Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (773. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.202
Cevap
113
Favori
676.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CopyAndMony

senin yapdigin görevde ilk defa maskemi takdin o bölüm ise catisacaksin.

Aynen Gidiyon Maske Alıyon Çöp Kamyonu alıp yolu felan kapatıyon hatta o görev
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: netlist

Binanın tepesine çıkman gerek.

Dostum %29 da kaldi oyun bende haritada gozukmuyor brief de de henuz bi gorev yapmiyorsunuz diyor.

Ozelden mesaj at dostum. Ayrintili anlatirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TalhaTsc kullanıcısına yanıt

evet catisacaksin tüm polisler ile ve ekstradan altda sniper lari vur polisleri vur helikopteri vur gibi sira sira yapman gereken görevler cikiyor .
    o arada trevor ,frenki michi, ile sürekli yer degistirmen gerekiyor.mesela catilarda sniperler var ise trevoru alacaksin vuracaksin hepsini gibi.
    polisler bir süre sonra azaldikca yildizlarda kayboluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalhaTsc

quote:

Çatışacaksın hocam o görevde. Trevor'a geçip sniperla indirebilirsin polisleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

quote:

Orijinalden alıntı: TalhaTsc

quote:

Çatışacaksın hocam o görevde. Trevor'a geçip sniperla indirebilirsin polisleri.

Teşekkürler İkinizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: netlist

Binanın tepesine çıkman gerek.

Dostum %29 da kaldi oyun bende haritada gozukmuyor brief de de henuz bi gorev yapmiyorsunuz diyor.

Ozelden mesaj at dostum. Ayrintili anlatirsin.

• oyunun yüzde 85i bitti. hikaye modundan sonra yan görevleri yapmaya çalışıyorum bazıları gerçekten çok zorluyor bazıları da çok zor zaten( 50 uzay aracı parçası+ 50 mektup ve nükleer atık parçalarını toplamak imkansız gibi)
    triatlonda coyote cross country yarışı tam 30 dk sürdü bu arada inat ettim bitirdim oynayacaklara duyurulur bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyo 29 30 dk civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobermann -- 29 Eylül 2013; 1:39:36 >
  • Oyunda ki "gaslamp killer" adlı şarkı bana çöpçüler kralının müziğini anımsattı açıp baktım bir çok yerinde ezgiler ve melodi aynı. Bu kadar tesadüf olur mu bilmem artık bence çalınmış.

Birde az önce sokaktan bi kadına 4 kere laf attım polis çağırdı
  • Ben oyunun başında Uzaylıların geldiği o meydanda kaldım. Uzaylıları geçemiyorum.
    püf noktası var mı? Vur vur bitmiyor :(

• Beyler Teknosa GTA V yarışması başlatmış, dağıtıyorlar :D

https://apps.facebook.com/teknosaturuncusans/?refc=ffa80127-5c84-4a49-84c2-33a8e9985a45&sid=638076307
  • Beyler gorevlere yeni basladim yan gorevler ? Olan gorevlermi bide yan gorevler oyunun % sini yukseltirmi

• bill binder denen adama 10 bin dolar yatıran var mı ? 2014'te gerçekleşicek finansal felaketten bahsediyor ve paranın katlanarak geri dönüş yapacağı vs...felaket için saadet zinciri. acaba ileride dlc felan mi gelicek bununla ilgili veya 2014'te devreye girecek bir kodlama ile bu paranın geri dönüşü mü olucak yoksa dolandırıldık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

bill binder denen adama 10 bin dolar yatıran var mı ? 2014'te gerçekleşicek finansal felaketten bahsediyor ve paranın katlanarak geri dönüş yapacağı vs...felaket için saadet zinciri. acaba ileride dlc felan mi gelicek bununla ilgili veya 2014'te devreye girecek bir kodlama ile bu paranın geri dönüşü mü olucak yoksa dolandırıldık mı

Dostum görev olarak mı yaptın onu? Bana denk gelmedi ama aydınlatırsan sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Inevitable_InET

quote:

bill binder denen adama 10 bin dolar yatıran var mı ? 2014'te gerçekleşicek finansal felaketten bahsediyor ve paranın katlanarak geri dönüş yapacağı vs...felaket için saadet zinciri. acaba ileride dlc felan mi gelicek bununla ilgili veya 2014'te devreye girecek bir kodlama ile bu paranın geri dönüşü mü olucak yoksa dolandırıldık mı

Dostum görev olarak mı yaptın onu? Bana denk gelmedi ama aydınlatırsan sevinirim :)

Şehir dışında dolanırken willies diye mekanın önünde eleman duruyordu yanına yaklaşınca haritada mavi olarak gözüktü gidip konuştum adam bu felaket olayını anlattı internet sayfası verdi girdim 10 bin dolar yatırdım adamın hesabına. Sanırım dolandırıldık. Plato bay'de galiba willie's diye bir mekanın orada duruyo. Yinede belli olmaz ileride bir sürpriz çıkabilir. Yatırmış olduğun paranında farklı ülkelerde ki dönüşümünü görebiliyorsun türk lirasıda var. Her klikte farklı bir değere yükselip iniyor para bir ara 980 bin dolar iken çekmek istedim geri çekilmiyor tüm dünya bazında finans çöküşünü beklememi söylüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Inevitable_InET

quote:

Şehir dışında dolanırken willies diye mekanın önünde eleman duruyordu yanına yaklaşınca haritada mavi olarak gözüktü gidip konuştum adam bu felaket olayını anlattı internet sayfası verdi girdim 10 bin dolar yatırdım adamın hesabına. Sanırım dolandırıldık. Plato bay'de galiba willie's diye bir mekanın orada duruyo. Yinede belli olmaz ileride bir sürpriz çıkabilir. Yatırmış olduğun paranında farklı ülkelerde ki dönüşümünü görebiliyorsun türk lirasıda var. Her klikte farklı bir değere yükselip iniyor para bir ara 980 bin dolar iken çekmek istedim geri çekilmiyor tüm dünya bazında finans çöküşünü beklememi söylüyor

merak ettim bi araştırayım alah allah neymiş o öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Ben oyunun başında Uzaylıların geldiği o meydanda kaldım. Uzaylıları geçemiyorum.
    püf noktası var mı? Vur vur bitmiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Den57 -- 29 Eylül 2013; 5:20:02 >
  • quote:

Oyunda ki "gaslamp killer" adlı şarkı bana çöpçüler kralının müziğini anımsattı açıp baktım bir çok yerinde ezgiler ve melodi aynı. Bu kadar tesadüf olur mu bilmem artık bence çalınmış.

Nasil laf attin?

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

Oyunda ki "gaslamp killer" adlı şarkı bana çöpçüler kralının müziğini anımsattı açıp baktım bir çok yerinde ezgiler ve melodi aynı. Bu kadar tesadüf olur mu bilmem artık bence çalınmış.

Nasil laf attin?

yaklaşıp sağ bas. Her seferinde farklı bir laf söylüyor. çok fazla rahatsız edersen polisi çağırıyorlar veya kaçıyor veya sana saldırıyor. Birine daha öyle laf attım silah çekti
  • Oyunda GTA IV'teki Packie McReary varmış. Biraz araştırıp bulursanız heist görevlerinize eşlik edebilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Oyunda GTA IV'teki Packie McReary varmış. Biraz araştırıp bulursanız heist görevlerinize eşlik edebilirmiş.

Yolda bir yaralı buldum aldım evine götürdü. Hastaneye gitmek istemedi dilersen crew için çağırabilirsin beni dedi

• 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.