmekte olan ömrünün %85’i bitmiş olan güncel konsollarda bu kadar üstdüzey bir oyun oyuncuyu tatmin edecek ne görsellik de olur ne akıcılık da olur

konsol konusunda da güzel bir karar almışsınız bence çünkü kabul edilir şekilde PlayStation beş pro da bu oyun keyifli oynanır ama diğer üç konsol da da takılmalardan düşük grafikten 22 ve 24 fpsli akıcı olmayan oyun ile adamı çıldırtır yani

( Bu öngörümde nereden geliyor ben GTA dört zamanında PlayStation üç kullanıyordum Xbox da kullanıyordum oyun 22 fpslerde geziyordu / GTA beşi PlayStation dörtte oynuyordum o da 22 ve 24 fpslerde geziyordu / PlayStation beşin GATA’daki performansının analiz videolarına bakıyordum o da yanlış hatırlamıyorsam otuz’larda falan geziyordu mevcutta durum böyleyken GTA altının güncel konsollarda Proi saymazsak 60 fps vereceğini düşünmüyorum zaten böyle düşünen de kendini kandırır )

Ben de duruma göre çıkarsa PlayStation altı alırım olmazsa oyun çıktıktan sonra PlayStation beş pro alırım bilgisayarı çıktığı vakitte de Elimdeki konsolu satar yine bilgisayar toplarım diye düşünüyorum

Ama şöyle de bir durum var eğer ki PlayStation altıda rockstar Games oyunları fare ve klavyeyle oynanma desteği gelirse daha bilgisayarı bulaşmam diye düşünüyorum tamamen yeni çıkacak olan konsolun oyunlardaki klavye ve fare desteğine bağlı olacak benim platform değiştirmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Hocam Gta 6 haberlerinden uzak durmak en iyisi. Ben öyle yapmıştım. Yeni fragman gelecek diye son 2 haftadır bakıyordum. Zaman çok çabuk geçti, odak noktan başka bir şey olunca zaman çabuk geçiyor.

yarın gta online mansion dlc için fragman gelir gta6 gelmez

Gta online mansion dlc’si fragmanı gelecekse eğer;bu 3.fragmandan 1 hafta sonra olur.

Çünkü Taketwo’nun hisselerinin yükselmesi için yarın fragman yükleme ihtimalleri çok yüksek.Aynısını 2 mayıs Cuma günü oyunu ertelediklerini söyleyip 6 mayıs salı günü akşamüstü 2.fragmanı yayınlayarak yapmışlardı.

Ayrıca Şu gta online’a sürekli mansion dlc’si gelecek diyorlar ama bir türlü gelmedi gitti.Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu tür işe alımlar genellikle son aşama test ve cilalama ile örtüşür. Bu durum, GTA 6'nın şu anda ileri bir cilalama ve kalite güvence aşamasında olabileceğini gösteriyor; çünkü teknik test ekipleri genellikle bir oyun son geliştirme aşamasına yaklaştığında genişler.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

O zaman yerimizi alalım Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

"GTA 6'nın çıkış tarihi ertelendi. Bu büyük bir skandal.

Açıkçası böyle bir şeyden sonra insanlar sokağa çıkmazsa ne olacağını bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

release management diyor zaten alpha zamanı değil yani adından belli iaklsjdiasjkdla

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.