Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
147
Favori
200.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tommy vercettiyle yaşadığımız maceradan sonra çok şey değişmiş vice city de be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

Mercedes cortez e ne oldu acaba

• Yanılıyorsam düzeltin
    Gta 5 ilk çıkarken İlk trailer lerde şehir doluluğu yoğun gösterilmişti ve bazı detaylar dolu dolu gösterilmişti. Oyun Ps3 e çıktığında o detaylar azaltılmıştı oyunda o yoğunluk yoktu diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 6 Mayıs 2025; 23:16:47 >
  • @XanthiN hocam konu başındaki "Coming 2025" yazılı görselleri bunlardan biriyle değiştirmeni öneririm. Bir de çıkış tarihini başlığa yazabilirsen çok iyi olur.  

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

kent paulla kaçmıştır ;)

Tommy vercetti çocukluğumun kahramanıdır.En son bıraktığımda vice citynin sahibiydi.Şimdi vice city nin başkalarının eline geçtiğini görürsem dayanamam açıkcası ;)

Bu arada jasonda tommy vercettti vibe ı aldım biraz hafif italyan maçolarına benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 6 Mayıs 2025; 23:19:28 >

Hocam oyun eski GTA'larla aynı evrende geçmiyor. Buna fanlar IV-V-VI'nın olduğu evrene fanlar HD evreni diyor. Sizin bahsettiğiniz III-Vice City-San Andreas'ın olduğuna ise 3D evreni deniliyor. GTA V'te de CJ ile alakalı bir detay olmamasının sebebi bu aslında.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Ust mesajımda bende onu belirttim hocam görev içi kodlanmış animasyonlar olabilir ama önemli olan normal oynanışta bu doluluk bu detay bu etkileşim olucak mı?

Orada sadece ps3 sahiplerini kandırmışlar şimdi ps5, ps5 pro sahipleri hatta pc oyuncuları bile kandırılıyor büyük yolsuzluk var.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Biliyorum dostum kinaye yapıyorum zaten.Ama gta 5 de grove street çetesini families adı altında görmüştük.Ballaslarda öyle.Gta 6 da da vercetti gang ın varolduğunu düşünüyorum ve gta 6 da da tommy vercetti ile ilgili bir sürü easter egg göreceğimizi düşünüyorum

Bence beklentiye girmeyin hocam. Aynı beklentiye ben de CJ için girmiştim ama olmadı. GTA VI'da Tommy ile ilgili bir detay olursa sürpriz olur tabi.  

• Şu oyuna sadece türkçe alt yazı ekleseler hikaye bölümü için tadından yenmez rockstar büyük yanlış yapıyor
    Çoğu oyuncu dil bilmediği için hikayenin içine giremiyor görev tamamlamaktan ibaret kalıyor hikaye

• claudecan kullanıcısına yanıt

GTA 5'te etkileşimler konsol limitasyonları yüzünden çok fazla kısılmıştı hocam. GTA 4 NPC yapay zekası olarak GTA 5'ten daha iyi mesela, yağmur yağarken şemsiyesi olanlar açıp korunurken, olmayanlar gazete kağıdı tutup koşuşturuyorlar. Elinde hiç birşey olmayanlar ise bina diplerine sığınıyorlardı GTA 4'te. GTA 5'te bu gibi detaylar hep kırpılmıştı. RDR2 ise GTA 5'in fersah fersah ötesinde etkileşim olarak. GTA 6'dan şüpheniz olmasın yani. Trailer seviyesinde olmasa bile ben o kısımdan pek şüphe duymuyorum.

• MHEC kullanıcısına yanıt

Anladim hocam saolun ya bide şey söyle 90 li filmlerde görülen beyaz sarışın karakterler niye koymuyo rockstar ya böyle sarışın amerikan kadını kizi yok hiç sanki bak bu withcer da acaip iyi kadınlar

• Bu oyunda cinselliği bayağı köklemişler, full nudity varsa şaşırmam  

• @Hudson51

Çok doğru hocam. Rockstar çıtayı öyle bir yükseltiyor ki yarışacak kimseyi yanına yanaştırmıyor. Oyun ile ilgili beni düşündüren tek konu oyun dizaynı.Rockstarın oyun dizaynı artık eskimişti.Oyun dizaynın da değişikliği gidilmiştir umarım.

Trailer'ı PC'den izledim detaylar muhteşem gerçekten.Böylesi bir yaşayan ve canlı bir dünya daha önce görmemişitm. Şehrin o yaşayan yapısı müthiş bir emek barındırıyor. Işıklandırmalar harika. NPC'ler de ki detaylar nedir öyle. Bu kadar detay barındıran bir oyun teknik anlamda nasıl çıkış yapacak merak ediyorum. PC tarafında görsel şölen daha da artacaktır çıkışı ile beraber.

Yıllar sonra tekrardan Vice City'e dönmek heyecan verici ve aynı zamanda duygusal olacak  .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Mayıs 2025; 0:38:13 >

• R-10 kullanıcısına yanıt

Hocam aslında vicecity ile hiç bi alakasi yok bence tamamen gerçek hayattan uyarlamislar keske vercetti konağı ve o evren üstünden olsa ama tamamen bağımsız duruyor

• Kage. kullanıcısına yanıt

Ben şeyi merak ediyorum serbest dünyada gezerken arabaya kadın atıp yaramazlık yapıyorduk

Kadın karakterle oynarken erkeklerke etkileşime girip iffetimiz elden gidecek mi acaba  

Bu derece detay ve cinsellik ekleyen oyun eşcinsellik seçeneği de eklemiştir. Eğer oyunun bi noktasında 2 karakterle de serbest bırakırlarsa ya da karakter seçimi yaptırırlarsa çok yüksek ihtimal oynadığınız karakter farketmeksinizin erkek ya da kadınlarla ilişkiye girme seçeneği bulunur  

• MHEC kullanıcısına yanıt

RDR2'den yola çıkarak GTA6 için böyle düşünmek pek doğru değil. RDR2'nin geçtiği oyun tarihi itibariyle kasabalardan oluşuyor ve NPC sıklığı az, hele ki kendinden çok önce çıkmış GTA5'den bile çok çok az. NPC nüfusu az olunca da animasyon ve YZ konusunda abanmışlardı RDR2'de. GTA6'da bir sokakta 100 kişi görünüyor, aralarda kertenkele falan bile yol sokaklarda. Bu kadar animasyonlu, her NPC için farklı YZ'yi ne bileyim sanmıyorum. Trailer ve SS'lerde sahneler hep ayarlı, düzenlenmiş. Ha keşke olsa, umarım da olur. Şahsen GTA6'yı merak etmemin nedeni RDR2'deki aşırı detay ve teknolojik açıdan kırık kafalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 6 Mayıs 2025; 23:55:36 >

Bafileme olacak evet

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.