Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.028
Cevap
26
Favori
1.059.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Oz_An

@profiteer
    Hani Trabzon forması Çok ayıp çok sizin yüzünüzden şampiyon olamıyoruz zaten hep ikinci plandayız

dostum 3 kazak var ve onların 3ünü değiştirdim.. ama gömleğide çevirebilirsem yaparım fb forması değil ama GS ve BJK formaları üzerinde biraz daha çalışıcam özellikle BJK..
    ozaman TS'yide denerim Oz_An

• Arkadaşlar;şu Bernie görevinin tamamını bitirmiş gözüküyorum ama adam ala görev haritamda gözüküyor;gittiğimde ise adama ulaşacak yer yok;bir yerden giriş mi bulmalıyım;yoksa bu bir bug mu?

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuy37

sa ark.lar PC format atmam lazım fakat GTA IV %40 lara geldm o yüzden daha sonra çalışmama gibi problemler olmaması için hang dosyaları yedek alıyoduk bi ark. forumda yazmışdı da şimdi araştırmaya kalksam zaman alıcak cvplarsanız sevinrm.

A.s

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Rockstar Games

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

Bu Dosyaları yedeklemen yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;şu Bernie görevinin tamamını bitirmiş gözüküyorum ama adam ala görev haritamda gözüküyor;gittiğimde ise adama ulaşacak yer yok;bir yerden giriş mi bulmalıyım;yoksa bu bir bug mu?

Yanlış hatırlamıyorsam o araya bir giriş var ve sana harika bir araba veriyor

• profiteer yaptığın formalar çok güzel olmuş.Tebrikler :)
    Nasıl yapıldığınıda anlatırmısın zahmet olmassa :D
    Bankamatiği değiştirmeye çalıştım olmadı şimdi oyunda bankamatiğe gidince oyundan atıyor
    Giysileri değiştirmeye çalıştım onuda yapamadım :S Nasıl olcak bu iş Sadece SparkIV yetiyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

quote:

Arkadaşlar;şu Bernie görevinin tamamını bitirmiş gözüküyorum ama adam ala görev haritamda gözüküyor;gittiğimde ise adama ulaşacak yer yok;bir yerden giriş mi bulmalıyım;yoksa bu bir bug mu?

Yanlış hatırlamıyorsam o araya bir giriş var ve sana harika bir araba veriyor

Tüh yaaww;Bruice ile ilk yarışmamızdaki arabayı da bana hediye vermişti;o arablara sahip olmak için garaja mı atmamız gerekiyor?

• quote:

Ara sokağa gir orda otopark görüceksin sol tarafta en başta parkedilmiş olan Lamborghini artık senin..

• Grand Theft Auto 4 - Radio Stations

arayıpta bulamayan arkadaşlar
    buda benden olsun. linkten yıldızları silmeyi unutmayın

http://peb.pl/soundtrack/304565-r*a*p*i*d*s*h*a*r*e-gta-4-radio-stations-grand.html
  • Arkadaşlar ekran kartım Ati ve bi zaman sonra fps'nin sıfır'a düşme olayı bendede var bu hafta içerisinde nvidia kart almayı düşünüyorum bu oyun için , aranızda nvidia kartı olupta böyle bi sorun yaşayan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joker64

profiteer yaptığın formalar çok güzel olmuş.Tebrikler :)
    Nasıl yapıldığınıda anlatırmısın zahmet olmassa :D
    Bankamatiği değiştirmeye çalıştım olmadı şimdi oyunda bankamatiğe gidince oyundan atıyor
    Giysileri değiştirmeye çalıştım onuda yapamadım :S Nasıl olcak bu iş Sadece SparkIV yetiyomu?

Bankamatik ve internet kafelerde giriş sayfasını değiştirdim ama onları paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum onlar zaten basit şeyler..
    nasıl yapılacağını anlattım Beni oku dosyasında var.. adımları dikkatli yaparsan olucaktır

buyur anlatımı koydum =)

Modu yapabilmemiz için SparkIV programını açıyoruz..
    Açtığımızda Açılan pencerede Menüden "BROWSE" düşmesine basıyoruz..
    "BROWSE" düşmesine bastığımızda oyunun kurulu olduğu klasörü direk olarak programın içine aktarıyor.
    Yandaki dosya isimlerinden "PC/MODELS/CDIMAGES"'i bulup "CDIMAGES"' e tıklıyoruz..
    yanda 6 tane dosya ismi açılacak..
    Sonra yukarda ki menüden "IMPORT" düğmesine basıyoruz. Bastığımızda karşımıza seçmemiz gereken dosyayı soruyor..
    rardan çıkartmış olduğumuz hazırlamış olduğum "playerped.rpf" seçiyoruz ve "AÇ" düğmesine basıyoruz..
    Sonra menüden "SAVE" düğmesine basıyoruz karşımıza gelen küçük uyarıya "Tamam" diyoruz.. ve oyuna giriyoruz.
    Oyunda "MODO" isimli dükkanda bulunan kazakları satın alarak formalara sahip olabiliyorsunuz.

Formalar:
    Beşiktaş JK
    Fenerbahçe SK
    Galatasaray SK

olarak 3 adet forma tasarımını koydum..
    Fenerbahçe fener77 isimli arkadaşımız yapmıştır..

Beşiktaş ve Galatasaray forma tasarımı bana aittir..

Mod çalışmaları gelicektir..

Profiteer

Edit: Niko'ya yeni pantollar geliyor. test deneme ve çalışma aşamasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 6 Ocak 2009; 2:04:39 >

• quote:

bunu alıcan

• nikoya üst baş bakıyoruz.. pantol, kazak, gömlek felan önce giysi ile modlamaya başlıyorum sonra geliştirdikçe daha büyük modlara geçicem araç silah vs..
    ve hatırlatayım. bilidiği üzere oyunum orjinal orjinal kullanan arkadaşlar yayınladığım modları gönül rahatlığı ile kullanabilirler.. ne single player nede Multiplayer oynarken hiçbir sorun çıkarmıyor..

Bu eskisi

Yeni pantolonlar..

•  Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]

yakistı
  • oyunu bitirdim sonunda.

• hala konsoldaki kaliteyi elde edemedik
  • Arkadaşlar yardım edicek biri yokmu yaw.

oyunun ilk bölümlerinde braın di heralde bizden internet kafeye gitmemizi istiyo.Oraya kadar tamam daha sonra e maillerden bişeyler yapmamız lazım ne yapılcanı bulamadım yardım edin arkadaşlar!!!!
  • Yardım edicek yokmu arkadaşlar....

Arkadaşlar oyunun ilk bölümlerinde braın di heralde bizden internet kafeye gitmemizi istiyo.Oraya kadar tamam daha sonra e maillerden bişeyler yapmamız lazım ne yapılcanı bulamadım yardım edin arkadaşlar!!!!
  • ben oyunu %64 de kapatım hile kullanmadan oynadım ben genelde oyunları kapatıkdan sonra bayan oyuncu oynarım gtaIV da geldi mi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrednx

Arkadaşlar ekran kartım Ati ve bi zaman sonra fps'nin sıfır'a düşme olayı bendede var bu hafta içerisinde nvidia kart almayı düşünüyorum bu oyun için , aranızda nvidia kartı olupta böyle bi sorun yaşayan varmı ?

ekran kartını eywallah değiştir fakat sadece ekran kartını değiştirmen yetmez işlemcinide değiştirmen gerekiyor malesef bu oyun için bence sadece işlemciyi değiştir bu oyunu yinede oynarsın...
  • Niye Gta serilerinde çocuk yok

Edit : Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 6 Ocak 2009; 13:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.