Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
54.344
Cevap
259
Favori
1.664.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
99 oy
Sayfa: önceki 27142715271627172718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 5 Enhanced Edition için uyumlu hale gelen RealityV oyunun grafiklerini çok daha iyi hale getiriyor.

Modun getirdiği bazı özellikler;

- 4K ve 8K bulutlar

- Çok daha gelişmiş ışın izleme

- Renk düzeltmeleri ve ton eşleştirmeleri

- Açık gökyüzü renkleri ve çok daha fazlası.

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]
    Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Bölüm Sonu Canavarı (@BSCLive) on X
    https://x.com/BSCLive/status/1901206369866301945

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Pc ile ps5 pro kalite modu arasında dahi ciddi fark var.

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar gta 5 in enhanced sürümünü denemeyen varsa muhakkak denemesini tavsiye ederim. Oyun aldığı rt güncellemesi ile harbiden gta 6 demosu gibi olmuş. Rtgi inanılmaz kullanılmış. Bazen görüyorum bazı arkadaşlar "ray tracing ne abi çok gereksiz kartı boşa yoruyor hiçbir anlamı yok" tarzında konuşuyor. Şu oyundaki ışıklandırma oyunun çehresini nasıl değiştirmiş oynayın da görün. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öyle aşırı bir fark tabii ki yok ancak rtgi fena olmamış. Onun dışında araç lastiklerinden çıkan dumanlarda, su detaylarında, ışıklandırmalarda, patlamalarda güzel detaylar eklenmiş.

En sevindirici kısmı, oyun legacy versiyonuna göre daha stabil çalışıyor ve boyutu da daha az. Bu daha çok şaşırttı ve sevindirdi.

Oyun çıkalı kaç yıl olmuş hala keyif alıyorum oynarken. Satışlarda sürekli listenin en tepesinde olmasına şaşırmamalı bunca yıla rağmen.

• Epic Games üzerinden ücretsiz Gta V almıştım uzun süredir yüklememiştim, Enhanced sürümü çıkınca kurayım dedim ama rockstar games hesabıyla giriş yaparken hep resimdeki gibi hata veriyor, farklı bir mail adresi gözüküyor hesabım mı çalınmış anlamadım pek sizce ne yapmam lazım

Hocam benim de Rockstar hesabım çalınmıştı. Aşağıdaki adresten oyunun ve hesabın bana ait olduğunu gösterir ekran görüntüleriyle birlikte hesabımın çalındığını belirten bir kayıt oluşturdum. Çok kısa sürede destek oldular ve düzeldi. Dilerseniz siz de deneyebilirsiniz.

https://support.rockstargames.com/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Real Madrid
  • Rockstara yazdim hic oralı olmadı. Sorun rockstar degil epic kaynaklı epic hesabimi rus biri kullaniyormus sifremi de patlatmadan bildigin hesabimi biri kullanmis, 2fa dogrulama actim sifre degistim hala benden habersiz rusca epicten mail geliyor hesaba girmek icin bu epic gameste bi is var hic guven vermedi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Açıkcası GTA'nın RDR kadar immersive yapısı olduğunu bilmiyordum. 10 sene öncesine göre daha iyi İngilizceyle de aldığım keyif baya arttı. Keyif almak istiyorsanız ileri seviye bir ingilizce şart, ya da kaliteli yerelleştirme yapılmış bir çeviri ile oynamanız lazım.

R* worldbuilding ve diyalog yazma işini çok iyi yapıyormuş aslında. Birtek RDR2'de bu yönleriyle öne çıktılar sanıyordum ama anlaşılan her oyunları böyle adamların. Aynı RDR gibi tek başına doğada gezmekten keyif alıyorum, sıkmıyor.
    Eski oynayış tarzımda yan aktiviteleri hiç sevmezdim ; daima hızlı bir arabayla görevden göreve koşturur ve kaos arayışında olurdum. Şuan ise oyundaki her bir detay, her bir araç (özellikle setting ile uyumlu olanlar) keyif veriyor. Mesela ATV veya jetski yarışlarına katılmak en çok da hikayede herkesin keyfi yerindeyken, veya iyi geçen bir görevden sonra güzel oluyor.

"Enhanced edition'da hiçbir fark yok" , "Süreyya hanımın değişimi" geyiği yapanlara aldanmayın. Özellikle Rtgi oyuna büyük derinlik katmış.

10/10

Bir de Rockstar'ın FPS’sini ayrı bir sevdim.Özellikle sürüş esnasında en çok FPS tercih eder oldum. İç mekanlarda zaten FPS en iyi seçenek. Bana fpsyi sevdirdi adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 5 Nisan 2025; 16:18:42 >

• arkadaşlar merhaba. bende PlayStation var arkadaşımda da xbox. online'da beraber takılıp görev vs yapabiliyor muyuz?

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]Razedyoutube
    ► Download: https://razedmods.com/gta-v ► Install Guide: https://youtu.be/DrnqZrKIpdQ ► Support Our Work: https://patreon.com/razedmods ► Discord: https://discord.gg/gtav NaturalVision Enhanced (NVE Enhanced) is a complete visual upgrade modification for Grand Theft Auto V Enhanced, designed to take full advantage of the new ray tracing features. Featuring reworked weather, lighting, ambient colors, world textures, models, and vegetation, this mod breathes new life into San Andreas—blurring the line between imagination and reality with every bit of detail. Song: Love Is All That Matters Artist: The Human League Written by Jimmy Jam and Terry Lewis
    https://www.youtube.com/watch?v=w2obn0rF8CI

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    Grand Theft Auto V Enhanced - Get Up to GTA$2,000,000 in the GTA Online End of Summer GTA$ Giveaway - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/3240220/view/659333607535412559

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

Benim de rockstar hesabım çalınmış, şimdi farkettim, support ile görüştüm ama pek bi yere varamadığımı hissediyorum, benden bi ton bilgi istediler herşeyi verdim ama hala giriş yapamıyorum (=

Bağlı hesap içinde Epic games ten aldığım RDR2 ve ücretsiz verdikleri GTAV vardı, acaba diyorum bu iki oyuuda kaybettiğim anlamına mı geliyor?

Hocam düzeldikten sonra aynı email adresinizlemi giriş yaptınız yoksa adres değiştikten sonra sadece şifremi değiştirdiniz, benim denememde şifre yenileme linki istiyorum ama ulaşmıyor,

sorunum çözüldü olarak işaretlendi support tarafından. Daha ne yapabilirim bilemedim bana bi fikir verin lütfen.

Bende çözemedim ne epic nede rockstar games yardımcı olmadı, 2 faktör doğrulamaya geçip 2 hesabı da kapattım. Ben kullanamiyorsam çalan itmede kullanmasin dedim. Baya uğraştı utanmadan bide kapanmasın diye ama sonunda kapandı. Epic gamesten uzak durmak lazım bence hic güvenilir bi firma degil rockstarin suçu yok bence

• Çözdüm, sorun rockstar daydı tabikide, zamanında iki faktörlü koruması yoktu bende kendime "ulan umarım başıma bişey gelmez" diyodum ama geldi, neyse adamlarla görüştüm çözdük, bana email değişikliği için çince bi mail gelmiş

büyük ihtimalle ben onu 1 çince olduğu için 2 büyük ihtimalle bu takım davetidir diye kafaya takmamışımdır ama çeviride email değişikliği diye okuyunca anladım. Neyse kurtardık, şimdi iki faktör de etkin tekrar çalsınlar göreyim.

Hocam Rockstar sitesinden oluşturduğum kayıtta, benden talep edilen tüm bilgileri verdikten sonra bana yeni şifre belirleyeceğim bir link ilettiler. Oradan yeni şifre belirledikten sonra düzelmişti diye hatırlıyorum.

quote:

"As requested, we have changed the information on your Social Club account and sent instructions via a separate email for setting up a new password.

Talebiniz üzerine Sosyal Kulüp hesabınızdaki bilgileri değiştirdik ve yeni bir şifre belirlemeniz için ayrı bir e-posta yoluyla talimatlar gönderdik."

Real Madrid
  • GTA V'i PC'ye ilk geldiği zamanlarda, 2015'te bitirmiştim. Son birkaç yıldır hikaye moduna bi yeniden başlama hevesim vardı ama pek oyunsuz kaldığım bir dönem olmadığından sürekli erteleyip duruyordum. Geçtiğimiz aylarda oyuna Ray Tracing, DLSS ve son olarak da Frame Generation desteği gelince ''artık zamanı geldi'' dedim ve geçen hafta 50 saatin sonunda, %90 tamamlama oranıyla bitirdim. Öncelikle belirtmeliyim ki oyun enfes yaşlanmış. !0 yıl önce nasıl keyif aldıysam yine aynı zevki, hatta daha gelişmiş grafiklerle fazlasını bile verdi. Grafikler günümüz için neredeyse hiç sırıtmıyor hatta geliştirilmiş ışıklandırmalar ve ilk haline kıyasla yapılan düzeltmeler sayesinde oldukça modern görünüyor. Zamanında 1080p'de oynadıktan sonra şimdi DLSS'le 4K'da ve Ray Tracing açık şekilde bitirince görselliğe hayran kaldım. Bu konuda tek önemli problem, kapatılamayan Chromatic Aberration barındırması. Oyun yapımcılarını bu konuda kesinlikle anlayamıyorum, hani şu haltı yapımlarınıza koyuyorsunuz bari ayarlara açma/kapama seçeneği ekleyin hiç değilse. Maalesef bu illetten ötürü texture'lar da bazı yerlerde bulanık ve düşük kalite görünüyor. Onun dışındaysa dediğim görsel açıdan günümüz kalite standartlarını karşılayan bir seviyede.

Oynanış açısından da yine çoğu durumda yaşını hiç belli etmiyor. Çatışmak olsun, araç kullanmak olsun, genel karakter ve arayüz kontrolleri olsun hala pek çok günümüz açık dünya yapımlarının ötesinde. Ana görevlerde çeşitlilik oldukça fazla, yan görevler akılda kalıcı ve eğlenceli, açık dünya içerikleri hiç baymıyor, radyolarda enfes parçalar var, hikayesi keyifli. Senaryonun başlarını ve sonlarını hatırlıyordum ama ortalarında unutmuş olduğum çok fazla görev varmış. Onları yeniymiş gibi deneyimlemek çok hoşuma gitti. Genel anlamda olumsuz olarak gördüğüm sadece 2 durum vardı. İlki şu ki benim aklımda niyeyse bu random event'lerden çok fazla varmış gibi kalmış. O yüzden RDR 2 bolluğunda bir içerik beklerken ona kıyasla oldukça az sayıda denk gelmek üzdü. GTA 6 sızıntılarında 1000'den fazla random event olacak dedikoduları vardı, umarım doğrudur çünkü bunlar hem GTA V'te hem de RDR2'de son derece eğlenceli olaylardı. İkinci rahatsız olduğum konuysa (bu konuda biraz şeytanın avukatlığını yapacağım maalesef) yaşayan açık dünya hissi. Evet NPC yapay zekaları ortalama üstü. Evet çoğu zaman doğal ve gerçekçi tepkiler veriyorlar, evet etkileşim kurabiliyorsunuz ama açık dünyada gezerken neredeyse hiçbiri yürümek veya bir yerlerde beklemek dışında bir şey yapmıyor. Ne bileyim etrafta veya sahalarında hiç tenis, golf veya basketbol falan oynayan birilerini, bahçeli evlerde barbekü falan yapanları, spor yerlerinde ağırlık çalışanı, lunaparkta aletlerde vakit geçirenleri, sahilde yüzeni veya güneşlenmek dışında farklı bir şeylerle uğraşan NPC'leri göremiyorsunuz. RDR 2'de bu durumu gereğinden fazla iyi olacak şekilde çözmüşlerdi, çoğunun kendi rutinleri ve günlük işleri vardı. Umarım GTA 6'da da o kadar manyak detaycılıkta olmasa bile en kötü ona yakın kalitede bir şey görebiliriz ki trailer'larda buna özen gösterdikleri belli oluyordu.

Yani daha fazla ne diyebilirim bilmiyorum. Sonuç olarak GTA V hala muhteşem ve zamanının ötesinde bir oyun. Hatta öyle bir oyun ki beni gaza getirip sonrasında Max Payne 3 ve GTA 4'e de başlattıGrand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]  Max Payne 3'ü de ikinci kere bitirdim, kendi konusunda bir şeyler yazacağım. GTA 4'e birkaç defa şans vermiştim ama yarım kalmıştı hep, bu sefer devam ediyorum. Gayet güzel ilerliyor o da

Fan Club

• 
Sayfa: önceki 27142715271627172718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.