Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
7
Favori
14.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yarından itibaren: GTA+ ile Yeni Lampadati Corsita Spor Arabasını Alın Ayrıca Özel Tasarımlar, Yönetici Ofisi Yükseltmeleri ve Daha Fazlası

    The Criminal Enterprises for GTA Online'ın yarınki lansmanının yanı sıra, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'deki Üyeler için yeni bir GTA+ etkinliği başlıyor. Bu yeni Üyelik etkinliği 26 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri ​​arasında devam edecek ve beraberinde yeni ve özel avantajlardan oluşan bir liste getiriyor.



    ÜCRETSİZ ORGANİZASYON YETENEKLERİ VE DAHA FAZLASI

    GTA Online'da CEO, VIP veya MC Başkanı olmak, Etkileşim Menüsü aracılığıyla erişilebilen çok sayıda ayrıcalıkla birlikte gelir. Bunlar arasında, Rüşvet Yetkilileri'nin sırtınızdaki yükü hafifletmesi ve Ghost Organizasyon'un tüm kuruluşunuzu geçici olarak radardan kaldırması gibi yararlı yetenekler bulunmaktadır.



    26 Temmuz'dan itibaren GTA+ Üyeleri artık bu yeteneklerle ilişkili GTA$ ücretlerine tabi olmayacak. Etkileşim Menüsünden Araç Taleplerinde de ücretlerden feragat edilecek ve bir Oto Mağazası olan GTA+ Üyeleri, 31 Ağustos'a kadar İthalat/İhracat Araç Kargolarının onarım maliyetinden feragat edebilecek.



    YÖNETİCİ OFİSİNİZ İÇİN YÜKSELTMELER

    Kurumsal merdiveni yükseltmek isteyen Yönetici Adayları, Dynasty 8 Executive'in oyun içi web sitesinden ücretsiz bir Garaj ve Kasa talep ederek Ofis alanlarını yükseltebilirler.


    Ofis alanınız uygun olduğunda ve Etkileşim Menüsü aracılığıyla SecuroServ CEO'su olarak kaydolduğunuzda, Özel Kargo tedarik etmeye başlamak için Ofisinizdeki Bilgisayarı kullanın. GTA+ Üyeleri, 26 Temmuz – 31 Ağustos etkinlik döneminde Özel Öğelere rastlama şansını artıracak.


    ÜCRETSİZ GİYİM VE AKSESUARLAR

    Tarzınıza kolunuzda bir şans verin - GTA+ Üyeleri, giriş yaptıklarında aşağıdakileri alacaklar:

    Kayısı Perseus Kap

    Altın Beat Kapalı Kulaklık

    Kayısı Perseus Eşofman Altı


    OPERATİON PAPER TRAİL'DE %50 BONUS GTA$ VE RP

    26 Temmuz'dan itibaren, çağrıyı yanıtlayın ve Ajan ULP'nin Operation Paper Trail'deki gaz fiyatı krizinin en alt noktasına ulaşmasına yardımcı olmak için IAA ile gizli göreve gidin ve bunun için %50 ekstra GTA$ ve RP kazanın. Bunu toplum çapında bir kazan-kazan senaryosu olarak düşünün.



    BONUS KÖPEKBALIĞI KARTI NAKİT

    GTA+ Üyeleri ayrıca, Red Shark'tan Megalodon'a kadar tüm mezheplerde özel GTA+ Shark Kartlarından %15 ekstra bonus GTA$ ile yararlanabilirler. PS5 veya Xbox Series X|S'deki Duraklatma Menüsündeki ilgili mağaza sekmelerinden erişilebilir.





  • Arkadaşlar ps5'te oynuyorum oyunu, para kasmak için en kolay ne yapmak lazım ? Millet'te son model spor arabalar envai çeşit silahlar var ben mağazadan bedava motor ve araba olanı alıyorum. Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) 

  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Denizaltı alacaksın, prepleri, setupları yapıp finalde bırakacaksın. Aynısını arkadaşın da yapacak. İkinizin oyunda da final görevi kalacak yani. Sonrasında sırayla senden ona ondan sana Cayo Perico yapacaksınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps5 versiyonu hesap satmak isteyen olursa alabilirim.

  • Oyuna yeni nesil konsollara özel yeni RayTracing grafik güncellemesi gelmiş efsane görünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 15 Aralık 2022; 12:6:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayo perıco daha ilk görevde ada da biraz ilerledikten sonra oyun da hata meydana geldi diye oyunu kapatıyor oyunu ps store dan aldım ps5 de oyunuyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Ps5 GTA 5 Pri. Hak. Satmak isteyenler bana pm atabilir. Herkese iyi forumlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps5 GTA 5 Pri ya da sec Hak. Arıyorum. Çok acil satan olursa çocuk 15 tatilde oynayacak:) özelden iletişime geçerseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)
  • Grand Theft Auto Online - The New Eclipse Blvd Garage | PS5 & PS4 Games


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)PlayStationyoutube
    It’s time to upsize and glamorize that glorious vehicle collection of yours. There’s a brand-new multi-floor garage located right on iconic Eclipse Boulevard in Los Santos that offers capacity for up to 50 vehicles and unique amenities across five spacious floors. Each floor features its own separate hangout space, complete with seating, drinks, TVs, and surveillance to keep an eye on the riffraff outside. Multiple distinct decoration styles can be previewed, changed, and applied to each individual floor from the Eclipse Blvd Garage section of the Interaction Menu while inside the garage. This lavish new vehicular and social sanctuary is now available for purchase in GTA Online directly from Dynasty 8’s in-game website. GTA+ Members can claim theirs for free through March 15. #ps5 #ps4 #ps4games #ps5games #grandtheftautoonline #grandtheftauto
    https://www.youtube.com/watch?v=RMScmu_4IRg
  • Grand Theft Auto V - Los Santos Drug Wars: The Last Dose Out Now | PS5 & PS4 Games


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/grand-theft-auto-v After unleashing a tide of mind-bending chemicals and calamities on the population of the greater Los Santos area in The First Dose, the troupe are now keen to get to the bottom of a budding pharmaceutical conspiracy in the culmination of this two-part story. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #grandtheftauto
    https://www.youtube.com/watch?v=LuGUv0kAc_Y
  • bende ps4 te cdli şekilde vardı. şimdi ps5 e geçtim yükledim ve oynuyorum ama sanırım ps4 versyonunu oynuyorum ps5 versyonunda gecmem değermi ne gibi değişiklik var ? gecersemde hangi sürümünü almam lazım ?

  • AlbNil kullanıcısına yanıt

    Tabii ki değer hocam. Nisan’da 197 TL’ye düşmüştü. Tekrar indirime girince alın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps 5 var şu an ve ps store dan gta 5 almak işitiyorum ve indirimde herhalde şu an. Farklı farklı sürümler var hangisini almam gerekir ya da hangisini tavsiye edersiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Ps 5 var şu an ve ps store dan gta 5 almak işitiyorum ve indirimde herhalde şu an. Farklı farklı sürümler var hangisini almam gerekir ya da hangisini tavsiye edersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alsam oyunu almış oluyor muyum?

    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RidoniX -- 14 Mayıs 2023; 17:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RidoniX R kullanıcısına yanıt

    Evet, PS5 için bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 çok satmaya devam ediyor: 180 milyonu aştı


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

    Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, açık dünya aksiyon macera oyunu GTA 5'in 180 milyondan fazla sattığını açıkladı. 2013 yılında piyasaya sürülen yapım hala çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor. Toplamda 180 milyon satış rakamını aşan yapım son üç ayda 5 milyon sattı.

     

    GTA 5 satışlarını arttırmaya devam ediyor


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

    Take-Two tarafından açıklanan 180 milyon satış sayısı sadece GTA 5'e ait. Şirket GTA 5 dışında Grand Theft Auto serisinin 400 milyondan fazla sattığını da açıkladı. Bir yandan GTA serisi satmaya ve oynanmaya devam ederken diğer yandan serinin yeni oyunu GTA 6 geliştirilmeye devam ediliyor.

     

    Yeni GTA için şu anda herhangi bir tarih verilmese de raporlar 2024/2025 yılını gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Take-Two, 2025 yılında "sektöre yön verecek oyunlar" yayınlayacağını açıkladı. Bu doğrultuda yeni oyunun ve oyunların 1 Nisan 2024'ten 31 Mart 2025 tarihleri arasında gelmesini bekleyebiliriz.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_5_cok_satmaya_devam_ediyor_180_milyonu_asti-117697.htm





  • gta5 i ps5 te aldım ama heist görevlerini bilmiyorum yeni başladım diyebiliriz online da oynamak için ekleyebilirsiniz yaşım 40 hem sohbet muhabbet hem oyun eğleniriz


    PSN : AlbNiTR

  • Grand Theft Auto Online - San Andreas Mercenaries Now Available | PS5 & PS4 Games


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-gb/games/grand-theft-auto-v/ Team up with some of Los Santos’ most daring guns-for-hire and lead the fight againstMerryweather Security’s forces in explosive guerilla operations while conducting high-stakes, high-flying raids all across the state. GTA Online: San Andreas Mercenaries now available. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #gta #gta5 #gtaonline
    https://www.youtube.com/watch?v=WozHvdDLQyQ
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.