< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam Rockstar'ı ben çözemedim. Oyun, teknik açıdan sorunlar var diye erteliyorlar. Erteleme haberinden sonra Take Two'un hisseleri değer kaybediyor. Oyunun ertelenmesi, Rockstar’a servete mal olabilir diye haber çıkıyor. Adamlar erteleme haberi unutulsun, herkes 3. fragmanı konuşsun, böylece değer kaybımızda düşer diyip fragmanda yayınlamıyorlar. Ben anlam veremiyorum. Geçen ki fragman, erteleme haberinden hemen sonra geldi. |
|
Herkes rockstara çok güveniyor ama iddialar doğru da olabilir Bu kadar ertelemenin üzerine sorunlarla başa çıkmayıp grafik veya içeriklerde downgrade yaparlarsa hiç şaşırmam! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam herkesin Rockstar'a güvenmesinin sebebi, Rockstar köklü bir firma. Adamlar uzun zamandır oyun piyasasının içinde. Adına RAGE verdikleri oyun motoru ile Gta 4'ü geliştirdiler. O zaman optimizasyon açısından bayağı sorun yaşamışlardı. Daha sonra güncellemeler ile düzelttiler. Ondan aynı motor ile Max Payne 3, Gta 5 ve RDR 2 gibi büyük çaplı oyunlar yaptılar. Bundan ötürü hocam adamlar salak değildir heralde. İlk defa büyük çaplı bir oyun yapmıyorlar. Gta 6'nın yapımına 2020 yılında başlandı desek, oyun nerden baksan 6.5 yılda çıkmış olacak. Üstelik Gta 6'ın çok büyük bir ekip ile geliştiriyorlar. Bunuda unutmamak lazım. Rockstar açısından bu bir ilk. Ortada resmi bir şey yok. Etkileşim almak için yabancı hesaplardan bazı kaynaklar, iddiada bulunmuş ama oyunun durumunun o kadar kötü olacağını düşünmüyor. Eğer o kadar kötü ise Rockstar, firmayı kapatıp gitsin yani. |
|
Trailer yalan oldu galiba. |
|
Tipik Türk Milletiyiz işte. Çok duygusalız ve çok çabuk olumsuzlaşıyoruz. Sakin olun. Rockstar yanıltmayacaktır. Sadece bir önceki oyun ile bu oyun arasındaki zaman dilimi baya bir uzun oldu. Alışkın değiliz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 12 Kasım 2025; 13:30:25 > |
|
Tipik anonim pıtırcıklığı ve hiç birşey hakkında bilgisi olmadan bilgi verme rollenmeleri. Yeğenim bizde biliyoruz beklediğin zaman oyunun elbet bir gün çıkacağını ossuruktan nağme düzmene gerek yok. Sen Türk milletine kurban ol avrupa ve amerikada daha ağır eleştiriler var. Kimlik bunalımı yaşamana lüzüm yok yani bundan sebep. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 12 Kasım 2025; 13:35:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam Rockstar'da durumlar karışık heralde. Ufak bir işten çıkarmadan ibaret değil heralde. Adamlar kendi derdine düştü, özür mahiyetinde, erteleme haberi yerine fragman konuşulsun diye 3. fragmanıda yayınlamadılar. Normalde 3. fragmanın gelmesi gerekiyor. Erteleme haberi olduğu için o haber unutulsun, insanlar oyuna daha çok heyecanlansın diye bir şey yapmaları gerekirdi. |
|
|
|
|
|
Benden bahsediyorsun sanırım.Bir yere kaybolmadım.Bu arada o kadar süre fragmansız bekletmezler.Trailer 3’ü yayınlarlar ve trailer 3’de sinematik fragman yaparlar bence.Aynı rdr2’de olduğu gibi.Ayrıca Jason ve Lucia için de ayrı bir ana karakterlerin fragmanlarını yayınlayabilirler(tıpkı gta 5’te micheal trevor ve franklin fragmanları gibi).Her ne kadar Gta 6’da olsa seve seve😉 oyunun reklamını/pazarlamasını çok ciddi bir şekilde yapması gerekiyor rockstar’ın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 13 Kasım 2025; 22:18:1 > |
|
Bu arada ilk gameplay fragmanı genellikle oyunun çıkmasına 2,5 ya da 3 ay kala yayınlıyorlar.Dolayısıyla gameplay fragmanı mayıstan sonra yani eylül başı ya da ağustos sonlarında filan gelebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 13 Kasım 2025; 22:17:7 > |
|
|
haftaya sanırım gta online’a mansion dlc’si gelicek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 13 Kasım 2025; 22:20:47 > |
|