Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: samdeanwinchester Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.995
Cevap
126
Favori
136.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Büyük ihtimalle avmlere de girebileceğiz.Bu oyun tüm zamanların en büyük oyunu olacak.Tabii ki gta 7 ya da rdr3 çıkasıya kadar Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Bence iç mekanlar ve npc konusunda en devrim yaratan gta oyunu olacak

Gta sanandreas'dan gta 4'e geçiş gibi gerçek bir next gen geçişi bekliyorum

Gta 5 ara oyun gibi olmuştu grafikleri dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam

araç fizikleri ve hikaye gta 4 gibi olursa yılın oyunu geliyor

• PS sunumlarında Gta gösterildiğini hatırlamıyorum. Rockstar E3'te de pek oyun duyurusu yapmazdı. Bir tek Gta 4 e3'te duyurulmuştu galiba.

Desenize oyun PlayStation beşe duman attıracak maksimum 30 ortalama 24 fps de çatışmaya ve patlama anlarına denk gelince 20 TL kadar düşecek hem de 1080 pikselden 2kya upscale gölgeler yüksek diğer ayarlar orta ayarda yoğunluk %33 olarak piyasaya sürülecek

PlayStation beş pro da 1080 2k upscale Her şey yüksek ayarda maksimum 30 fps Çatışmalarda 22 TL kadar düşecek performans moduna alınca her şey orta ayarda olacak maksimum 60 fps de olacak trafik yoğunluğu falan popülasyon falan %50 oranında olacak

milletin ağzına öyle bal çalacaklar ki oyunu konsollarda oynayan oyuncular 1:30 sene sonra bilgisayara çıkış yapacağız zaman tanıtımları başlayınca bilgisayar fragmanını görünce sanki yeni bir oyun çıkmış gibi bilgisayar toplayacaklar bir de bilgisayar için satın alacaklar ultra ayarlarda bambaşka bir oyun oynayabilmek için iki tane güncel konsol parası falan verecekler

adamlar hem mevcut konsoldan hem yeni çıkacak konsoldan Parayı vuracaklar sonrasında bir de bilgisayara çıkınca konsollarda oynayanlara iki tane daha konsol fiyatına bilgisayar aldırıp oradan da parayı bulacaklar

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Abartmayın 1080p de series s 30 fps series x ve ps 5 60 fps oynatır bu oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 6 ile ilgili beklentim daha rdr vari olması en azından hikaye kısmında. Elbette bu oyunda uçak filan çalacağız bazuka ile npc leri patlatacağız ama hikaye çok cıvımazsa harika olur.

Bir diğer beklentim de npc ve yapay zeka ile güzel bir entegrasyon kurulması. Rdr2 ile beraber daha yaşayan bir dünya gördük. İşine giden uyuyan bara giden npcler var. Elbette insan yoğunluğu olarak gta gibi bir oyuna göre çok düşük ölçekte rdr ama şu işi halletse halletse rockstar halleder.

Hocam Gta 4 içinde ara oyun diyenler vardı. Hani Gta San Andreas'a göre fizik motoru açısından çok büyük yenilikler getirmişti ama haritası Gta San Andreas'a göre küçük olduğu için ve yapılacak aktivite az olduğu için ara oyun diyen çok vardı.

• Hocam ps5 de 30fpsyi geçemez

rockstar ın gta ve rdr serirleri hep ilk çıktığı konsollarda maks 30 avg 24fps dir

ps3 gta 4 rdr 1

ps5 gta 5 rdr 2 bakabilirsiniz

💕🌝

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt

o kadar yıllar geçti ki kestiremiyoruz çok farklı bişey çıkabilir yada hayal kırıklığına da uğratabilir

mesela fragmanı full zenci

çok da şey yapmamak lazım pc ciler 2 yıl bekledi

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

miaminin çoğunluğu zenci zaten

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

birader oyun bu otur kendini yorumla, bu kadar kafaya takma sana çok zarar vermiş GTA 6 ile playsatation belliki ,

Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 11 Eylül 2024; 8:25:38 >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

2 sene degil 1,5 sene

Yeni nesil versiyonu oldugu icin okadar sürdü Ps 4 ve xbox oneda 1 sene sonra geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Eylül 2024; 14:43:39 >
  • ps5 te yavaş yavaş (belki dona dona ) ana hikayeyi oynarım,sonrada pc ye çıkar online tarafına bakarım artık :D gidipte bir oyun için pro vs alınmaz.sonynin oyun yaptıgı yok zaten artık :D

• Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne olursa ılsun PlayStation da ne zaman bir oyunun dona dona oynatığınız gördüğünüz Allah'ınızı severseniz diğer taraftan son dediğinize katılıyorum bir oyun için o kadar para verilmez konsola en azından 30 fps de verse konsolda rahat oynanır açıkcası benim gözüm 30 fps de olsa 60 fps de olsa ayırt etmiyor 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt

hocam ben zaten gta çıktığı ana göre demiştim :D ama onuda geçtim zaten oyunda çıkmadıki donsun şu cihaza :D :D

• matea3535 kullanıcısına yanıt

Ben o dönem Gta 5 i ilk PS 3 de oynamistim 25 fps dona dona oynatiyordu grafikler asiri camurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Eylül 2024; 12:26:33 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.