Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
15.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem ps5 hem Series X sürümünden resim paylaşacağım. Güneşin doğuşu ve batışından kaynaklı olarak aynı kalitede olmadı tabiki ama merak edenlere fikir vermesi açısından gönderiyorum, kıyaslama değil.

Ps5 sürüm

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

Series X sürüm

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• PS5'e online sürümünü yüklüyorum. Fiyatını 100 TRY civarına çekmişler kısa süreliğine. Grafikler ve fps yeterince iyiyse verilmeyecek bir miktar değil şu dönemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 15 Mart 2022; 23:46:28 >
  • Ben oyunu beğendim şehir ve trafik kalabalıklığı var gibi geldi ps4 sürümüne nazaran. Grafikler zaten iyiydi, ps4e göre. abartılı bir fark göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrollerde bir iyileştirme var mı? Uçak görevleri kabus gibiydi.

• Hdr'ı nasıl ayarlardınız. Şu paper white mevzusu falan oldum olası aklımı karıştırıyor beni.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt

Değişiklik olmamıştır. Ve aynen evet, uçak görevleri işkence gibiydi. Oyundan soğuyacaktım ki sabredip biraz alıştıktan görevleri tamamlamıştım. Vice City'deki oyuncak helikopter görevi de öyleydi.

• Remastered yazmislar ama daha iyi bi grafik beklerdim. Ps4 e göre fark var ama pc ile hemen hemen ayni nasil remastered oluyor anlamadim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2K - 60fps - PC max grafik ayarları

Olay bundan ibaret. Ha bir de sözde ray tracing koymuşlar sadece gölgeler için, var mı yok mu belli değil. Cold War'daki saçmalığın aynısı.

Ben zaten beklentimi düşük tuttuğum için hiç şaşırmadım. 100 liraya bu kadarGrand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) 

• Takip.

• Uzak mesafe diye birşey kalmamış bu kadar blur olur mu ya? Baya rahatsız edici.

• Online sürümde %90 takılı kalıyor var mı bu durumun bi çözümü

• Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

depth field kapadın mı?

• oyun neredeyse ultra bir pcde oynayacağın grafiklerde perfonmans sağlıyor? Daha ne olabilirdi 10 yıllık oyunda? Remake değilki

• console-master kullanıcısına yanıt

ayarlarda göremedim display kısmında mı?

• Pc deki modlarin yanina yaklasamamis bile. Yine ozensiz bezensiz bir para tuzagi. For the players.

• Sonunda beklediğimiz DF videosu geldi.

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)Digital Foundryyoutube
    In the first of our Grand Theft Auto 5 'next-gen' videos, Alex Battaglia takes a look at the new version running on PlayStation 5, comparing the three modes on offer and stacking them up against the legacy PlayStation 4 code - and the fully maxed PC experience. Join the DF Patreon for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0
    https://www.youtube.com/watch?v=m5QHInJShQw
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

Açıkcası pc ile aynı olur diyordum görünüşe göre halen PC kalitesinde değil.

• Cyberpunk bitince gta online bakayım dedim araç sürme keyfi anlamında 1 nesil atladım resmen. Dualsense desteğini de cyberpunk gibi yapsalardi keşke.

• Ya bu oyunda dualsense den gelen diğer oyuncu seslerini nasıl kapatıyoruz hangi ayarı kapatsam olmuyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.