Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2715. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.315
Cevap
256
Favori
1.589.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27122713271427152716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem amd sistemde epic üzerinden ve intel sistemde kendi istemcisi üzerinden olunca ve başka RS hesabım olmayınca cloud save dosyası aynı oldu. dedim açmışken ikisinden de bir resim atayım. aynı ayar hatta çözürlük bile değil görüntü farkı olarak.

ikisi de ultra ayar ama long shadow ayarını da açınca custom oluyor.

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

11900kf 4080s 572.70 2x32 win10 RS istemci 2k DLSS DLAA

DLSS4 değilmiş sanırım o yüzden quality DLSS seçmedim bir de amd sistem 4k olunca dezavantajı var.

5800x3d 7900xtx 25.3.1 aynı 2x32 win10 4k FSR3 Quality

• Bu enchanced olayı nedir güncelleme mi yoksa eski oyunu silip baştan mı yüklemek lazım bu enchanced versiyonu seçerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta Vin ilk trailerına hayranım. Sanırım 100 kere izlemişimdir. Buna bir saygı duruşu olarak trailerı yapay zeka video upscale programı ile 8k çözünürlüğe yükselttim. Sonuç bazı yerlerde kusurlar olsa da gayet hoşuma gitti. Kullanılan program topaz video ai pro. Kullanılan model :iris. Her model görüntü türüne göre ayrı sonuç veriyor. Render süreleri aşırı uzun sürdüğü için her model ile tüm trailerı render alıp sonuca bakamadım. Sadece 2snlik ön izleme yaparak en iyi sonucu alabileceğimi düşündüğüm model ile çıktı aldım. 2. trailerı 4k ve Gta 6'nın bilibili (yüksek btrate) trailerını da 16 olarak upscale edip yükleyeceğim. Gta 6nın görüntüsü çok temiz olduğu için çok daha iyi sonuçlar alınabiliyor. 8kda 2snlik görüntüde içim gitti. 16kda neler yapacak merak ediyorum. Tabi benim pc patlamazsa Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] 

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]Ateri Kasediyoutube
    Grand Theft Auto V Trailer 1 upscaled 8k with topaz video ai pro. Model: Iris
    https://www.youtube.com/watch?v=sdPHkKv0xlU&ab_channel=AteriKasedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 9 Mart 2025; 1:32:53 >

• selamlar. gençler çalışan tr yama var mıdır bu enhanced ile

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

Aman hocam dikkat et r* copyright strike atarsa kanalın banlanabilir. Bu arada hangi gpu ile ne kadar sürede renderladınız videoyu?

• Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

Oyunun en güzel arabası bence. Kendim çektim

• Global illumination ile oyun level atlamış. Yeniden oynanır.

• Funder kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Rt lerin hepsi ultrada gayet güzel görünüyor. Türkçe yama çıkınca başlamayı düşünüyorum ben de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Bir sayfa geride hiçbir fark göremedim diyenler olmuş da insanlar yanılmasın. Fark muazzam.

• Funder kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle hocam. Rt bir oyunun çehresini inanılmaz değiştiriyor. Global illumination da hakeza öyle.

GTA TR sitesindeki mevcut yama artık çalışmıyor mu hocam? Ben de başlamayı düşünüyordum yama çalışır zannediyordum grafik dışında bir yenilik yok sonuçta.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Valla hiç denemedim hocam. Forumdaki arkadaşın yaması gayet sağlam olduğundan onu bekliyodum açıkçası.

Bir başka yama daha olduğunu bilmiyordum hocam yıllardır GTA TR'deki yamayı kuruyordum bir sıkıntı çıkmadı çevirisi oldukça iyiydi.

Oyun yüklüyse deneyip yazarsanız sevinirim ona göre indireyim oyunu.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz siteye baktım 2022 de güncellenmiş en son.Yorumlarda da enhanced için çalışmadığı yazıyor. Doku vs farklılığı da mevcutmuş. Forumdakini bekleyeceğiz mecbur.

Pardon yorumlara bakmamıştım OpenIV alakalı sıkıntı varmış. O halde erteleyeyim madem oyun Türkçe olmayınca grafik kurtarmıyor şahsen anlayamadıktan sonra.

• Şu sorun hala devam ediyor bir türlü güncel hesabımı aktaramıyorum eminim bir çok kişide de bir sıkıntı vardır

bunlar herhalde insanı aptal yerine koyuyor bir daha sıfırdan işim gücüm yok online moda üzerinden 13 yıl geçmiş oyun için tekrardan başlayacağız sanıyorlar

zaten yeni nesilde de öyle çok dikkat çekici bir şey gözüme takılmadı

Zaten akıcı oyunda insan pek grafiklere da takılmıyor aslında

• 10 yıllık oyuna ücretsiz güncelleme gelmiş ben beğendim, rt ciddi fark yaratmış, ses tarafında bazı güncellemeler var, online'da bekleme süreleri oldukça azalmış direk giriyor. Yıllar sonra online oynayalım özledik. LSPD'ye haber verin artık kimse emniyette değil.

RT OFF

RT ON / DLAA

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    O hesapta hiç para hilesi falan yaptınız mı? Paylaştığınız fotodaki yazıya başka forumda denk geldim, hileli hesaplara bu mesaj geliyormuş.

• DieselQuattro kullanıcısına yanıt

Üstadım online gta oynayıp da para hilesi yapmayana ben hiç denk gelmedim

Ben de yaptım , İnternette baktığımda herhangi bir hile kullanmayıp da benim gibi bu hata yalanda çok oyuncu var

Şu zamandan sonra isterseler bu hatayı düzeltmesinler kendileri bilir bir daha da vakit ayırıp kimsenin 13 yıllık oyunun online modunda ilerlemek için sıfırdan başlayacağını düşünmüyorum

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Oyunla ilgili bakınırken öyle denk geldi, baktım sizin fotoyla aynı ondan dolayı yazayım dedim. Oyunun boyutu fazla olduğu için bende eski gta 5 i silip öyle enhancedı yüklemeyi düşünüyordum. Ve zamanında bende fazla abartmadan malum para hilesi yapmıştım. Bende siz yukarıda öyle bir paylaşımda bulununca acaba diyorum bende de aynısı olur mu.

• 
Sayfa: önceki 27122713271427152716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.